Hur får man hår som Vanessa Hudgens

Följ dessa enkla steg för en fantastisk hår som Vanessa!

Hur får man hår som Vanessa Hudgens

Den unga Hollywood Princess har vackra lås, och här är några tips som kommer att få din man ser röda mattan klar!

Färg

Om ditt hår är naturligt mörkt, du är bara några steg från att se ut som Vanessa, men om det är ljust, är det dags för en resa till salongen. Be din kolorist att ge dig en nyans av brunt som är nästan svart, och att lägga till ett par choklad höjdpunkter att ge den ett nytt utseende. Använd en närande hårinpackning minst en gång i veckan för att hålla färgen ser bra ut och ditt hår friskt och glänsande.

Skär

Klipp (via cryosites.com)

Långt hår är ett måste! Om du redan har långt hår, be din stylist för en skiktad snitt som kommer att fungera bra med en naturlig våg. Vanessas hår är skiktad, längre bak och kortare i fronten, med några lager ovanpå för att ge det mer volym. Berätta din stylist för att ge dig en lång lugg som du kan svepa åt sidan eller slits. Om du inte gillar smällar, skär några trådar runt ansiktet så att de faller ner till dina kindben att få en liknande effekt.

Om ditt hår är kortare, behöver du inte gå och få dyra förlängningar. Kopiera Vanessas utseende från 2011, då hon hade hakan längd hår, nästan en bob, med några längre trådar i fronten.

Hemligheten till varma, beröringsbara mörka lockar är att hålla dem friska. Få månatliga trim för att hålla ändarna ser fräsch, och experimentera med antal och längd på lager för att hålla återuppfinna frisyr.

Bär det ner

Bära It Down (via www.posh24.com)

Vanessa Hudgens älskar att bära hennes lås ner, så efter schamponering och konditionering, gnugga en texturering kräm i håret. Om du redan är vågiga, självtorka och knapra det nära din hårbotten för att ge den extra volym. Curly flickor kommer att behöva ett par rundor med en stor, rund borste för att jämna ut vågen. Om ditt hår är rakt, dela upp håret i 10-12 sektioner och linda runt medelstora rullar. Du kan också använda en stor locktång. Föna och rufsa med fingrarna, och avsluta med glans serum.

Den brunett skådespelerskan älskar gulliga, hippy utseende hår band som passar bra med långt hår, så klä upp din look med en blommig eller metallisk hårband. Du kan också ta strängarna runt ansiktet, vrida dem upp och bakåt och fästa dem tillbaka över öronen. Lätt hippy chic på bara några minuter!

Bära upp

Vanessa favorit up-do är den romantiska sidan bun. Efter att följa stegen för att bära ditt hår ner, gör en lös, låg hästsvans eller fläta på ena sidan av halsen. Ta hårnålar, twist och linor stift upp runt den så att de täcker botten av din hästsvans och gör en mjuk, lätt slarvig knut. Avsluta med ett par träffar med hårspray för att se till att det håller.

Oroa dig inte om att göra det perfekt - det coolaste med denna frisyr är det faktum att det ser ut och är lätt. Twist 'em, stift dem och du är bra att gå!

Omslagsfoto: lastnewsusa.com

Aktuella artiklar