Hur man ser ut som Miranda Kerr

Miranda Kerr slungades till berömmelse som en av världens hetaste modeller, men hon är verkligen gör sitt varumärke som en av A-listan bäst klädda kvinnor. Även om vi inte kan ha hennes utseende, kan vi stjäla definitivt hennes stil...

Hur man ser ut som Miranda Kerr

Miranda Kerr har allt, fantastiska utseende, en vacker figur, en blomstrande karriär i modellering och en av Hollywoods mest eftertraktade hjärta dunkar, Orlando Bloom, för en man.

Eftersom fotografering till internationell berömmelse under 2007 efter att bli en Victoria Secret ängel, har världen blivit kär i den australiensiska modellen charmiga utseende, men det är hennes polerade och enkel garderob som har fått modevärlden rasande.

[Läs: Victoria Beckham: 6 saker att lära av denna stil drottning ]

Även om vi kanske inte kan stjäla hennes utseende, kropp, karriär eller man, kan vi härma verkligen en sak: sin avundsvärda stil.

Ingen gör chic enkelhet riktigt gillar Miranda Kerr. Hon har en talang för att dra ihop utseende som är sexig, snygg och elegant utan att se ut som hon försöker alltför hårt. Vare sig på röda mattan eller strosa runt i LA med sin son, Flynn, ser Miranda alltid immaculate och paparazzi-klar.

Klassiska siluetter

Klassiska siluetter

Om det är något annat än Mirandas siffra som vi alla avundas, är det hur bra hon vet hur man klär den. Miranda misslyckas aldrig att kliva ut i ensembler som visar upp hennes slanka kroppsbyggnad i tidlösa bitar som perfekt skumma hennes kropp.

Oavsett vad mode dikterar, pinnar Ms Kerr alltid till vad som passar hennes kropp bäst. Hon tenderar att visa upp hennes perfekta ben med smala ben byxor eller smickrande miniskirts, hålla den stilrena genom att inte exponera för mycket hud på annat håll. När plocka ut hennes klänningar, väljer Miranda vanligen för strömmande nummer eller figursydda silhuetter som smickrar hennes perfekta kroppsbyggnad.

Hon ses sällan utan att det ökar hennes väl samordnade outfits med en klassisk par höga klackar som lägger en touch av elegans och dra utseende ihop perfekt. Lägg en klassisk handväska som inte är alltför förskönas och Mirandas polerad look är komplett.

För att uppnå en klassisk siluett som Miranda, klä din kropp på ett sätt som visar upp och smickrar din form utan att avslöja för mycket, och undvika alltför utsmyckade och störande bitar. Balansera fashion-forward tal med objekt som aldrig kommer att gå ur stil är ett felsäkert sätt att uppnå en sofistikerad touch.

[Läs: Klä dig för din kroppsform: päronformade ]

Krångel hår

Väsen gratis hår

Jag tror inte att Miranda Kerr någonsin har fotograferat med ett enda hårstrå på sin plats. Den 30-årige lämnar aldrig huset utan obefläckat tränas hår, och det handlar om en lätt att uppnå faktor: a krångel frisyr.

Hennes hår är alltid klippa vid ungefär samma längd, med långa lager som är lätta att hantera. Detta ger henne en mångsidig duk för att skapa en samling av vackra stilar med håret, från glamorösa blow-torkar till rufsig vågor och snygga ponny-svansar.

Medan vissa kvinnor kan komma undan med ständigt föränderliga hår-nedskärningar, ibland är det bäst att veta vad som passar dig bäst och lära sig att uppnå olika looks med att en häftklammer hår-do. Investera i att lära hur man skapar frisyrer som är lätta att bemästra.

Experimentera med föning tekniker, skapa lösa vågor med locktänger och uppnå snygga upp-göra-listan. Hitta en go-to stil för dåliga hår dagar eller begränsad styling tid, till exempel en låg hästsvans. Mastering nyckel ser kommer att göra dagen till dag arbetet med att hålla ditt hår ser immaculate betydligt mindre påfrestande.

Miranda vet också vilken hårfärg passar henne bäst och har alltid fastnat med en naturlig men ändå extremt smickrande nyans. Medan hon livar upp sin färg från tid till tid med höjdpunkter, tenderar hon att hålla dem subtilt.

Ta reda på vilken nyans smickrar din bästa hudton och hålla sig till höjdpunkter eller lowlights som är två nyanser som skiljer sig från den färgen. Att ta risker med din hårfärg kan ibland löna sig, men om det finns en läxa att lära av Miranda Kerr, är det att hålla sig till vad du vet ser bäst på dig.

[Läs: Fem goda skäl till varför du ska ändra din frisyr ]

Immaculate smink

Immaculate makeup

Victorias Secret visste verkligen vad de gjorde när de anlitade Miranda Kerr. Hennes ansiktsdrag är avundsvärt vackert. Hennes höga kind-ben, piercing bebis blå ögon och perfekta pout är en vinnande kombination som inte alla kvinnor kan skryta, men med rätt teknik, kan man definitivt lära sig att förbättra sina funktioner Miranda-stil.

Mirandas make-up är ett tydligt bevis på att mindre är mer. Hon vet exakt vad som gör hennes bästa egenskaper pop genom att hålla hennes smink polerat, enkel och felfri och hennes hud ser fräsch. Hon balanserar hennes make-up vackert, alltid att se till att det aldrig är för mycket som händer på en gång.

Hon betalar mycket uppmärksamhet till hennes ögon, som alltid är perfekt definierade utan att over-done. Hon håller färger och skuggor till ett minimum, utan i stället påfallande mörka Kohl och ett subtilt rökig effekt. Denna kombination gör att färgen på hennes ögon i centrum.

Hennes hud ser fräsch och felfri hela tiden, men du kan knappt någonsin säga att hon bär smink. Rätt färg och struktur för din hudton är en som gör din hud ser immaculate utan folk märker att du bär något.

Stiftelsen ska vara som en slöja, maskera dina fläckar samtidigt visa upp dina funktioner. Make-up räknare är alltid glada att prova nyanser och texturer på klienter, så om du inte har hittat din perfekta foundation ännu, huvudet ner till ett varuhus och låt smink experter hjälper dig att hitta vad som passar din hud bäst.

Steg utanför och kolla hur färgen ser på dig i dagsljus innan du köper, eftersom inomhusbelysning kan bedra.

Välvårdade ögonbrynen är avgörande för att utforma ögon och ansikte, och du kan berätta att Mirandas är väl omhändertagna. Det tar bara en minut per dag för att behålla din ögonbrynen, så bygger detta i din dagliga skönhetsvård. Investera i en panna liner som är så nära som möjligt till din hårfärg för ett naturligt utseende sätt att göra dina ögon pop.

[Läs: 11 makeup bag-måsten ]

Chic enkelhet

Efortless chic

Miranda har beskrivit sin egen stil som "klassiska, eleganta och bekväma" och vi kunde inte vara mer enig. Även om hon inte är blyg för att ta mode risker, blandar hon vanligtvis fashion-forward bitar med klassiska felsäkra bitar.

Hennes outfits är aldrig för upptagen. När du är ute och omkring, är hennes modekänsla avslappnad och sexig och hon är oftast fläckig i flödande feminina klänningar eller skinny jeans och något överdimensionerad skira blusar. Hennes hår och makeup är alltid felfri men utan krångel.

Hennes röda mattan ser tenderar att vara djärvare, men hon på något sätt alltid lyckas balansera detta med en klassisk twist. Någonsin flott dam, har hon visat tidigare att hon försöker spela upp en kroppsdel ​​i taget med hennes outfit val. Det är därför du sällan ser henne i en mini kjol och djup urringning samtidigt.

Detta sätt, beroende på vilken kroppsdel ​​hon försöker visa upp i centrum. Även hennes röda mattan hår och makeup är en enkel avvägning av glamour och enkelhet, göra det mesta av sina funktioner utan att förringa deras skönhet.

Hennes tillbehör är alltid enkel och smakfull och hon väldigt ofta styr tydligt av smycken helt och hållet. Om hon vill spela upp en röd matta utseende hon kommer vanligtvis välja antingen elegant drop örhängen eller djärva armband manschetten, men aldrig båda. Hon tenderar att föredra att göra ett uttalande med hennes val av handväskor och solglasögon när ute på stan.

För att uppnå Mirandas enkel look, alltid plocka ut bitar som är bekväm men chic. Det viktiga är att hålla en balans mellan sexighet och enkelhet.

Förbättra vad du har utan att visa för mycket av den och öka din nivå av sofistikerade chic på ett sätt som ser naturligt och utan ansträngning.

[Läs: Top 10 utformar bloggar att följa ]

Aktuella artiklar