21 tips för perfekt abs

Ta reda på hur du får den sexiga, tonas magen att du kommer att stoltsera med höstens hetaste trender!

21 tips för perfekt abs

Om du inte precis har ett sex-pack just nu, det är bra. Vi ger dig 25 tips som hjälper dig gå ner i vikt, tona upp och känner sig sexigare i några enkla steg. Vi har allt - de kost tips, de livsmedel som du bör hoppa över de övningar som du bör göra, plus tips från en kändis vars kropp ser bikini redo hela året runt.

Ät muskel-vänlig mat

Fylla på dessa när du går och handlar, och se till att du konsumerar dem varje dag eftersom de kommer att hjälpa dig att nå ditt mål snabbare. Äpplen ger dig nödvändig fiber och få dig att känna full utan att lägga kalorier, är keso en långsamt brinnande fett som håller kroppen näring, och spenat är en stor källa till fiber och protein om det är rå eller tillagad.

Drick kokosolja

Massor har sagts om fördelarna med kokosolja, och kändisar som Bar Refaeli, Miranda Kerr och Angelina Jolie svär vid det. Den innehåller korta och medellånga fettsyror som hjälper till med viktminskning, och är lätta att smälta. Det ökar kroppens ämnesomsättning och snabbar upp energi förbränning.

Växla till äggvitor

Om du gillar ägg, se till att du har en äggvita omelett från gång till gång. Det är lågt i kolesterol, till skillnad från äggulan och ger dig nödvändiga proteiner. Äggvita är också snabbt smälta och de ger dina muskler den folsyra som de behöver. En bonus är att de tar mindre tid att förbereda än ett helt ägg.

Hoppa över saltet

Att sätta för mycket salt i maten gör dig törstig, och så småningom din kropp kommer att börja lagra extra vatten bara för att hänga. Vätskeansamling är ett vanligt problem, och förutom att vara dåligt för din ämnesomsättning, kan det också göra att du ser fylligare. Kom bara ihåg dessa få dagar innan mensen, när du känner alla uppsvälld och två storlekar större. Det är vätskeansamling.

Sitt rakt!

Du skulle bli förvånad över hur mycket hur din kropp ser ut beror på din hållning. Stå och sitta i rätt position gör att du ser smalare och längre. Dessutom kommer permanent anpassa en korrekt hållning hjälpa din rygg och magmuskler fungera rätt. Sjunka ihop sätter press på ryggen och gör de feta veck på magen mer uttalad med tiden, att inte tala om kärlek handtag. Sitt med din vikt fördelas jämnt på båda sidorna, hoppa korsa benen under lång tid, och hålla ryggen rak. Ja, det blir typ av obekväma efter fem eller tio minuter, eller hur? Det beror på att vi alla brukade sitta något sätt vi vill. De obehag du känner är din rygg och magmuskler blir upptagen även när du sitter. Keep it up!

Drick rätt mängd vatten

Korrekt vattenintag är mycket viktigt, men se till att du inte överdriva. Konsumerar två liter, eller 67 gram vatten per dag anses vara en hälsosam mängd. Din kropp kommer att vara hydrerad under hela dagen utan att behålla den extra vätskan.

Ha tålamod

Beroende på ert engagemang för att träna och äta rätt, men också bidragande faktorer såsom genetik och ditt body mass index, bör du kunna se resultat relativt snart. Din mage börjar toning upp om du håller upp tempot, och om du är mager av naturen, ser du i början av ett sex-pack i 6-8 veckor.

Tror inte snabba lösningar

Köp inte in i piller, konstiga apparater och andra saker som lovar att vid skymningen i morgon, kommer du att ha Gwen Stefanis mage. Varje plan med ett väldefinierat mål tar tid. Piller som lovar viktminskning enbart på din mellangärdet, eller TV Shop enheter övning som gör ditt sex-pack visas i fyra och en halv minut är en av två saker. Antingen riktigt, riktigt illa för dig, eller en rakt ut lögn. Fall inte för det.

Go dans

All verksamhet som innebär att hela kroppen är bra för den mellersta delen av det, eftersom det är ryggen och magen som hjälper dig att bära din vikt runt. Dansa hela natten, och se till att du gör massor av booty skaka och höften vickar, eftersom detta fungerar din abs.

Bada

Precis som dansar, handlar det om hela kroppen. Gå med den lokala poolen om det är din favorit form av fysisk aktivitet, och du kommer att få inte bara abs, men även armar och ben att dö för om du är flitig.

Tricks från sovrummet

Det finns vissa samlagsställningar att dubbla som övningar, enligt "Fitness" magazine. Överraskande, behöver du inte att rusa ut på jakt efter ett exemplar av "Kama Sutra", är en av de bästa ab-relaterade positioner missionären. När din partner är ovanpå dig, dina magmuskler arbeta för att absorbera styrkan av dragkraften. Också prova bågen, eftersom det inte bara kommer att arbeta din abs, men dra åt musklerna i rumpan och låren.

Armhävningar, pull ups och knäböj

Dessa arbetar ut dina armar, ben och bakom, men de innebär en hel del abwork också. Se till att du införliva dem i din träning rutin för en full effekt.

Gör inte fem tusen sit ups

Celebrity tränare Jackie Warner säger att det handlar inte om hur länge din träning är, det handlar om hur hårt du arbetar. Tio eller tjugo sit ups gjort rätt och att det max kommer att ge bättre resultat än femhundra halvhjärtad. Så oroa dig inte om att planera hela din dag runt en ansträngande session sit ups. Gör upp till 50 på en gång, men gör dem rätt.

Lyft vikter

Styrketräning är viktigt för varje muskelgrupp, eftersom styrketräningen involverar hela kroppen. Prova vapen först, och känna musklerna i magen bränning. Om du är orolig för att överdriva, sänka vikten och öka antalet repetitioner.

Gör magdans

Om du är på att hitta en ny form av rekreation, prova magdans. De rörelser som krävs för att göra höften skaka kommer att göra underverk för din kärna, mage, rygg och kärlek handtag. Plus att du kommer att lära sig några nya, sexiga rörelser för att visa upp.

Nicole Scherzinger tipsar

Pussycat Dolls skönhet delade hennes kondition hemligheter med Shape magazine. Om du vill ha abs som Nicoles, göra dessa övningar:

Den omvända Chop

Hålla en övning boll, förlänga dina armar, och fötter placera något bredare än dina axlar. Böj knäna en aning. Rotera överkroppen åt vänster, vrida överkroppen, så att bollen är utanför den vänstra höften. Återgå till centrum, och upprepa sedan till höger. Gör 12 till 15 repetitioner, och sedan växla till att göra dessa diagonalt, föra bollen från den nedre vänstra vinkeln till det övre högra, sedan alternerande sidor.

RÄNNANDE

Ligg på golvet uppåt, placera händerna bakom huvudet och böj knäna till en 90 graders vinkel. Ta med knäna mot bröstet med en andas, andas sedan ut och föra dem tillbaka upp. Upprepa 15-20 gånger.

Slow Sit Up

Från samma utgångsläge, böj knäna så att fötterna är fortfarande på golvet. Förläng armarna och sätta ditt huvud och axlar upp så armarna pekar rakt framför dig. Sänk och upprepa. Gör 20 repetitioner.

Lätt hemma motion 1

Lägg dig på rygg, böj knäna så att fötterna är fortfarande på golvet. Lyft huvudet och övre delen av ryggen från golvet, och sträcka ut armarna framåt. Med en andas, flytta händerna snabbt upp och ner för fem gånger, sedan en annan fem medan du andas ut. Upprepa i rad 10, och om dina muskler börjar kramp, bara rulla över till magen och stretch.

Lätt hemma motion 2

Ligg på rygg och vila på underarmarna. Lyft raka ben upp mot taket, och inte böja knäna tills du är klar. Börja skriva i luften med fötterna. Återigen, inte böja knäna, är detta mycket viktigt för dina magmuskler. Skriv vad du vill - bokstäver, siffror, hela ord. Varje symbol skall vara en andas, och när du andas ut, sätta fötterna tillbaka upp till utgångsläget.

Lätt hemma motion 3

Ligg på golvet, böjda knän. Sätt händerna bakom huvudet, armbågarna ut åt sidorna. Med en andas, sitta rakt upp, och vänder sig till båda sidor som du bläddrar om du kan gå över gatan, sedan luta dig tillbaka och andas ut. Upprepa i serie på tjugo, så länge du är bekväm. Glöm inte att stretcha efteråt!

Aktuella artiklar