3 vanliga viktminskning misstag

Själv gjorde kost planer visar sig ofta vara misslyckade och fullt av misstag. De flesta av oss har försökt många gånger att följa en strikt kostvanor och träna hårt varje dag, men aldrig lyckats gå ner ett gram.

3 vanliga viktminskning misstag

Ofta tror vi att rådgivningen läst i tidningar eller hört från en vän, som berättar hur man förlorar vår kärlek handtag eller hur man rättar till vinst semester i vikt, är sann och beprövad. Men har aldrig riktigt hjälpt oss. Läs tipsen nedan och ta reda på om du gör dessa 3 viktminskning misstag själv.

Ett. Hoppa över måltider kan göra dig upp i vikt

Inte äta är mycket kontraindikationer produktiv: svälta dig själv och hoppa över måltider kommer att ha precis motsatt effekt än vad du har förväntat. Inte bara kommer du att vara mer hungrig och sluta tömma kylskåpet eller hänge i sena cravings, men din kropp skulle reagera på din oregelbundna kost genom att omvandla allt som du äter i fettreserver, för att överleva och ta itu med alla de näringsmässiga carencies och torterar du sätter dig själv genom.

Hoppa över måltider, och särskilt frukost, kommer att beröva kroppen av den energi den behöver för att fungera ordentligt och orsaka din ämnesomsättning att sakta ner, samt att bränna färre kalorier för att spara energi. Det kommer också att göra ditt blodsocker sjunka dramatiskt, vilket gör att du känner dig trött, skakig och yr.

Äta mindre måltider flera gånger om dagen kommer att behålla din kropp frisk och din ämnesomsättning hög, hålla hungern smärtor borta och hjälper dig gå ner i vikt!

2. Låt dig inte löst upp av fettsnåla produkter

Magra produkter förtjänar kanske den första plats i listan över vanliga misstag viktminskning! Den övertygelsen om att de är friska och att de kommer att göra dig gå ner i vikt är mycket illusorisk.

Du kan lura dig själv att du inte kommer att gå upp i vikt om du äter mindre fetthalt smör eller ost, men faktum är att dessa livsmedel innehåller fortfarande massor av kalorier och de är inte alls lågkaloriprodukter.

Dietary snacks och drycker såsom müslikakor, jämnar frukt, torkad frukt eller kalorifattig glass kan vara lite fett, men de innehåller stora mängder socker, som i hög grad kommer att påverka din skala vikt. Akta dig för fruktjuicer också! Några av dem kan vara friska, men också rik på kolhydrater!

Tre. Motion kommer inte alltid att göra dig gå ner i vikt

Motion är frisk och är också en av de viktigaste förutsättningarna för ett långt och hälsosamt liv. Men om du inte har valt att utbilda sig för ett långlopp, kommer du aldrig att mirakulöst gå ner i vikt bara genom att utöva! Naturligtvis kommer det att göra dig att bygga muskelmassa, men muskler är tätare och tyngre än fett, och de kan till en början även få dig att vinna några kilo.

Muskelceller är också mer metaboliskt aktiv än fettceller, men för att få dem att börja bränna fett, du måste vara konstant med din träning och träna varje dag.

Utan rätt kost, kommer att träna ensam inte hjälpa dig att bränna pasta, stekt potatis och hamburgare. För att bränna en enda pizza du måste köra 8 kilometer eller gå under 3 timmar vid en måttlig takt! Kombinera en jämvikt och hälsosam kost med regelbunden fysisk aktivitet kommer i stället göra dig ner i vikt på ett effektivt och hjälper dig att hålla formen och tonas.

Aktuella artiklar