5 dumma anledningar vi undvika att utöva

Det är allmänt känt att motion är bra för dig. Det är din enda aktivt försvar mot åldrandet, tillsammans med rätt kost. Ändå vissa människor ägnar dyrbar energi att uppfinna anledningar att förhala, och inte leverera på sina nyårslöften. Här är 5 vanliga och onekligen dumt ursäkter att inte utöva.

5 dumma anledningar vi undvika att utöva

Ett. Jag vet inte hur, jag vill inte att skada mig själv

Vid varje gym, det finns ett brett utbud av träningsutrustning, från nybörjare till avancerad. Tills du blir starkare, använd endast de maskiner som stadigt stödja din kropp. Det är också alltid en god idé att konsultera gymmet personalen om du är osäker, eller ens hyra en personlig tränare.

2. Jag jobbar hårt under dagen, och bara kan inte hitta den energi att gå efteråt


Att ha ett hektiskt liv betyder inte att du inte kan passa in minst en timmes motion, tre gånger i veckan. Ta en energidryck eller en pre-workout supplement att ge dig den extra kick efter en lång dag på kontoret. Och vad du än gör, gå inte hem först. Den andra din bakom träffar soffan, det kommer inte tillbaka förrän läggdags.

Tre. Jag vill inte bli muskulös, som en kvinnlig bodybuilder

Jo, först och främst, att bli en slet bodybuilder är inte så lätt. Det är inte något som bara kan hända dig utan att du märker. Att hålla ett lätt schema vikt träningspass med massor av repetitioner kommer att göra dina muskler tonas och mager, men kommer inte att göra dem svälla.

4. Ingen vill gå med mig


I det tjugoförsta århundradet, är detta ingen ursäkt. Sätt lite musik på telefonen / iPod, och gå! Du kan även sätta filmer att titta på, tidskrifter att läsa och spel att spela när du är på löpbandet. Eller ägna den tiden till dig själv: reflektera över livet, meditera, hitta ditt center. På så sätt hjälper du ditt sinne och din kropp.

Fem. Jag brukade träna en hel del, men ingenting någonsin arbetat

Det viktigaste om att öva sätter realistiska mål. Gå ner i vikt och komma i form är ett maraton, inte en sprint run - långsam och stadig vinner loppet. Börja riktigt ljus och arbeta dig upp gradvis, kommer framstegen komma snabbare än du tror. Och kom ihåg, det är bara en del av equasion. Utan rätt kost, kommer även de mest krävande träning misslyckas med att visa resultat.

Situationen är solklart. Det är viktigt att ha förtroende för att få in i din skinny jeans, eller en bikini på stranden. Men ännu viktigare, utövar regelbundet dramatiskt ökar dina odds för att ha ett längre och friskare liv, samt hjälper dig att må bättre inifrån och ut. Gör vad som krävs för att få dig dit - utpressning vänner att gå med dig, anlita en varm tränare, köpa massor av söta motion slitage. I det här fallet motiverar ändarna medlen.

Aktuella artiklar