Bästa muskler och fitness workout rutin i 3 steg

Jag har försökt i flera år att hitta en workout rutin som passar mig. Jag skulle vilja att hålla sig i form, bli frisk och bygga upp lite muskler. Slutligen kom jag upp med muskler och kondition träning rutin som uppfyller mina behov och här är hur det ser ut.

Bästa muskler och fitness workout rutin i 3 steg

Ett. Hålla igång

Det bästa när det kommer till något slags fitness workout rutin är igång. Jag har alltid haft problem med det, eftersom jag inte kan verkligen köra. Å andra sidan, kan jag jogga långsamt på plats, och det är allt jag behöver.

Kärnan i min muskel-och träningsrutin är kontinuerlig jogging på plats. Detta är inte något som bör tröttnar du, bara något som kommer att hålla takten i träningen. Det är bra att ändra tempot då och då som extra träning men ändå, är jogging basen där du kommer att bygga resten av övningarna.

2. Håll förändras

Du bör ta med varannan övning du kan tänka på i detta träningspass rutin. Jag pratar om sit-ups, armhävningar, knäböj, sparkar, slag, allt annat du kan tänka dig. Det bästa vore om du kunde hitta någon annan att träna med, eftersom inslaget av en överraskning är ganska viktigt för hela rutinen.

Processen är som följer: börja långsamt jogga på plats och göra lite ljus värma upp i din nacke och armar. Du får inte sluta jogga när som helst under hela träningspasset. Nu, inte sitta på huk en, till slut fortsätta jogga. Sitter man upp, gå upp och fortsätta jogga. Gör ett ben sparkar och fortsätta jogga. Du ser mönstret? Hela poängen är att jogga hela tiden medan du gör andra övningar. Jogging kommer att bygga upp din styrka och kondition och övningar kommer tonen dina muskler.

Du bör försöka att göra varje övning både så snabbt och korrekt som möjligt. Om du hittar någon annan att träna med, bör du överraska varandra med nästa övning. Det kanske låter fånigt, men inte vet vilken övning du ska göra härnäst faktiskt sätter din kropp i någon form av ett något nervöst tillstånd. Poängen med detta är inte att få dig att känna anxcious, men för att göra din kropp förbränner fler kalorier.

Börja i ett långsammare tempo och göra längre jogging pauser mellan två övningar, sedan gradvis öka tempot och avsluta hela rutinen med övningar gjort en rätt efter den andra. Du kan också göra en rad excersises och börja om igen i ett långsammare tempo.

Tre. Håll andas

Som med alla andra workout rutin, är det av stor vikt att andas ordentligt när du tränar. Detta kan förstås vara lite svårt att göra, speciellt när du blir trött, men du bör ändå försöka göra det.

Upprätta en andningsrytm så snart du börja jogga. Försök att hålla denna rytm under hela övningen rutin, oavsett hur trött du får. Exhale vid ansträngning, andas under avslappning intervall varje excersise. Denna regel gäller inte bara knäböj där du faktiskt andas in samtidigt som du får upp, vilket är den ansträngning del av excersise. För att avsluta din rutin, jogga lätt i minst två minuter eller tills din andning normaliseras.

Aktuella artiklar