Bygg din byte att vara lik Kim Kardashians

Om du inte har välsignats med en kurvig kropp som denna verklighet tv-stjärna här är vad man ska göra! Gör inte fred med att ha en genomsnittlig bum - med lite arbete kan du helt ge extremt varma Kim K en körning för sina pengar!

Bygg din byte att vara som kim kardashianand # 8217, s

Visst kan hon ha exotiska armeniska rötter, lever det goda livet, har alla den bästa näring och personliga tränare, sitt eget hus gym och vad inte, men du kan göra det också! Vet du varför? Därför att även om det kan tyckas annars hon tvungen att arbeta för det också, vet du.

Precis som resten av oss ens Kim har kroppsbehandlingar frågor! Hon själv medger att hon ibland har mycket svårt att ge upp godis i hennes strävan efter den perfekta kroppen. Och när jag säger "perfekt" menar jag kvinnligt, kurvig, läcker och de flesta av alla friska - mycket till skillnad från några av de förebilder av idag som ser ut som de är på gränsen till anorexi.

Det handlar om kurvorna igen och Kim är ett bra exempel att ha lite kött på dina ben faktiskt kan vara ganska varmt! Faktum Kim sade också, vid flera tillfällen, att hålla sin kropp i tonen tar arbete. Hon delade också att hennes minst favorit kroppsdel ​​är hennes lår. Så har även den bootylicious Kardashian att jobba röven av för att få den underbara röv!

Om du vill gå runt briljera en fast och perky bum det finns åtgärder du kan vidta! Det kommer inte bli lätt! Ja, du måste ge upp vissa saker, tona ner några andra och få in det gymmet! Men - resultatet kommer vara värt det. Här är hur man får bytet som Kim Kardashian!

Sköt din kost

Kim Kardashian (via www.mastiwalls.com)

Det handlar inte om att svälta sig själv eller ens förneka sig själv de flesta av de saker du gillar. Vi strävar inte efter för super-skinny här! Efter allt du har att ha något att arbeta med, något att långsamt tona och form med träning. Det är dock viktigt att ha väl balanserade måltider och få alla de bästa näringsämnen och vitaminer!

Du vill kunna äta allt utan att överdriva. Det är väl bra att unna dig något sött och fett då och då. Massor av människor som gillar att äta hälsosamt och hålla koll på sin kost tillåta sig en fuska dag en gång i veckan eller en gång varannan vecka - även Kim själv. Så, gå inte överbord - försöker att helt förvandla dig till en hälsosam eater natten, det skulle nog inte ens träna. Gå lätt på dig själv och hålla en sak i åtanke - det är viktigt att sätta in friska grejer, inte bara de saker som smakar gott! Ät riktig mat - som livsmedel i sitt ursprungliga skick - frukter, sallader mm

Knäböj, utfall, step-ups

Jag vet, jag vet, dessa kan mycket väl vara en del av din minst favorit ord. Men de är bara om den enda vägen till en perfekt toffeln! Ingen smärta ingen vinst - så få på att så snabbt som möjligt. Om du inte har möjlighet eller motivation som behövs för att träna på egen hand - få ett träningspass kompis eller gå med i ett närliggande gym!

Det är bara realistiskt att sätta i gång att komma i form ( här är varför ), speciellt om du inte är den mest aktiva personen runt. Om du inte har tid att gå till gymmet, kan du få all information om tränade utformade speciellt för rumpan område precis utanför YouTube. Det finns bokstavligen dussintals filmer som du kan använda, till exempel denna:

Aktuella artiklar