Den lata flickans guide till att arbeta ut

Letar du efter några snabba, enkla (och ja, lat) sätt att komma i form och hålla formen? Då ser längre. Google är stolta att meddela ankomsten av den enkla och resultat-driven 'Lazy Girl guide till Working Out "!

Den lata flickans guide till att arbeta ut

Vi vill alla se bra ut och må bra. Men det är inte lätt att passa in i timmar och timmar av träning varje dag för att uppnå utseende bikini modell. Lyckligtvis finns det en lösning.

Låt dig inte luras att tro att du måste kämpa dig igenom ansträngande dagliga träning för att få kroppen du alltid velat ha. Det är en lättare, enklare och mindre tidskrävande lösning: Lazy Girl guide till Working Out. Följ med oss ​​när vi går igenom den handledningen för att få kroppen av dina drömmar, utan hårt arbete.

Ändra sättet du tänker på träning

Så du tror att fitness bara kan uppnås genom religiös gym närvaro? Pfft, knappast. Så kliché som det låter, är konditionen inte bara en daglig vana, det är en del av din livsstil.

Så förvandla din uppfattning om lämplighet att vara mindre om en enda vana och mer om hur du lever ditt liv är avgörande. Nu, innan du panik och tror att denna filosofi går emot förutsättningen för lata flickans guide till att arbeta ut, slappna av. Eftersom det inte. I själva verket stöder det ännu mer.

Eftersom detta innebär att du inte behöver göra maraton går varje dag för att hålla formen. Du behöver inte cykla 100 miles eller simma 10 miles. Du måste bara stänka in några kompletterande fysisk aktivitet - inte utöva - i din dag.

Till exempel, jag vet att du har hört det förut, men det är verkligen enkla saker du kan göra och införliva i din dag för att göra det mer fitness kunniga. Saker som att ta trapporna upp till din arbetsplats i stället för hissen. Slippa tåget eller bussen en hållplats tidigare så att du kan få lite extra promenader i. Att gå utanför vid lunchtid och ta en promenad runt parken. Dessa saker är enkla, utan krångel och bäst av allt, lata flicka lämplig.

Förändra sättet du tänker på motion hjälper dig att identifiera potentiella fitness block i dagen där du enkelt och effektivt hålla formen.

[Läs: Hur man gör utövandet kul ]

Skaffa en stegräknare

Våra förfäder (jakt och samlande och kära, inte våra gulliga morföräldrar i ålderdomshem) tog 10.000 steg per dag. För att sätta det i reala termer, det är nära till fem miles, eller åtta km.

Det låter inte som mycket, men de flesta människor i kontorsjobb tar bara 500 till 1000 steg per dag. Om du inställsam just nu, bör du vara. 1000 steg om dagen är beklagligt.

Ett bra sätt att kolla in dina dagliga steg är att plocka upp en stegräknare. Det finns ett märke som heter FitBit som synkroniseras med din iPhone så att du kan spåra din dagliga rörelser. Det skickar också dig lite inspiration när du är nära att nå ditt mål.

Vi rekommenderar trialing stegräknaren för ett par dagar för att se vad din genomsnittliga dagliga steg ser ut. Därifrån kan du börja planera hur du får dina steg upp till 10.000.

För att komma till 10.000 steg, det kommer att ta omkring två timmars vandring, beroende på hur snabbt du flyttar. Den lata aspekt av detta är att du kan lägga i små skurar av promenader för att komma till det målet under hela dagen. Du behöver inte anges för att gå i två timmar i sträck en dag, bara se till att din ackumulerade steg totalt uppgår till 10.000.

Och dessutom kan du inte få mycket latare än promenader. Såvida inte förstås, floppade du bara ner på soffan. På tal om det...

Titta mer TV

En av de bästa delarna av den lata flickan guide till att träna är att det uppmuntrar dig, ingen kräver att du, för att titta mer på tv. Hallelujah, rätt? Nu innan du blir för upphetsad, det finns en liten hake: ad raster.

Det är lite av swap egentligen. Tiotal minuter slappa bliss för en två till tre minuters träna. Låter enkelt men hur? Eftersom det är.

Allt du behöver göra är att gå av din rumpa under annonsen bryter och gör någon form av fysisk aktivitet. Det kan vara utfall, knäböj, armhävningar, sit-ups eller ens jogga runt huset. Du kan hoppa rep, göra balett skikt eller använd hantlar.

Du kan även göra ett spel av det och förvandla det till ett tempolopp. Så du gjorde 20 sit-ups under en annons paus igår. Vad kan du göra idag? Gör det roligt, interaktivt och mer till den punkt intressant. Inte bara göra samma gamla sak under varje annons paus. Inte bara kommer det att begränsa träning du får, men det är tråkigt också.

Så blanda upp det, ändra det upp och vrid ad tid i träningstid.

Obs: Tror inte att du kan komma runt detta genom att snabbspola igenom annonsen bryter om du har kabel. Smart tänkande, men det kommer inte att få dig någon montör.

Ha mer sex

Japp, ni hörde rätt: en viktig del av att hålla lata flickans passformen är att du gör tid för massor av kön. Att ha sex bränner 144 kalorier per halvtimme. Det också ökar din flexibilitet (grin), utvecklar muskeltonus och ökar kondition om du är särskilt kraftig. Sex ger dig också en frisk lyster och ökar endorfiner i kroppen att lägga på "må bra" aspekten.

[Läs: Hur man blir mer flexibel ]

Åh, och det är inte bara kön som kommer att smälta kalorier heller. Kissing bränner 68 kalorier i timmen (bara vara försiktig med skägg utslag), upprättar bränner 238 kalorier i timmen, undressing bränner 8 kalorier, Oralsex bränner 100 kalorier i timmen och massera bränner 80 kalorier i timmen. Lägg ihop allt, och det är ett lustfyllt effektivt arbete ut!

Och om du är sexily singel, oroa dig inte - du kan dra nytta av den här också. Onani bränner upp till 150 kalorier och lämnar dig med ett lyckligt leende på läpparna.

Så för maximal fitness effektivitet, hänge sig åt minst en av dessa sexiga kalori brännare per dag.

Shoppa

Denna artikel är att göra dig väldigt lycklig, är inte det? Efter allt, har du fått höra att titta mer på tv, ha mer sex och nu att gå och handla. Är inte detta bara den coolaste träna planen någonsin? Du kan tacka mig senare.

För nu, vill jag att du ska få tag i sneakers och beger oss till din lokala köpcentret. Oavsett om det är matinköp, sko shopping eller handla kläder, det spelar ingen roll. Oavsett vad du brinner för eller vad som behöver göras är bra.

Sedan vill jag att du ska handla. Enkelt, eller hur?

Det uppskattas att om du tillbringar tre timmar shopping, kommer du att bränna minst 400 kalorier (om du väger bara 100 pounds, om du väger mer du bränner mer). Ganska snyggt, va? Och det bästa är att om du köper saker, måste du bära runt. Vilket innebär, vänta på det... styrketräning! Yay!

Så för en veckodos av kardiovaskulär aktivitet och styrketräning - shoppa.

Hyra en expert

Om du läser den här artikeln, då du lider förmodligen av en liten sak som kallas "bristande motivation". Brist på motivation är den lilla idiot som ansvarar för den regelbundna slummer av din väckarklocka när du var ämnad att jogga. Det uppmuntrar dig att ha en film maraton snarare än att gå bergsklättring och att hoppa över den veckovisa spin klass. Brist på motivation är huvudsakligen ansvarig för åtminstone en del av vår lättja.

[Läs: 7 hemligheter att stanna motiverad att gå ner i vikt ]

Och det är bra. Några av oss är bara inte lika naturligt motiverade som andra (även om jag tror att motivationen är lite av en myt, men mer om det en annan dag). Men hur är du tänkt att träna när du är omotiverad? Motion är svårt nog när du är motiverad.

Tja du kan tvinga dig själv (eller din partner) att dra på några joggare och få utanför. Men även då är chansen stor att ditt arbete ut kommer att vara sub-par i bästa.

Eller, kan du anlita en expert. Någon som hanterar motivation bit för dig. Någon som vet hur man få maximalt resultat på minimal tid. Någon som har några betänkligheter om att sparka din röv.

Nu säker, är det inte precis den lata vägen ut. Den lata vägen ut skulle vara att ignorera detta råd helt.

Men om du letar efter ett enkelt sätt att hålla sig i form och gå ner i vikt, då du kanske vill titta på att anställa en personlig tränare. Att ha en normal veckovila tidslucka med en personlig tränare kommer att se till att minst en dag i veckan arbetar du mot din kondition. Din tränare kommer att kunna vägleda dig på rätt saker att göra och när man gör dem och se till att du håller dig skadefri.

Det är en stor, utan problem sätt att öka dina resultat. Visst, en halvtimme eller så du kommer att arbeta din lilla tush off. Men skulle inte du vilja din Tush vara lite? Investera i en tränare och investera i din hälsa och välbefinnande.

Där du går, den lata flickan guide till att träna. Vad tycker du? Har du några lata flicka tips för att vistas passform?

Aktuella artiklar