Enkelt sätt att gå ner i vikt i sommar

Ja det är sommar redan, och ja, jag är säker på att du har arbetat hårt på att vara friska hittills. Och jag vet också att du inte letar efter den enkla vägen. Du vet redan det rätta sättet att gå ner i vikt och hålla sig frisk. Du tränar hårt och du äter ljus.

Enkelt sätt att gå ner i vikt i sommar

Men på sommaren är det dags att spela. Och alla måste ha några enkla knep i rockärmen för att bli av med de få extra kilo. Mine allt från optiska illusioner och trampa till (surprise!) äta och koppla av, och jag är glad att dela.

Ett. Rida din cykel

Cykla (via weheartit.com)

Dagarna är långa och varma, och bussar och bilar är ännu hetare. Så, låt oss förenkla saker och ting. Du behöver inte fyra hjul. Två är ett perfekt fina nummer. Titt i din källare, skjul eller på en cykel hyra butik, och hitta dina alternativa transportmedel. Gå på en cykeltur. Gör det solo, i ett par eller med vänner. Hur som helst, bränna några kalorier, har en hel del roligt och vara trevligt att vår planet i processen.

2. Ät vattenmelon

Ät vattenmelon (via weheartit.com)

Du trodde att glassen var den ultimata sommar behandla? Kom, låt oss vara original i sommar. Denna sommar Låt oss alla älskar sitt majestät, vattenmelon. Om du är som jag, kommer bara lukten av det skicka dig tillbaka till din barndom, och de långa eftermiddagar sommar. Efter att ha gått simning du helt enkelt måste äta vattenmelon. Det är gott, det är i princip vatten, det luktar gudomligt, frigör det din kropp från gifter och det är vackert att titta på också. Och oroa dig inte - du kan aldrig, aldrig ha för mycket vattenmelon.

Tre. Ha en toppen knut

Ha en Top Knot (via topp-knot.tumblr.com)

Ha en toppen knut, i stället för att bära klackar. Eftersom det är sommar, och levande ska vara enkelt, bara samla håret på toppen av huvudet, vrida och stift, eller slips. Du gjorde precis själv några inches längre och vägde upp (förmodligen imaginära) några inches i bredd. Lätt som att - du ser elegant och smalare, och du är inte heta. Och vet du vad? Jag kan knappt minnas hur mitt hår ser ut, och hur lång den är. Det är toppen knut hela dagen, varje dag. Ibland kan du lägga till några tillbehör, bara för att krydda upp det, och om du inte känner för det, lämna det enkelt. Känn dig fri att spela.

4. Läs en bok

Ja, enkelt är det! Du behöver inte ens flytta. Låt mig förtydliga. Till exempel, du verkligen, verkligen längtar efter ett mellanmål mellan måltiderna. Glöm det och hitta en annan besatthet. Som att läsa, till exempel. Hitta en bok att ta dig till en annan verklighet, era, eller bara ett annat land. Eller hitta en som du kan lära oss något av. Du kommer att vila och koppla av, hoppa en ohälsosam mellanmål och sedan är det dags för en vanlig måltid redan. Grattis! Du vinner!

Och i slutändan är det bästa råd jag kan ge dig verkligen att slappna av och ha kul. Inte overthink inte någonting och inte överdriva någonting. Livet är din lekplats och du gör reglerna. Så oavsett om du rider din cykel, klädd i en övre knut eller du läser en bok efter att sluka en enorm del av vattenmelon, bara stanna lycklig och frisk.

Aktuella artiklar