Ursäkter, ursäkter, ursäkter! ta kontroll över ditt liv för att få bättre resultat i gymmet

Det jobbigaste är att gå in i någons vackert hålls hem och träffa sin out-of-form ägare. Prioriteringar har bytt under åren för att tänka att vårt hus och våra ägodelar är vad visa människor vem vi är.

Ursäkter, ursäkter, ursäkter! ta kontroll över ditt liv för att få bättre resultat i gymmet

Ditt riktiga hem är inte någon lägenhet eller hus, det är din kropp. Det är det enda som du kommer att äga för resten av ditt liv och är det enda som du verkligen kan ta hand om. Du har ett val att antingen ta hand om dig själv eller för att bara låta tiden ha sin gång. Majoriteten tar alternativ två.

Du kan vara en del av den minoritet som tar sig tid att titta på vad de äter och hitta tid att träna varje vecka. Den största sak som sätter minoriteten förutom det faktum att de har kontroll över sitt liv inte på ursäkter.

Vanliga ursäkter

Alla, oavsett om du är i majoritet eller minoritet, har gjort ursäkter innan för något i våra liv. De vanligaste ursäkter när det gäller att arbeta ut är:

  • Jag har inte tid
  • Jag är för trött
  • Jag är på dåligt humör
  • Jag känner inte för det
  • Jag behöver koppla av
  • Jag ska börja om nästa vecka
  • Jag ska kompensera för det

Förstå dina ursäkter är nummer ett steg att ta kontroll över dem. Skriv ner dina mål för 1, 3 eller 6 månader sedan skriva ner några ursäkter som du kommer att använda på en vanlig grund för alla aspekter av ditt liv. Placera papper du har dessa mål och ursäkter om på en plats som du kommer att se varje morgon. Läs om dem varje morgon och göra en punkt att inte låta dig ledas vilse av dessa ursäkter. Veta ursäkter du kommer att använda varje dag innan du försöker använda dem kommer att hjälpa dig att ta kontroll över varje dag.

När det gäller att träna, har vi inte alltid känner dig 100% varje dag och det gör det svårare att göra vad vi behöver göra i gymmet. Det kommer att ta lite mer än att bara styra dina ursäkter, även om bara genom att göra att du är mer motiverade än de flesta.

Motivation är inte samma sak som åtagande

Nästa steg är att förstå skillnaden mellan motivation och engagemang. När majoriteten prata om att arbeta ut de kommer att säga hur motivationen är det som håller dem på rätt spår. Detta är inte helt sant, kommer motivationen att hålla dig på rätt spår för en specifik dag, men engagemanget är vad håller ni i månader eller år. Gå ner i vikt eller få styrka du måste åtagit sig att uppnå dina mål, att bara gå till gymmet du måste vara motiverad för att viss dag.

Att vara engagerad är ett mycket tuffare sak att åstadkomma än att bara få motiverade.

Lyssna på en viss låt eller titta på en video på YouTube kan få dig motiverad att gå till gymmet. Detta kommer inte att hjälpa till med ert engagemang, det är därför målarbete och förstå dina ursäkter är så viktigt. När du har nått den nivå där du har kontroll över dina ursäkter, kommer du fokusera mer på dina mål. Den främsta orsaken de flesta människor att sluta eller ge upp på att gå till gymmet är att de inte har nått sina mål.

De allra flesta av dessa människor inte har det engagemang nivå som krävs för att nå sina mål.

Ställ kortsiktiga och långsiktiga mål för vad du vill oavsett om det är i livet eller med din fysiska kondition. Dina kortsiktiga mål kommer att vara din motivation för varje veckas träning, kommer dina långsiktiga mål styra ditt engagemang för att uppnå vad du verkligen vill. Var så specifik som möjligt när du sätter dina mål.

Hitta en träning som du gillar och gör det ett mål att fortsätta arbetet ut som det är utan att göra några ändringar. Hur mycket vill du att förlora realistiskt? Kom ihåg att förlora ett pund per vecka är upp i 80-100% spektrum av människor i världen. De flesta människor förlorade cirka hälften ett pund i veckan eller mindre. Gör dina mål realistiska och ens att du förutser att nå.

Aktuella artiklar