Varför måste du försöka HCG diet plan

Vi har alla hört talas om den berömda HCG Diet Plan. Vad är det som gör denna diet så annorlunda från andra? Tja, till att börja med, tar det den typ av fett, som vi hatar mest onormala fett.

Varför måste du försöka HCG diet plan

Dr ATW Simeons, en specialist på fetma och viktreglering, var hjärnan bakom denna diet. Han snubblade på denna diet samtidigt gör en forskning på ett naturligt hormon som produceras under graviditeten som kallas humant koriongonadotropin (HCG).

Det finns 3 typer av fett. Första är strukturellt fett, och det är av stor betydelse eftersom den fyller gapet mellan organen. Andra är normal fett, som kroppen använder för tillfällen då det inte finns tillräckligt med mat ingång i kroppen, så att vi kan överleva. Och tredje man, som är den farligaste är den onormala fett som inte är tillgängligt för kroppen att använda, i en näringsmässig nödsituation.

Det är det största problemet för kvinnor är det fett som lagras i dessa envisa områden som höfter, lår, rumpa och överarmar! HCG kommer att avlägsna onormal fett utan att påverka strukturella fett-och muskelvävnad.

Så, är att när HCG steg på scenen. Vad HCG betyder är - det orsakar hypotalamus område i hjärnan för att utlösa en frisättning av onormala fettdepåer. När det tas i relativt små doser, och parat med en mycket låg kalori diet, cirka 500kcal per dag, folk förlora 20 pounds i 30 dagar, vilket är till skillnad från någon annan diet.

Inte nog med att de förlorar dem pounds, men de förlorar den onormala fett. Och inte varje diet kan göra det, eftersom problemet är att människor behöver tid att börja förlora onormala fettet, men de kan inte hålla på att banta tills det händer, eftersom de blir för trötta, utmattade och sjuka då.

Du måste prova denna diet, eftersom det ögonblick du gör, kommer du att märka att dina feta områden försöker minska. Din ämnesomsättning kommer att förstärkas och kommer att börja bränna fler, och fler, kalorier varje dag. Du kommer att bränna fett, och inte muskler, liksom i vissa andra dieter, där du svälter din kropp tills du känner dig sjuk.

Intressant sak som kommer att ske på denna diet är att du inte kommer att längta efter sötsaker lika mycket som tidigare.

Du bör definitivt läsa Dr Simeons "manuskript," pounds och inches: En ny strategi för fetma ", där han anger en 500-kalori-per-dagars diet som testades på tusentals patienter. Du bör följa delar och kombinationer av Dr Simeons.

Vad ska du äta

Husdjur proteiner är kalvkött, nötkött, kyckling, krabba, kräftor, hummer, räkor, och några färska, vitfisk.

Tillåtna grönsaker är sparris, gröna betor, kål, selleri, mangold, cikoria greener, gurka, fänkål, grönsallad, lök, röda rädisor, spenat och tomat.

Husdjur frukter är äpplen, jordgubbar, apelsiner och grapefrukt. Begränsade stärkelser inkluderar grissini eller nåt sånt.

Det är inte tillrådligt att gå till gymmet medan denna diet på grund av kaloriintaget som är för låg. Du kan gå en promenad, göra yoga eller något liknande som inte är alltför utmanande.

Aktuella artiklar