4 sätt att göra en kille frågar dig

Ah, torterar den söta, söta kärlek. Du behöver inte önska sig på en fallande stjärna längre eftersom vi håller på att lära dig fyra enkla steg du bör följa för att få honom att ställa dig på en dag.

4 sätt att göra en kille frågar dig

Det finns en kille i varje flickas liv som hon desperat vill gå ut med. Det spelar ingen roll om du känner honom under en tid eller om du bara har sett honom i en klubb, du bara måste gå ut med honom, vara ensam med honom. Du vet att du måste göra något åt ​​det, du är bara inte säker på vad och hur. Det är därför vi är här. Här är fyra steg du bör följa för att få honom att bjuda ut dig.

Ett. Klä att döda

Förberedelse är allt. Om du ser bra du mår bra och om du mår bra du kommer att göra ett gott intryck. Gott intryck får du en dag. Bära något som du känner dig bekväm men sexig i. Du behöver inte bära höga klackar och en mini kjol att titta och känna sig sexig. Var dig själv och bära kläder som bygger din självkänsla.

2. Ögonkontakt

Det är ett bevisat faktum att ögonkontakt är det bästa sättet att avväpna en person, oavsett om det är en kärlek eller affärsmässiga intressen. Du kommer att charma honom om du låser hans ögon med den förföriska blicken. Också, glöm inte att ögonen är ett fönster till själen, kan du hitta något i hans som kan vara viktigt.

Tre. Flört


Du måste visa honom att du är intresserad. Om du spelar det coolt att du kommer att skicka en signal om att du inte är, eller värsta, att du är inbilsk och du kommer inte att bli tillfrågad ut. Det finns ingen skada i att kasta håret, skrattar åt hans skämt, även försiktigt och nonchalant vidröra hans axel. Om du flirta, han vet att han är säker från avstötning.

4. Var dig själv

Detta är mycket viktigt. Vem som helst med en anständig IQ kan säga när de man ljög för. Om du låtsas vara något du inte är, kommer han ta reda på förr eller senare. Plus, är bedrägeri inte en bra kvalitet oavsett hur illa du vill uppnå ditt mål. Tvivla inte dig själv och bara slappna av. Om du inte klickar på, ja, han var inte rätt för dig och du missbedömde situationen. Världen kommer inte komma till ett slut.

Vi hoppas att detta kommer att hjälpa dig att få killen på en dag och vi håller tummarna för att han är så cool som du har tänkt att han ska vara.

Aktuella artiklar