5 bombsäkert sätt att förstöra en första dejt

Gör något av följande saker och få honom att köra för kullarna innan du ens hade dessert. Nej, allvarligt, det finns brandsäkra sätt helt och hållet förstör inte bara din dag, men även alla möjliga chans att du någonsin prata med killen, än mindre se honom igen. Så, hålla sig borta från dessa! Eller, du vet, gör inte, om du av någon anledning vill göra din första dag din sista också.

5 bombsäkert sätt att förstöra en första dejt

Ett. Ser hemskt

OK, det första först, kan du se antingen en fullständig röra, eller gå överbord och gå för vad de kallar en varm röra typ av utseende. Ditt val verkligen kommer både skadar det första intrycket nog. Och första intrycket räknas oavsett hur ytligt det än kan låta, så fort vi tar en ordentlig titt på någon vi bedöma dem. Det är hur det är med oss ​​människor att vi bara inte kan bli av med fördomar.

2. Vara sent, mycket sent

Nästa sak du helt enkelt måste göra är att komma fram sent. Och inte bara ett par minuter, trafikstockning sent, men riktigt sent. Be inte om ursäkt. Inte ens erkänna att du har gjort något som är oförskämd och säger att du bryr dig om din dag ungefär lika mycket som du bryr dig om Asian Giant Tortoise är nästan utdöda. Japp, det är ett bra exempel.

Tre. Vara motbjudande

Så nu när du är där kan du verkligen starta matlagning upp saker. Låt oss anta att du är på en restaurang bara för diskussionens skull. Självklart du ska beställa några alkoholhaltig dryck, bara för att mjuka upp lite, få din awesome på. En dyr förstås. Fortsätt på den vägen och gå vidare för att beställa vad fan du känner för att äta, den dyrare desto bättre. Du inte betalar för det, du får betala! Om han av någon chans beslutar att han vill att du ska dela upp räkningen, efter katastrofen datum, kan du bara säga att du har glömt din plånbok hemma, ingen biggie.

4. Du, den fruktansvärda

Samtidigt beställer, glöm inte att behandla personalen med största respekt. Eller så kan du gå åt andra hållet och har en liten flirt med din servitör. I ett mycket tydligt sätt naturligtvis, vill du inte ditt beteende att förväxlas med ren artighet. Sätt på en show, går alla ut.

Nu ska vi fokusera på honom, din dag, lite. Åh de sätt du kan epically misslyckas det! Möjligheterna är oändliga.

Fem. Prata

Om allt som kommer att tänka på, utan att behöva tänka på det, eller censurera allt du säger, inte ens det minsta. Bara prata. Påminner han dig om du ex-pojkvän? De har samma tröja? Hår? Liknelse? Dela med dig! Jag är säker på att han skulle älska att veta. Inte bara det, men kanske en rolig historia om ditt ex? Varför i helvete inte. Då ska du ha druckit din första drink och beställde en ny. Bara tillräckligt för att komma igång!

Också prata om dig själv. En hel del. Det är en dag att han ska lära känna dig. Se till att börja varje mening med "jag", och att aldrig lämna ens en sekund för honom att svara på vad du säger.

Göra antaganden. Ring honom din pojkvän. Skratta okontrollerat, om det alls är möjligt med munnen full av mat. Svara i telefonen. Snacka om honom samtidigt på telefonen. Ok, ok, kan jag ha gick lite överbord försöker understryka min poäng här, men du fångar min drift.

Det kan alla vara mycket roligt. Jag för en skulle älska att se hur saker och ting skulle gå ned om det inte fanns några sociala gränser, censur, nervositet, eller bara vanligt sunt förnuft. Men det är inte hur saker och ting fungerar är det?

Aktuella artiklar