5 saker att fråga en kille på första dejten

Kära damer har ögonblicket kommit - killen frågade dig ut! Du spenderade redan timmar redo och välja rätt kläder, parfym och frisyr för att återspegla din häpnadsväckande personlighet, men i allt det bråttom, du på något sätt glömt att fråga dig själv vad är poängen med denna dag ändå? Här är fem saker att fråga en kille på första dejten så att du lär känna honom bättre och avgöra om det finns ett "lyckligt" eller åtminstone en rolig andra dag bakom detta. Redo? Här går vi.

5 saker att fråga en kille på första dejten

Ett. Någonsin haft en riktigt dålig första dejt? berätta allt om det.

Detta är den överlägset bästa sättet att avgöra hans sympatier, antipatier och allmänna förväntningar på en bra första dejt. Låt honom gå igenom det och uppmärksamma detaljer såsom "Hon insisterade på att plocka ut en film utan att överväga min åsikt" eller "Hennes parfym var så intensiv jag var kvävande hela tiden", dessa är de ledtrådar du söker.

Killar älskar berättande och om han är något bra på det, ni båda kommer att ha ett skratt medan han delar mer än han inser. För att lägga till några dynamik till monologen, kan du avbryta alltid honom med några ärliga kommentarer som "Det är så pinsamt!" eller "Jag skulle aldrig göra det! Vem gör det, egentligen?" bara för att förstora skillnaderna mellan henne, den värsta datum och din fantastiska själv.

2. Vad är det största misstaget folk gör i sina relationer? varför tror du att det händer?


Det är där du börjar att undersöka sitt förflutna kärleksliv och se om det fanns någon hjärt-bromsar inblandade genom en allmän, inte personlig fråga. Om han någonsin var kär (och du behöver inte en kille som är en främling för åtagande) måste han ha haft några tankar på "göra och inte göra" som du behöver veta innan du drömmer bort på en kärlek moln.

Återigen, lyssna på vad han säger även om det är insvept i skämt om hans ex bär granny trosor eller behöva äta rått kött till middag varje natt, dessa är alla värdefulla ledtrådar och fantastiska förrätter limning eftersom du kan dela dina erfarenheter och lära av dem.

Tre. Om du tänker på en perfekt relation, vad skulle det vara?


Nu när du vet vad han finner förstörbara till en relation, föreslår vi att du skjuter till en mer behaglig och idealistiska metod att räkna ut honom. Låt honom definiera sin egen fullkomlighet.

Var inte besviken om de är några små och enkla saker som "Vi två bara umgås, ha kul, äta pizza, gå vår hund...", de flesta män vårda enkla sakerna i livet och bara några rena gamla vänskapsrelationer är tillräckligt för att få dem genom dagen.

Om han är mer som "Jag kan tänka mig en ambitiös strävsamt par tjäna pengar, köpa lyxiga saker..." tänk på hur du gippar i allt detta. Poängen med denna fråga är att se om det finns några likheter i dina två separata fantasier om en fullkomlig kärlek.

4. Vad kan du berätta om dina vänner och familj?

Här går vi personlig. Sättet han pratar om de som han älskar är förmodligen det bästa sättet att se hans dolda känslomässiga sidan på en första dejt. Vi garanterar att detta kommer att vara mest underhållande eftersom män tenderar att berätta roliga historier om sina vänner och familj, för att imponera på dig, naturligtvis.

Sanningen är, är vi som vi är omgivna med och som går två gånger för vänner eftersom han valde dem, till skillnad från familjemedlemmar. Om han talar väl om dem och kanske till och med föreslår att du möter på detta sätt "du skulle älska Mike, berättar han de bästa berusade historierna någonsin!" eller "Michelle är en sångerska i denna stora jazzband, bör vi helt gå nästa helg", är du på rätt spår.

En anständig man är stolt över sina vänner och ser dem som en spegel för sig själv, så lyssna noga och acceptera en inbjudan.

Fem. Finns det någon bok, album eller en film du är särskilt dras till?

En avslappnad men ändå djupgående fråga som kan berätta en hel del om din dag utan att fråga för mycket. Relationer är något svårare för dem som inte åtnjuter samma typ av litteratur om film genre, det är ett faktum.

Förvänta dig inte att alltid ha något att prata om - livet är lång - böcker, teater, musik, filmer etc. är det som ska diskuteras mellan er två när dagarna faller in i rutinen. Så det är viktigt att du kan matcha till viss del.

Genom att berätta sin favoritartist, han delar mycket mer än grundläggande information, som han delar sitt inre och ge dig möjlighet att avgöra om du passar i hans privatliv.

Bli inte avskräckt om det inte är en perfekt match - stilar förändring under åren och han bara skulle visa sig vara den största fan av din favorit såpopera, man vet aldrig.

Så där har ni det damer - Fem saker att fråga en kille på en första dejt. Vi rekommenderar att du spelar med dem, men det behöver inte vara exakt citat - vad som är viktigt är att du har kul och lära av SVAR även om de kanske inte är så direkt som dina frågor. Poängen är att lyssna noga, dela erfarenheter och skapa en god kommunikation vibe mellan dig och din dejt. Kom ihåg - det är alla spel och spel tills han tights knuten så njuta av att vara rättfram och kvick. Happy Hunting FLICKOR

Aktuella artiklar