5 spännande sommar datum idéer

Om du inte är en romantisk typ, eller om du vill bara prova något mer spännande, kolla in dessa idéer sommarens datum.

5 spännande sommar datum idéer

Det är sommar, och du är uttråkad av typiska datum, har du fått nog av att vänta på din pojkvän att ordna något som skulle flytta er båda, eller om du bara vill krydda ditt kärleksliv lite. Här är några idéer för spännande datum som är perfekt för sommaren.

Ett. Paragliding

Extremsport är alltid spännande, eftersom de skickar din adrenalin nivå skyhög, men de kan ibland vara riktigt grov, eller kan kräva en viss nivå av förberedelse, eller utbildning. Oavsett om du är en extrem sport eller inte, är skärmflygning perfekt för en dag, eftersom du kan ha allt förberett, och du bara måste flyga. Och just denna känsla av smidigt glid genom luften kommer att göra din dag elektrifierande.

2. Night simning

Det är något så mystiskt och spännande om vattnet på natten - man vet aldrig vad som kan komma ut av det, eller vad som kan komma ut av din sena natten dagen, vid vattnet. Om du är fet, och inte rädd för egentligen omrörning hans fantasi - välj natten simning.

Men det finns en sak som du behöver för att vara redo för - utsätta din kropp i en liten baddräkt (eller inget, beroende på den personliga integriteten) på natten kommer definitivt gnistra hans fantasi, så var redo att ta ditt sexliv ut ur sovrummet.

Tre. Middag & film

Du kan göra en traditionell middag och film datum mycket mer spännande om du väljer rätt film. Killar gillar action, så se till att du väljer en thriller som kommer att hålla dig på kanten av din plats. Mina rekommendationer är:

Eftersom det är sommar, behöver du inte gå på bio, du kan hyra den, och se den på din bärbara dator någonstans i det fria. Skaffa lite mat, och kör iväg till en inte så trångt rum, där du kan titta på en film i bilen, eller på en picknick filt. Bara ni två, på natten, tittar på en thriller med ingen runt, låter spännande eller hur?

4. Dansgolv

Nattklubb i öppna är alltid en bra idé, eftersom du kan gå ut och dansa och göra atmosfären super heta. Du behöver inte träffas på en nattklubb om det inte är riktigt din grej, men du kan fånga upp för en drink, och gå ut och dansa efteråt.

Låt musiken hålla era kroppar svänga riktigt nära, och du kommer att ha en natt du aldrig glömmer. Och jag menar inte att enbart på grund av dansgolvet, men också för vad som kommer efter det.

Fem. Nöjespark

Kanske en nöjespark var den plats där du gick med din high school sötnos, och det kan tyckas ganska romantisk och nostalgisk, och inte alls spännande. Men en skrämmande berg-och-dalbana, eller ett hus av skräck, kan ge dig en dos av adrenalin att du får bara efter gör extrema sporter. Så, varför inte känna sig som en vårdslös tonåring igen, och har en helt vild dag. Vem vet vad som kan komma efteråt?

Aktuella artiklar