7 tips om hur man undviker en andra dejt

Du trodde att du gillade honom, gick du ut på en dag, och sedan upptäckte att han är bara inte rätt man för dig. Säger någon att du inte vill se honom något mer är alltid mycket svårt och knepigt. Det handlar om andra människors känslor, och kan vara oerhört pinsamt och obehagligt. Här är några användbara tips om att undvika att andra dagen utan att skada honom! Nedan är 7 tips som hjälper dig att undvika en andra dejt, och hitta modet att säga nej.

7 tips om hur man undviker en andra dejt

Ett. Svara inte i telefon och inte kalla honom

Detta är en av de äldsta och mest fega metoder att låta honom veta hur du känner. Om du verkligen inte kan klara av att göra det på något annat sätt, tillämpa detta trick, och han kommer säkert att förstå. Det är oartigt, men effektiv. Han kommer att få ut budskapet, men det kan vara lite pinsamt om du stöter på honom av misstag i framtiden.

2. Senarelägg

Den skjuta taktik kan också vara mycket användbart om du inte har tillräckligt med mod för att ta itu med honom direkt.

Varje gång han bjuder ut dig, tänk på en anledning att skjuta upp din dag. Fortsätta göra det, tills han förstår att du inte har för avsikt att se honom igen.

Tre. Skriv istället för att tala

Hemsk och ryggradslös, men gör det om du verkligen måste. Bara skriva en kort och tydlig ursäkt SMS och skicka det. "Ledsen, men jag är känslomässigt otillgängliga just nu... inga hard feelings." Det är cheesy, men åtminstone kommer han definitivt vet var han är.

4. Var tydlig och direkt

Svara i telefonen när han ringer. Var artig, men bestämd och ärlig, och berätta för honom att du är helt enkelt inte intresserad av honom.

Om han börjar ber dig att ge honom en chans, och inte inser hur du känner, vara ännu mer direkt och säga att du absolut inte vill gå ut med honom. Låter inte oförskämd eller arroganta, men låt honom förstå med din röst som han definitivt inte borde hoppas på en annan dag.

Var tydlig och övertygande och kom ihåg att du inte behöver motivera dig själv! Att vara ärlig är förmodligen det enklaste sättet att undvika en andra träff. Du behöver mer förtroende för det, men åtminstone kommer du inte att katten kring het gröt och göra honom tror att han fortfarande har en chans. Det är rättvist att vara öppen.

Fem. Prova den milda och taktfull teknik

Förklara att i detta ögonblick av ditt liv du inte känner för att starta en ny romans. Säg att du precis har kommit ut i en viktig (lång) relation, och att du fortfarande hantera känslomässiga och psykologiska konsekvenser.

Säg till honom artigt att du gillar honom, men att man ännu inte är redo att engagera sig, eller att börja dela ditt liv med någon - du behöver mer tid för att hitta dig själv igen. Denna ursäkt kommer att låta helt logiskt, och han bör kunna förstå.

6. Säg till honom att du redan ser någon

Det är en bländande ursäkt, men det fungerar. Säg till honom att du är ledsen om du har gett honom någon falsk förhoppning på din första dag, men du verkligen inte kan sluta träffa den andra personen. Att gå ut med två män contemporarily är helt omöjligt för dig! Han kommer inte att ringa dig igen. Om han gör, tillämpa "vara tydlig och direkt metod."

7. Skyll på svåra livssituationer

Du kan alltid slingra sig ur en knepig dejting situation, genom att uppfinna situationella ursäkter. Du kan skylla livshändelser, t.ex. en plötslig och fruktansvärd olycka som hände din familj, en sjukdom med en mycket kär moster, en ny och krävande jobb, eller en ny och viktig kurs du just har börjat.

Säg att du är väldigt ledsen, men att denna komplicerade situation du står inför, för tillfället, gör det mycket svårt för dig att fokusera på andra saker i ditt liv. Denna taktik kan fungera, men kan också slå tillbaka, så att du bättre bara kvinnan upp - och berätta sanningen!

"Jag är bara inte det till dig, inga hårda känslor. Lycka till. "

Och det är det.

Låt oss veta hur det gick och vad som "ursäkt" fungerat för dig att undvika den andra dagen.

Aktuella artiklar