Bästa tips för textning efter en dag

Den korta Messaging Service - eller som ni vet det SMS - har tagit över som den absolut mest populära formen av kommunikation som är i princip lämplig även när "tre dagars regeln" gäller. Så, vill skicka honom ett litet tack text efter en bra dag? Här är några tips!

Bästa tips för textning efter en dag

Det brukade vara vanligt och enkelt - om du vill följa denna datering regelbok som har fått alla hela trassla in sig i knop - du helt enkelt måste tvinga till 3 dagars regeln! Oavsett hur stor den tid du spenderat med någon var, kan man under inga omständigheter låta honom se att du är hooked. Du måste stanna och vänta på samtalet, åtminstone ett par dagar.

Jag är inte ens gonna komma igång med hur jag tycker att det är allt ganska löjligt "orsak numera denna regel, åtminstone, verkar ha böjt i vägen för den allsmäktige textmeddelande.

Det blir mer och mer av en rutin för att skicka en text efter en bra dag (oftast om det är en av de första datum) och säga tack.

Nu även om det har varit omringad av många människor och med betraktas som god sed av vissa, det finns fortfarande debatter kör om när det vore lämpligast att skicka ett inlägg datum text?

Den värkande frågan på varje motvilliga flickans sinne är - ska du skriva ut och tryck på skicka höger när du kommer hem från dagen? Eller, vänta dig för nästa morgon eller eftermiddag?

Jo det finns egentligen inget rätt svar, eller rätt tidpunkt att göra detta - det är upp till dig. Som någon som tror textning efter en dag är bra, därför att det i princip omedelbart sätter dina kort på bordet, känner jag personligen att skicka sms direkt efter datumet är ett säkrare alternativ.

Säkrare i den meningen att det är uppenbart artigt, verkar inte genomtänkt och inte helt oväntat eftersom jag tycker det verkar om skickas nästa dag.

Nästa sak att uppmärksamma är hur du vill att det ska låta?

Jag känner för att skicka något liknande Tack för en härlig dag, jag hade en bra tid, hoppas vi kan göra det igen, snart:) är precis rätt. Det är inte för mycket och du definitivt inte kommer att komma ut som desperat, det är artigt och visar att du är intresserad av att gå ut igen.

Dessutom, om du väljer att göra det textning dagen efter eller ens ett par dagar kan det vara smart att på något sätt nämna något i förhållande till dagen, så jag skulle verka lite mer avslappnad än en klassisk tack-för- the-datum meddelandet som uppenbarligen blivit försenad med flit.

Du kommer verkligen vill se till att ditt budskap låter som du vill att det ska låta. Var inte rädd för att använda en smiley eller något för att förmedla tonen i meddelandet. Det är väldigt vanligt att folk misstolkar e-post, chattar och texter bara för att någon typ av kommunikation som inte är verbal lätt kunde misstolkas.

Och slutligen, förmodligen det viktigaste att komma ihåg när textning efter en dag är detta - inte alla kommer att svara genast och den tid som löpt innan du fick ett svar är oftast inte en indikator på huruvida han är i dig.

Jag har ofta sett mina flickvänner går absolut ballistiska när de inte får ett svar inom en minut eller två efter att skicka SMS. Verkligen? Kom igen. Var inte alls som OH jag inte borde ha gjort detta varför Gud VARFÖR?!? Han kunde vara upptagen, eller hans telefon kan vara på vibrera eller vad.

Visst, kanske orsaken till att svara för sent eller inte svara alls mycket väl vara så att han är bara inte det till dig. Men, ändå, är inte det efter datum texten en bra sak? Åtminstone - nu vet du.

Vad är din åsikt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Aktuella artiklar