Hur att förföra en leo man

Lär dig vad som kännetecknar en Leo man är och använder dem till din fördel! Här är hur du förföra de mäktiga Leo!

Hur att förföra en leo man

Du är i horoskop och astrologi? Nåväl, är det här något för dig! Om killen du har ögonen på är en Leo att han förmodligen kommer att dela vissa egenskaper hos denna Zodiac tecken. Det skulle inte skada att försöka närma sig honom efter vad den säger om honom.

Här är några allmänna info om leos som kan ge dig en uppfattning om vad de handlar om:

  • deras styrande planet är solen
  • sitt rätta element är eld
  • grundläggande drag: Jag kommer!
  • styrkor: energisk, optimistisk, lojal, ärlig, varmhjärtade
  • svagheter: dominerar, benägen till svartsjuka, possessiva, egoistiska

Den Leo lever på uppmärksamhet. Det är därför han sällan ensam. Vanligtvis är han i en grupp människor, gör vad han gör bäst - att hålla dem alla hyste, vara i centrum för uppmärksamhet och hålla alla ögon på honom, vilket naturligtvis vad han gör bäst! Det är därför de säger att för att komma närmare en Leo man först måste bli sin publik.

Uppmärksamhet, beundran och smicker är vad han letar efter, så, om du vill dra in honom, det finns egentligen två vägar att gå. Antingen är det en som kan bry sig mindre om hans uppenbara rop på uppmärksamhet och få honom att prova och wow du, eller dansa till rytmen av sin trumma och smickrar din väg till sitt hjärta. Båda bör råda eftersom Leos älskar deras ego boostar på ena sidan, men kan inte motstå en utmaning på den andra. Att betala är het 'n' cold bör göra dig mest bra!

Även om han verkar lugn, mild och som mer av en vägg blomma inte luras. Under den döljer alla dominerande figuren i en sann leo.

Nu kanske detta inte logiskt med tanke på att de är allmänt upprörande, över toppen och ha det större-än-värld personlighet men det är sant - Leo är en romantisk tecken! Månbelysta promenader, solnedgångar, tända ljus - dessa är alla mer än tillräckligt för att dra honom i hans fötter.

Dessutom, de är ganska de romancers så att du vet att du får någonstans när han börjar duscha dig med uppmärksamhet, tillgivenhet och eventuellt även presenter, allt för att få dig allt för sig själv!

Leos är mycket possessiva. Så, vad är det kort du har att spela med? Låt mig höra trumvirvel - Japp, det är avundsjuka! Om du har honom att tro att du vill ha honom och på gränsen till att vilja dig tillbaka men sedan så mycket som ens titta på en annan kille - du är skyldig att göra hans blod att koka! Att vara dominerande är bokstavligen skrivet i stjärnorna när det kommer till den här killen, så om du vill att din måste du få honom att kämpa för dig.

Saken om Leos är att de längtar allt från uppmärksamhet till kärlek. De vill ha allt, och vi vet väl att alla uppskattar det. Så, ja, vill du låta honom skryta och göra sin sak och få honom att tro att du kommer att få vad han tjänar.

Men du kommer också att vilja visa honom att du också är en kraft att räkna med, och du är någon värt att kämpa för.

Som sagt det är dominans sak, och det är inte roligt att försöka dominera över någon som är allt bra! För att skaffa dig ett Lejon måste du vara lite lekfull kattunge - söta och gosiga men med klorna i högsta hugg!

Aktuella artiklar