Hur att förföra en Libra man

Lär dig vad som kännetecknar en Libra man är och använder dem till din fördel! Här är hur du förföra välbalanserad Libra!

Hur att förföra en Libra man

Du är i horoskop och astrologi? Nåväl, är det här något för dig! Om killen du har ögonen på är en Libra han förmodligen kommer att dela vissa egenskaper hos denna Zodiac tecken. Det skulle inte skada att försöka närma sig honom efter vad det säger om honom.

Här är några allmänna info om Vågar som kan ge dig en uppfattning om vad de handlar om:

  • deras härskande planeten är Venus
  • sitt rätta element är luft
  • grundläggande drag: I balans!
  • styrkor: patienten, energisk, sällskaplig, tillgiven, kärleksfull, glad...
  • svagheter: benägna att slarv och överseende, emotionell, obeslutsam, känslig...

Självklart du föll för en Libran, är det inte att förneka att han är ack så charmig! I själva verket är han så fiffig med sina ord om att det är verkligen en no-brainer du i den här killen. Men sak om en Libra man måste du förstå höger om BAT är att han handlar om att överlägga! Du måste vara redo för detta, därför att det kommer att avgöra hur det går mellan er två. Det avgör hur stort sett allt han gör går!

Du måste vara ganska öppen med den här killen.

Och hur han överlägger och tunnar och beslutar baseras på fakta. Rena fakta! Du måste vara ganska öppen med den här killen. Inte bara med dina ord, men med dina handlingar också! Han är inte en att försöka lista ut varför du är som du är, eller varför du sa vad du sa. Han kommer att titta på fakta och du kan vara säker på att efter noggrant överväger han ska basera ett yttrande om dessa fakta.

Naturligtvis inte förväntar honom att göra ett utslag beslut om något (detta gäller för att avgöra om han gillar dig och vill ge det ett försök). Han är bara inte den typen av kille - som kommer med att vara en Libra.

Han blir tvungen att noga överväga allt och sedan bestämma sig. Detta gäller för hook-ups, relationer och även bryta ups! Så det är inte konstigt Vågar är verkliga Heartbreakers - det faktum att du måste vänta på honom att besluta om allt är nog att göra dig se saker inte kan gå lätt! Det är inte att han gillar att håna dig eller något liknande, det är bara att han tycker om att se till att allt han gör kommer att vara vad som är bäst för er båda!

Men när han har bestämt sig om något betyder det att han kommer att stå fast vid det 100%. Och du kan lita på honom med allt du har! Du ser, kan han vara obeslutsam men när han är säker på att det finns ingen återvändo, eller vrida ner det! Hans tjej blir lycklig och han kommer att vara orsaken. Den alltid rättfärdiga Libran kommer definitivt att göra en bra pojkvän och ens make. Allt du behöver för att lära dig att göra är att stava ut allt för honom, för han är inte till att tolka dig, och låta honom få sin tid att överlägga!

Vad är din erfarenhet av Libra män?

Aktuella artiklar