Hur att förföra en vädur man

Lär dig vad egenskaperna hos en vädur man är och använder dem till din fördel! Här är hur du förföra modiga Aries!

Hur att förföra en vädur man

Du är i horoskop och astrologi? Nåväl, är det här något för dig! Om killen du har ögonen på är en vädur han förmodligen kommer att dela vissa egenskaper hos denna Zodiac tecken. Det skulle inte skada att försöka närma sig honom efter vad det säger om honom.

Här är några allmänna info om Väduren som kan ge dig en uppfattning om vad de handlar om:

  • deras styrande planet är Mars
  • sitt rätta element är eld
  • grundläggande drag: jag!
  • styrkor: modig, äventyrlig, energisk, självsäker
  • svagheter: otålig, självcentrerad, impulsiv, kort stubin

Väduren, som det första tecknet på Zodiac representerar födelsen och anses vara ett spädbarn. Jo, precis som ett barn han är medveten om sina egna behov bara. Detta betyder inte att han är självisk - inte det minsta. Det betyder helt enkelt att han är känd för att vara helt omedvetna om det faktum att hans behov, och uppfyller dem, kan orsaka vissa olägenheter för andra.

Det är därför du måste veta att när man reser in i den med en vädur, ser du irriterad, hänsynslös och som är svåra att hantera sidan av honom när hans behov inte uppfylls.

Det sättet att förföra här killen är att skämma bort honom lite.

Förstå att hans agerande inte kommer från hans egoism utan av det faktum att han är denna lilla astrologiska barn som behöver tas om hand först och främst.

Å andra sidan ser du att en Väduren är faktiskt väldigt medkännande och alltid försöker muntra alla runt omkring honom - det är precis den typ av kille han är. Han sätter på en show, naturligtvis det betyder att han är i centrum som är en extra bonus, men det är också för allas underhållning.

Han gillar att vara orsaken bakom den goda stämningen och leenden, speciellt när han är förälskad - då han är extremt hängiven till flickan i hans drömmar. Så, är detta definitivt killen att kämpa för, belöningen kommer definitivt att vara stor.

Vägen till hans hjärta är öppenhet. En Väduren skulle vara mycket till romantik och vara öppen med vad han vill och känner, så att vara med någon som kommer att hålla tillbaka, spela det varmt och kallt eller försöka dra några trick är inte ens ett alternativ. Gör det, och han kommer att svalna på nolltid.

Du vill visa honom att du är så modig som honom när det gäller att investera i en relation, och visa honom att du inte är den som fruktar att bli sårad. Han är den typ av person som verkligen tror på sinne blåser kärlek och han är alltid på jakt efter den perfekta tjejen så att du inte vill att han ska se att du är rädd eller obeslutsamma om vad du vill.

Nu säger jag inte att du ska sätta dig på plattan sättas framför honom. Jag är faktiskt inte föreslå att göra något sånt alls! Faktum är att han kommer att älska en utmaning att faktiskt behöva arbeta för det, så att det ser ut som om du inte är slagna med honom rakt av bat kan vara klokt. Men gör det subtilt, vara väldigt väldigt smart om det - du vill komma ut som en stark, kontroll och redo att ta på någon som honom på alla sätt, inte på andra sidan du vill komma ut som någon som är barnsliga och gillar att dra folk kedjorna.

Till Väduren mannen blygsamhet och ödmjukhet egentligen inte betyda mycket, hans gigantiska personlighet inte kan vara bunden, och hon kan inte, men spelar dina kort rätt, lära sig att stå stark, gör det rätt bredvid honom och hålla upp, och kommer du bli överöst med kärlek och romantik!

Aktuella artiklar