Hur man förför en Gemini man

Lär dig vad som kännetecknar en Gemini man är och använder dem till din fördel! Här är hur man förför den rastlösa Gemini!

Hur man förför en Gemini man

Du är i horoskop och astrologi? Nåväl, är det här något för dig! Om killen du har ögonen på är en Gemini han förmodligen kommer att dela vissa egenskaper hos denna Zodiac tecken. Det skulle inte skada att försöka närma sig honom efter vad den säger om honom.

Här är några allmänna info om Gemini som kan ge dig en uppfattning om vad de handlar om:

  • deras härskande planeten är Merkurius
  • sitt rätta element är luft
  • grundläggande drag: Jag tror!
  • styrkor: jovialisk, flexibel, nyfiken, bra på kommunikation
  • svagheter: självisk, rastlös, unpunctual, förvirrande personlighet

Det är allmänt känt att de tvillingar som är en symbol för Gemini representera sin dubbla natur. Och käre Gud, är den platsen på eller är det plats på! Med en Gemini mannen du aldrig vet vilken du får, och det finns en stor chans att en tredje och fjärde person som uppträder vid vissa punkter. Det är därför, naturligtvis, förför en och gör honom som dig kommer att vara lite extra svårt. Nåväl, låt oss inte säga svårt, men utmanande, det låter mer lovande.

Om du är villig att sätta dig själv genom det hårda arbetet med att försöka lista ett ut och få honom att göra vad du vill bara veta att han inte är den typen att stanna på ett ställe för länge.

Tvillingen är rastlös, vilket innebär att om du inte lyckas fånga hans uppmärksamhet någon annan kommer att göra det, åtminstone under en tid.

Det är hur de rullar, alltid på språng, alltid redo, alltid gå.

Om du är den typ av tjej som behöver eller vill ha ständig uppmuntran i kärlek kanske gå till en Gemini är inte det bästa sättet att gå för det är något du inte bör förvänta sig från honom. Egentligen han kan vara den mest försiktiga killen i världen, i dag, men stag för morgondagen han kan förvandlas till en komplett raka motsatsen till den killen. Sedan två dagar från det, vem vet?

Men om du fortfarande redo att ta sig an denna utmaning här är hur du skulle vara bäst av att gå om det! Att vara vänlig och en lättroad person som kan prata tal snarare än gå på promenad precis som han sannolikt kommer att fånga hans uppmärksamhet.

Du bör vara den som är udda och rastlös med honom aldrig som höll ner honom eller försöker tämja sin natur!

Du ska visa honom att du inte är rätt person att pröva och binda honom och ta bort hans frihet och självständighet. Han kommer inte ha det så att inte göra det misstaget.

Tro inte att dansa till rytmen av sin trumma medan du gör det förförande delen av spelet inte kommer att vara givande i senare skeden. En Gemini människan kan vara kungen av romantik, och de gör stora pappor också!

Så, där har du det - bara vara en som kan fånga upp med honom mentalt och på nolltid kommer du att vara en för säker!

Aktuella artiklar