Vad du ska ha för den första dagen

Slutligen, den första dagen! Men vad man ska ha? Här är några tips för att få dig att se vacker.

Vad du ska ha för den första dagen

Denna söta killen från ditt gym bad dig bara för en dag. Självklart, du sa ja. Och nu är det fredag ​​kväll, ska han plocka du upp i två timmar. Du sitter på golvet framför din garderob bär bara ett stort frågetecken i pannan.

Låt oss hjälpa dig lite, ge dig några tips. Resten är upp till din fantasi.

Inte över klänning

Ok flicka. Steg bort från dina tjusiga klänningar! Steg bort från allt säger "speciellt tillfälle." Du är inbjuden till en dag är inte ett speciellt tillfälle, är det? Även om det är, behöver du inte vill att han ska tänka så. Den bästa idén för en första dejt är jeans. de som passar dig bäst, förstås. Yves Saint Laurent sa en gång "Jag önskar att jag uppfann jeans. De har uttryck, blygsamhet, sex appeal, enkelhet -. Allt jag hoppas på i mina kläder "

När du väljer färg på dig jeans, desto mörkare desto bättre. Marinblå och svart är bra val. Mörkare färger verkar classier och få dig att verka smalare.

Titta inte lätt

Inte bära för mycket smink, gör det inte ser ut som du lagt in en stor insats. Istället för att använda massor av smink eller visning av din urringning, göra något mer subtilt - gör ditt hår och naglar.

Ha en häl - klackar kommer att få dig att se längre och sexigare. Monroe säger att hon inte vet vem som uppfann klackar men vem det var, vi alla skyldiga honom mycket. Flickan var rätt. Fortfarande inte bära strippa klackar som Victoria Beckham. Du är inte en Spice Girl, oavsett hur mycket du använde för att lyssna på dem.

Medan klä upp, lyssna på inspirerande musik - för datum, vi rekommenderar Nancy Sinatras "Sugar Town" eller David Bowies musik kommer att driva din kreativitet Fortfarande, när vi säger "kreativitet" vi vill att du ska komma ihåg att ha den vita "Fashion.". siden blus som går bra med att pärla ring, inte "kreativitet" på Nicky Minaj vägen.

Ge dig själv en död linje

Säg att du kommer att göras i 40 minuter. Och respektera din döda linjen! Detta kommer att eliminera risken för att försöka för hårt. Försöker för hårt är OK på jobbet, men inte OK när det handlar om män.

Bär subtila make-up

Män inte gillar för mycket smink. Thay vill veta hur det där ansiktet kommer att se efter att han vaknar upp bredvid dig. Också, bär för mycket smink visar du inte är helt säker. Bara gör din vardag - foundation, rouge, mascara och kanske lite ljus läppstift. Om du tänker att kyssa, undvika läppglans. Det är den värsta fiende kyssas. Använd ljus, inte - bär-make-up typ av make-up.

Glöm inte din favorit fragnance

Män svarar verkligen en fin doft. Undvik tunga parfymer eller lägga för mycket på. Tänk vanilj, frukt och andra enkla anteckningar. Min personliga val är "Infusion d'Iris" av Prada.

Nu när du är nöjd med hur du ser ut, har lite te och lyssna på avslappnande musik, kanske "Moon River" från Breakfast at Tiffanys. Ha lite godis och glöm inte att borsta tänderna.

Var nöjd med vem du är, öppna dörren och säga "Tack" för blommorna jag hoppas att han köpte dig.

Ha en bra tid och sedan undrar vad man ska ha för den andra dagen. Skämt.

Aktuella artiklar