Vad gör du när du gillar en kille du arbetar med

Kär i din medarbetare? Gillar din chef? Vad ska du göra när du gillar en kille ditt arbete med? Här är några tips som hjälper dig att fatta rätt beslut.

Vad gör du när du gillar en kille du arbetar med

Obs: Författaren till denna artikel är en expert på området. Inte för att jag har en boss fetisch, men jag oturen att alltid ha mycket heta chefer. Och jag passerar alltid, eftersom fjärilarna av att ha ett arbete är oftast bättre än fjärilarna att ha att heta människan.

Som modern livsstil blir rörigt, du ju spendera 8 timmar på kontoret, kan du utveckla känslor för någon du dela kontor med. Och om du verkligen börjar gilla killen, vad gör du då? Tja, tror tråg.

Tips en

Det handlar om positionen. Nej, inte kön position du ständigt föreställa honom, men hans arbetsställning. Om han är din chef vara vuxen nog för att ta kontroll över dina hormoner. Du måste ansvariga nog att veta hur man tar hand om din fantasi. Du kan förlora ditt hjärta - och / eller arbete.

Och nej, det är inte sann kärlek. Det är en varm människa som har auktoritet. Det är bara naturligt att du har smutsiga tankar.

Sväng av att Lana Del Rey song (Du kan vara chef) och koncentrera dig på din hög med pappersarbete.

Om, å andra sidan är han bara en kille på kontoret, och du verkligen, verkligen, verkligen gillar honom, kolla företagets policy mot kontoret dating. Hitta en loop och gå för det.

Tips två

Vi ger dig tips om vad du ska göra, men inte ge andra anställda tips om vad du gör när arbetsdagen är över.

Håll det strikt professionell när du är på kontoret - ingen flirta och Gud förbjuda, ingen kyssar.

För er tjejer med galna hormoner och varma bossar, kommer din chef inte gifta dig. Och ja vi var tvungna att upprepa det.

Tips tre

Enas om en relation policy med din partner. Gör honom att lova, och gör ett löfte också, att om något går fel, kommer du beter professionell och kommer att prata om det för att undvika besvärliga stunder på jobbet. Håll det låg nyckeln i minst sex månader - inte berätta för någon eller visa upp handen för hand i denna bar alla från företaget går till.

Tips fyra

Gå långsamt. Om du har bestämt dig för att riskera det med din kollega, ge förhållandet en chans. Och relationer är en hel del som bilar - om du kör för fort du kan bara ha en krasch. Så, har inte sex direkt eller spendera 24/7 tillsammans. Gör det utvecklas gradvis.

Tips fem

Om du har gjort det i sex månader, och det går bra, kan du sluta att hålla det hemligt. Inget behov av att skrika från hustaken, men ändå din käraste kollegor kan veta om det. Det finns en hel del par som träffades på kontoret - trots allt, i denna galna värld av kapitalismen, när annars ska man träffa din match? Du har gemensamma intressen, dela ett schema och se varandra hela tiden.

Vi önskar dig det bästa - kanske Cupid vara på din sida, och kanske din chef upp i vikt och / eller växa en ful mustasch. Och, ja vi vet... Han skulle fortfarande vara varmt som fan.

Aktuella artiklar