Vad gör jag om han inte ringer tillbaka

Han ville inte ringa tillbaka, och nu har du ingen aning om vad som är rätt sak att göra. Tänk inte mer. Här är vad du ska (inte) gör.

Vad gör jag om han inte ringer tillbaka

Låt mig börja med att citera Alex från filmen Han är bara inte det till dig: ".. Om en kille behandlar dig som om han inte ger ett skit, han verkligen inte bryr sig ett skit Inga undantag" Ursäkta min franska, men allvarligt Amen till det. Jag vet inte ringer dig och behandla dig som skit är verkligen inte samma sak, men samma logik bör tillämpas här.

Jag försöker inte förenkla män och deras sätt att tänka, jag är bara riktigt - de är säkert inte så komplicerat som vi gör dem att vara.

Om han inte ringer dig efter en första dejt eller efter ett par datum det kan betyda att han har blivit översvämmade, åt hans hund ditt nummer, blev han påkörd av en buss och nu har minnesförlust, han är en ryggradslös idiot som behöver en ego kontroll eller vad anledningen till att du hittar i de flesta damtidningar som finns där ute. Men ärligt talat, det förmodligen bara betyder att han inte vill prata med dig.

En sak dating erfarenhet lär oss om och om igen är att killar skillnad från de flesta tjejer är väldigt binärt - med dem, det är antingen på eller av.

Vi tjejer, vi tenderar att överskatta komplicera allting, så vi kan komma hem från en dag och vara som, han har den mest perfekta leendet, men jag gillar verkligen inte armbågarna plus hans skjorta petades in omg, oh, men han har de vackraste gröna ögon, jag vill gärna se honom igen på den andra sidan jag tror inte jag vill träffa den här killen. Ja, en komplett konfys röra av konfliktfyllda tankar på en gång - det är hur de flesta av oss arbetar.

Men det är en annan historia med killar, och alla mina manliga vänner är överens om detta - det handlar inte om att spela spel, eller väntar ett visst antal timmar innan samtalet eller något annat de kan använda som en ursäkt, det är om honom som antingen intresserade eller likgiltig.

Om en man är genuint intresserad av dig att han kommer att göra det klart.

Han kommer att ringa, text eller göra vad han kan för att börja erövra dig direkt.

Så jag antar att svaret på vår fråga - vad man ska göra om han inte ringa tillbaka - är att göra fred med situationen, höja sig över det, och, ni vet, till nästa. Du kan försöka driva det lite, text honom, eller ringa själv, det är inget fel med det förstås, men tänk på att genom att göra detta du är sortens ge honom övertaget.

Missförstå mig inte. Det kommer inte att läsa som att du är behövande eller klängig efter ett par texter eller ett telefonsamtal, men tänka igenom det. Vill du verkligen fortsätta en relation med en man som behöver den typen av en push att fortsätta med det? Jag kan ha fel här men det förefaller mig som om han var slags meh om det hela i början ser inte alls lovande, eller värt mödan.

Aktuella artiklar