15 stora korta lockiga frisyrer

Med ganska lockigt hår är en välsignelse, även om det kanske inte alltid verkar så! Visst blir det lite tufft i hög luftfuktighet och en dålig frisyr kommer inte flyga, men det finns så många bra frisyrer som ser häftigt på lockigt hår! Kolla in dessa korta lockiga frisyrer!

15 stora korta lockiga frisyrer

Det är vanligt att de flickor som har rakt hår önskar att de hade lockar och de flickor som har lockigt hår hatar det och vill att det ska vara rak. Men med alla de produkter hårstyling som finns idag är det lätt att ta det från rakt till lockigt på några minuter! Om du har naturligt lockigt hår eller om du bara gillar curling det ska du veta att det finns många fördelar med att ha lockar!

Vackra lockar ge någon frisyr som elegans och mjukhet som rakt hår kan bara inte! Lockigt hår ser ganska, feminin och bekymmersfri! Och om det är naturligt lockigt, desto bättre! Plus naturligt lockigt hår inte blir fet så fort som rakt hår gör!
Så, nu när du har bestämt dig älskar din lockigt hår (förhoppningsvis) Låt oss visa dig alla de stora sätt du kan styla det!

Ett. En bob

En Bob (via bobhairstyles.biz)

Bob frisyrer har varit enorm under de senaste åren! Medium, kort, rakt, lockigt, you name it... En bob är evig, och en lockig bob - väl en lockig bob är bara den sötaste! Det finns massor av kändisar som har vaggade kort lockigt bob - Eva Longoria, Charlize Theron, Rihanna, Meg Ryan, Katy Perry... Så, kan du även hitta en bra pic och ta den med dig till salongen!

Oavsett om du väljer att gå en linje eller rak, kommer det att vara lätt att hantera och själv-styling! Det fina med denna frisyr är att det kan se både avslappnad och elegant med liten eller ingen ansträngning! Glöm bara inte att tänka på din ansiktsform när man beslutar vilken typ av en bob som du vill, för det är väldigt viktigt.

2. Lager, lager och fler lager

Det är viktigt att ha din frisör lagret dina vackra lockiga lås grund med lockar - det gör all skillnad i världen! Skiktning ger lockigt hår som studsar, lätthet, friskhet och konsistens! Detta är viktigt, speciellt om ditt hår är kort! Du vill att det ska ha att hälsosam rörelse och flöde och inte ser torkade ut och döda. Så korta skiktade frisyrer är bra för lockigt hår!

Tre. Vuxit ur pixie cut

Vuxit ur Pixie Cut

Pixie nedskärningar är i ropet på sistone. Emma Watson har haft en ganska länge nu, Halle Berry också, och nyligen Rihanna började idrottsliga en också! Vad är så bra med att få en pixie cut är att du har ganska mycket sparat dig från alla hår frågor från det ögonblicket. Pixies fortfarande anses hård och typ av edgy men också, kan de ser så feminin.

Om du har naturligt lockigt hår, en pixie cut som är precis tillräckligt lång att du kan se curl i håret är förmodligen en av de hetaste frisyrer du kan få! Visst det tar några modet att hugga av så mycket, men om du är öppen för att gå den korta - pixie cut kan bara vara rätt väg att gå!

4. Den lockiga mohawk

Typiskt Mohawks anses vara lite "out there". Du vet, de är inte riktigt girly. Tja, inte riktigt! Bara kolla in bilder på Rihanna från den period hon vaggade lockiga Mohawk och du ser - det ser faktiskt ultra-feminin! Inte alla är beredda att surra allt från sidorna och briljera alla sina lockar rätt på toppen, men om du känner för något annat som kommer att uppmärksamma - detta är utseendet för dig!

Fem. Bob med lugg

Bob med Bangs (via www.glamourista.nl)

Är du förvirrad att jag pratar om kort lockigt frisyrer och få smällar in i bilden? Tja inte vara! Vanligtvis smällar inte ens anses vara ett alternativ när du har lockigt hår, men det finns några tjejer som klarar av det! Halle Berry har gjort det, Jada Pinkett Smith också! Så, skulle du vara så djärv? Några korta delar av ditt vackra lockiga hår inramning ditt ansikte kan bara vara vad dina bob frisyr behov!

6. Afro

Afro frisyrer gör en enorm komma tillbaka! De har inte varit denna populära sedan 60-talet, men på senare tid, så många damer väljer att gå naturligt! Om du är en afrikansk europeisk kvinna som har vackra lockar du kan klippa en afro som ingen annan! Förlora peruker och extensions, glömma flätning eller relaxers och bara låta dina lockar visar som så många kända färgade skönheter gör! Du kan se modellen Yaya DaCosta gunga en vacker afro, liksom sångerskan Erykah Badu!

7. Curly fohawk

Curly Fohawk (via www.thestyleandbeautydoctor.com)

"Fohawk" är slang för falska Mohawk! Och varför är det fejk? "Orsak med detta, till skillnad från en faktisk Mohawk, behöver du inte raka av sidorna! Så detta är ett bra alternativ för dem som inte är redo att möta summer! Du behöver inte ändå! Denna frisyr kan se ut precis är vackra och fantastiska flätad upp - precis som rappare och dansare Teyana Taylor gör hennes!

8. Klaffflicka frisyr

Flapper flickor var de "IT" flickor på 20-talet, och för en bra anledning också! De var de vågade de som guppade deras hår, bar kortare kjolar, festade och gjorde upp sina egna regler! Idag en klaffflicka frisyr är så stilrena och chic det är en konstant på röda mattan - Madonna har gjort det, är Nicole Richie gjort det, är Grays Anatomy-stjärnan Ellen Pompeo gjort det och så många andra kändisar! Visst, det är inte den typ av frisyr du kan stoltsera varje dag, men det är helt enkelt perfekt för speciella tillfällen och glamorösa evenemang!

9. Lösa lockar

Lösa lockar (via donna.tuttogratis.it)

Du är lockarna behöver inte vara perfekt definierad och bouncy för en lockig kort frisyr! Om du normalt har rakt hår, men gillar att ha det lockigt detta kommer att bli ganska svårt att dra bort ändå... Något rörigt och lösa lockar fungerar bra med korta frisyrer också! Så få att fungera med din locktång och sedan skaka, skaka, skaka när du är klar! Det kommer bli bra, bara kolla in bilder på Maria Menounos från tiden hon rockade kort bob med lösa lockar, eller, pics av ​​Kelly Clarkson och Jessica Simpson!

10. Ringlets

Har dina hårstrån falla ner i en vacker spiral lockar! Denna typ av frisyr har funnits sedan den romerska åldrar - och det är fortfarande på modet till denna dag! Om du är en av de lyckliga damer som har naturliga lockar som går i hårlock mode det är ganska mycket alla styling du behöver - det kommer se glammig oavsett vad. Om inte, kan du behöva ta till några knep för att få dessa underbara spiral lås, men det ska vara värt det! Titta bara på några av de kändisar som har valt denna look - du har Selena Gomez, Taylor Swift, Eva Longoria, Nicole Kidman och många andra! Ringlets är här för att stanna, och de ser bra ut på kort hår!

11. Curly kort material

Curly Kort Crop (via www.hair.becomegorgeous.com)

Tro inte att en gröda är endast ett säkert alternativ om du har rakt hår! Detta är faktiskt en av de mest mångsidiga stilar där ute - du kan styla det och äga det oavsett om ditt hår är vågigt, rakt eller lockigt!

Saken om en gröda frisyr är att det ofta blir förvirrad med en pixie cut, både frisörer och deras kunder. Så, kan det ibland hända att du ber om en sak och få något lite annorlunda. För att rensa förvirring och förhindra en eventuell katastrof resa till salongen, Klara fakta om dessa två frisyrer rakt innan du väljer antingen en! Pixie snitt har kortare skikt i hela (längden på håret är ca 1,5 - 2 inches) och beskära snitt har längre lager ovanpå eller bara i luggen (dessa skikt kan vara upp till 4 inches i längd).

12. Stacked bob

En Stacked Bob ger dig mer fyllighet och snyggt skära lockar också ge dig mer fyllighet, så är en lockig staplade bob gillar mycket, mycket, framgångsrikt äktenskap av två! Om du inte vet vad en Stacked Bob är - tänk Victoria Beckham, trots allt, är det hon som gjorde det varmt! Hon bar det rakt förstås men du får bilden. Lägga lockar till den ekvationen i princip inte kan gå fel. Tänk hur gulligt det skulle se ut! Egentligen behöver du inte tänka - bara kolla in bilder på Rihanna eller Mad Män stjärnan January Jones! De har varit kända för att rocka röda mattan idrottsliga en underbar lockig Stacked Bob!

13. Lockar gone wild

Det är det här konstigt presumtion i våra sinnen att lockigt hår måste verkligen definieras och alla prepped upp, speciellt när det är kort. Detta är fel! Kort och kladdigt lockigt hår kommer att se lika fantastisk så länge och kladdigt lockigt hår! Du vet att just-rolled-out-of-bed-inte-bry-till-kam-my-hair look som har varit i ropet på sistone? Du kan dra det ut som ett proffs! Bara förstöra dessa lockarna!

14. Från slick till burrigt

Okej, kan detta inte vara ett välkänt frisyr per säga som en Bob eller en Mohawk, men det är en stil ändå! Och en vågad sådan! Försök att tämja toppen av din naturligt lockigt hår och stift den tillbaka eller på båda sidor, lämnar massiva curling och frizzing (det lägger bara till utseendet) att hända under den nålas upp delen. Denna frisyr fungerar ännu bättre om du har rakt hår och använd en locktång för att locka det, då kan du göra den övre delen riktigt slick och polerad och botten super burrigt och vilda! Undrar vem vi fick idén från? Jessie J, på Brit Awards! Hon prunkade något sådant och hon såg fantastisk!

15. Side svepte lockar

Dra alla dina lockar på ena sidan och göra det riktigt 60s och glamorösa! Det är väldigt lätt att göra med några pinnar och lite hårspray, men ser röda mattan värdig - som så många kändisar har visat oss! Vanligtvis ser vi detta gör på dem med läckra långa manar, men låt dig inte luras korthåriga tjejer kan dra detta en off också! Och så många av dem har gjort det riktigt snyggt genom åren - Rachel McAdams, Carrie Preston, Shannon Kane, Emma Stone och många andra Hollywood-damer!

Aktuella artiklar