Hur: uppochned french braid bun

Här är en enkel frisyr som kommer att hålla håret på plats, och att du ser lika snygg och elegant, även på hetaste sommardagar (eller för en elegant vinter part).

Hur: uppochned french braid bun

Jag antar att allt du kan tänka på i dessa långa sommardagar är hur man håller håret från din nacke och axlar, men du är förmodligen trött på den vanliga hästsvansen och bästa frisyrer knut. Så, här är ett förslag, prova en stil som kombinerar dina två favoriter, en fransk fläta, och en ballerina bulle. Och ja, nu kan du se intressant och polerade även i de tropiska temperaturer.

För att göra Upside Down French Braid Bun kanske du vill anlita en hjälp av en vän som är kunnig i franska fläta, och det ska bli kul. Men med några grundläggande hårstyling verktyg och lite kunskap i vetenskapen om flätning, kan du göra det på egen hand. Följ bara dessa enkla steg.

Verktyg:

  • en borste
  • elastiska band
  • hårnålar
  • bulle rulle, mousse och hårspray (valfritt)

Tips: Tänk på att ditt hår kommer att vara lättare att jobba med om det inte är nytvättad.

Steg 1

Börja med att försiktigt borsta håret för att ta bort eventuella knutar. Som ni säkert redan väl bekanta med vad ditt hår behöver, är detta den bästa tiden att tillämpa dina vanliga hårstyling produkter (som mousse). Dessutom, om du vill, kan du retas försiktigt håret på toppen av huvudet för att lägga till volym.

Steg 2

Upside Down French Braid Bun (via blog.flauntme.com)

Vid det här laget bör du dela upp ditt hår genom att göra en del av din vänstra öra över kronan på huvudet, till höger öra. Fäst den övre delen av håret med en klämma och detta borde göra fläta den nedre halvan lättare.

Steg 3

Steg 3 (via www.bforbel.com)

Vänd huvudet upp och ner, och sedan försiktigt borsta håret igen. Starta fransk fläta i nacken på nacken, och fläta hela vägen till kronan på huvudet. Fäst sedan håret med ett gummiband, och lämna hästsvans gratis.

Steg 4

Ta bort klämman från den övre delen av håret. Bind håret och hästsvans vänster från fläta tillsammans i en hög hästsvans.

Steg 5

Upside Down French Braid Bun (via weddinginrhodeisland.com)

Nu kan du göra en bulle. För detta kan du använda en bulle rulle. Skjut den över din hästsvans, ordna håret runt den, och sedan försiktigt stoppa in den under rullen och fäst med hårnålar.

Eller så kan du göra det utan bulle rulle. Bara retas håret lite, sedan vrida det (du kan även fläta den om du vill), och sedan vira den runt det elastiska bandet. I slutändan fäst med hårnålar. Du kan lämna några trådar ute, om du vill, för en stökigare look.

Steg 6

I slutändan kan du spraya lite hårspray på borsten, och jämna ut eventuella frizz.

Skönheten i Upside Down French Braid Bun är att den är mångsidig och praktisk, eftersom den är elegant. Du kan bära den till stranden, till en fest, men även till kontoret. Du kan hålla den smidig och elegant, eller lämnar några trådar ut för en rolig, avslappnad look. Oavsett val du gör, kan du inte göra ett misstag, och du kommer definitivt att märkas överallt. Bara gå vidare och prova det!

Aktuella artiklar