Korta hippie frisyrer

Hippie frisyrer har vunnit sin popularitet under de senaste åren. De är söta och roliga, de brukar inte ta mycket av din tid och de fungerar perfekt på ett otvättat hår. Ta reda på mer om dem.

Korta hippie frisyrer

Hippie frisyrer är vanligtvis reserverad för flickor med medellång eller lång hår. Ändå betyder det inte att du inte kan unna dig med en hippie frisyr även om du har kort hår. Jag presenterar dig de coolaste korta hippie frisyrer.

Ett. Pannbandet

Varje typ av hår, kommer någon färg och valfri längd blir omedelbart en hippie frisyr med en enkel post. Du gissade rätt - det är pannbandet.

Hårband var mer än bara populär under 1960-talet. De var den oundvikliga tillbehör för varje hippie flicka. De är det enklaste sättet att göra din frisyr ser ut som en hippie frisyr i några sekunder.

Välj pannband med jordnära färger. Hippies var allt om naturen, så brunt, beige och grönt kan vara de bästa valen för pannband färg. Det är ens kommer att bli bättre om du kan lägga en stor blomma i mixen. Den pannband bör placeras så att det går över din panna.

2. Beach hippie

Jag tror personligen att detta är en mycket romantisk och vacker frisyr. Det gör likna en hippie stil lite. Det är perfekt när håret är lite smutsigt och du inte har tid att tvätta det.

Denna stil ser bäst på tjejer som har lite vågigt hår. Dessutom måste håret vara strax under öronen. Det ser ännu bättre ut på ett långt hår, men vi pratar korta hippie frisyrer här.

Du kommer att behöva en locktång och ett par hårnålar för att göra denna frisyr. Gör vågor i håret och fäst dem med lite hårspray. Skaka håret för att göra det rörigt. Inte köra fingrarna genom det, det finns en chans att du kommer att räta ut det på det sättet. Ta en del av håret på varje sida av ansiktet och dra den tillbaka. Inte dra för hårt, bör det se rörigt. Nåla sektionerna med hårnålar och du är klar. Vackert, eller hur?

Tre. Psychedelic vågor

Som jag redan nämnt, var vågigt hår en stil val för hippie kvinnor. Denna stil är också stor när håret blir lite smutsig, eftersom det är mindre synliga på vågigt hår.

Det enklaste sättet att göra hippie vågor är att fläta håret och sova med flätor. Naturligtvis är detta endast möjligt om du har tillräckligt med hår för att fläta i första hand. Återigen, är det bäst om ditt hår är egentligen inte ett pojkaktigt frisyr. Nästa morgon unbraid bara håret, fast vågorna med lite hårspray och du är klar.

Om ditt hår är en pojkaktig frisyr, kan du fortfarande göra små vågor. Ta en liten locktång och vrid en tum delar av håret. Kom ihåg, behöver det inte för att se snygg. Tvärtom - den smutsigare desto bättre.

4. Tillbehör

Det finns ett par tillbehör, förutom de redan nämnda pannband, kan det hjälpa dig att uppnå en hippie frisyr. Ingen av dem är dyra, har du förmodligen redan har en del i ditt hem, och den frisyr tar bara ett par minuter.

Hårnålar med stora blommor kommer alltid att göra. Blommor var varumärket för hippies trots allt. Bara stift en bakom örat och du är bra att gå. Du kan även fästa en ny blomma bakom örat och gå för den naturliga looken.

Om blommor är inte ditt val, ta en ljust färgad flödande scarf och knyt den runt huvudet. Hemlagad stickade mössor är också en bra idé.

Hippie frisyrer är verkligen söt och kan göras på något hår. Försök med något av dessa stilar, och släpp den inre hippie i dig. Lägg ett par stora solglasögon och ett leende på ditt ansikte och du inte behöver något annat.

Aktuella artiklar