Nyaste och hetaste hårfärg trender

Lär dig vilken hårfärg trender fortfarande going strong och vilka nya är det hetaste för denna våren och sommaren!

Nyaste och hetaste hårfärg trender

Lekte med din hårfärg är roligt och kan göra en värld av skillnad för någons utseende.

Ett. Vuxit ur rötterna ser

Du har sett alla göra det sedan förra året - från Sarah Jessica Parker till Jessica Biel, men vuxit ut rötter look är fortfarande mycket populär och mycket efterfrågad i salongerna, särskilt som vädret blir varmare och alla kommer att eftertraktade solkysst typ av utseende.

Det knepiga sak om denna trend är att få de resultat du vill vanligtvis är inte så lätt som växer ut färgat hår. Du kanske har att spendera lite mer och få en stor kolorist att göra det perfekt ser blanda ut från dina mörkare rötter till de lättare ändar, som några av de berömda damer.

2. Varma toner

Alla kommer varmare för våren, speciellt brunetter. Den varmare färg lyser verkligen hy. Så, i våras, det handlar om de gyllene undertoner och inslag av karamell, kakao, choklad brunt och liknande nyanser. Vad är bättre än en subtil förändring som kan göra en drastisk skillnad?

Tre. Djupa reds

Nyanser som vinrött, crimson red, rött körsbär, och alla dessa djupa, jordiga röda är mer naturlig än den brinnande en Rihanna vaggade fram tills nyligen. Att man är passé helt dessa dagar. Så, tona ner och gå för en mörkare nyans av rött är det bästa sättet att gå under våren och sommaren.

4. Stänk av djärva färger

Detta är för alla djärva tjejer där ute som inte är rädd för att klippa ut godis färgat hår, som Katy Perry, till exempel. Om du inte upp för att gå på något som tuggummi rosa hela vägen, men skulle vilja experimentera med pop av färg, kommer du vara glad att höra detta.

Lägga slumpmässiga paneler av ovanlig färg på håret, som kan vara helt synlig endast när du flyttar, är enorm i dessa dagar, när det kommer till trender hårfärg. Detta gör att du kommer att göra något som är vågad och annorlunda men inte riktigt skrika, "Jag är excentrisk!"

Fem. Slingor

Den grövre desto bättre. Det är rätt, att ens komma tillbaka. Bara den här gången, är slutmålet att inte få det randiga utseende, men att lägga till djup med två eller flera nyanser av höjdpunkter som tillämpas i olika storlekar och placeras strategiskt för att accentuera textur.

Aktuella artiklar