Söta DIY updos för medellångt hår

Är du trött på att gå till frisören för att göra ditt hår i timmar innan en stor händelse? Eller vill du bara att krydda upp dina vardagliga frisyrer för arbete? Tja, är du på rätt plats. Läs om 3 söta och enkla updos för medellångt hår som får dig att känna som om du gå på röda mattan var du än är.

Söta DIY updos för medellångt hår

Om du har medellångt hår, du har tur, eftersom du kan göra en mängd olika stilar, nästan vad du vill. Och om du gillar updos, här är några stilar som är snabb och enkel att göra och du kommer lätt klä dem upp eller ner, beroende på tillfälle, genom att använda rätt hår tillbehör. Se och känn chic och glans för ett speciellt tillfälle eller helt enkelt bryta den vardagliga rutinen som fick tråkigt.

Verktyg: en hårborste, hårnålar, elastiska band, hårspray, hårspännen, och, eventuellt, tillbehör hår som nålar, rosetter eller pannband.

Hur förbereda ditt hår

Tvätta håret, applicera din vanliga produkter, och låt lufttorka eller föna. Lämna ditt hår något fuktig. För att lägga till volym och struktur, kan du böjer det med stor tunna locktång eller medelstora till stora rullar. Eller, för att undvika värme, kan du vrida enkelt håret i hög bulle över natten. Nu är du redo att prova din frisör färdigheter eller kanske din vän, syster eller mamma frisör färdigheter.

Bohemian flätor (låt oss ta en anteckning från nicole richi, den bohemiska drottningen)

Bohemian Flätor (via www.celebrity-frisyrer-magazine.com)

Ett. Börja med att ta ungefär en tum av hår ovanför örat och fläta det. Ta sedan flätan över kronan på huvudet och nåla den bakom andra örat.

2. Upprepa på andra sidan och du har en fläta pannband.

Tre. Nu tar del av ditt hår framför en av de flätor (bestämma om du vill lämna luggen och några delar ut) och stift den tillbaka över början av flätan. Ditt mål är att dölja den plats där en fläta starter och den andra är fäst. Upprepa på andra sidan.

4. Ta resten av håret och vrid och pinnen i en låg knut i nacken på halsen.

Fem. Du kan lämna några delar ut runt ansiktet för en mer romantisk look.

Chignon (låt oss lägga till några franska chic)

Chignon (via smartgirlconsulting.com)

Ett. Dela upp håret i två halvor, sedan slick tillbaka och binda in två låga hästsvansar. Du kan lämna luggen ut.

2. Ta en av de hästsvansar, vrid den och göra en slarvig knut av det. Gör samma sak med den andra. Fäst dem båda med hårnålar.

Tre. Se till att bullarna är nära varandra så att de ser ut som en stor bulle (som på bilden). Också försöka dölja hårnålar med håret så mycket du kan. Och voila du är klar!

Twisted elegans

Twisted Elegance (via mediumhairstyleupdate.com)

Ett. Dela upp den främre delen av håret i tre sektioner, en på toppen av huvudet och två på sidorna. Separera dem med clips.

2. Nu tar den del av håret på toppen av huvudet och dela den i två delar. Ta varje av de två strängarna och vrid dem bort från ansiktet hela vägen till slutet. Nåla dem på baksidan av huvudet.

Tre. Nu tar den del av håret på ena sidan av ansiktet och återigen vrida det bort från ansiktet och stift den på baksidan. Upprepa på andra sidan.

4. Slutligen, samla alla i ditt hår, vrid den till en låg slarvig knut och fäst med hårnålar. Dölj hårnålar så mycket du kan.

Finishing tips

Alla dessa stilar kommer att se bättre om håret är lite rörigt. Avsluta varje stil med lite hårspray och se till att de hårnålar väl dolda.

Du kan bära dem som vardagliga stilar utan tillbehör eller med en söt rosett stift. Men om du lägger till en mer elegant tapp eller ett pannband, kan du uppnå en fantastisk look för varje speciellt tillfälle.

Aktuella artiklar