Du har huvudvärk? Glöm aspirin och äta här

Du har den värsta huvudvärken: du är oförmögen att tänka klart, du känner ditt huvud pulserande, du inte kan lyssna på någon pratar, och blotta tanken på din dagens åtaganden ger dig illamående... Så går du till den logiska lösningen: sätta på din mörkaste skuggan av Ray Ban och köpa Aspirin på apoteket.

Du har huvudvärk? Glöm aspirin och äta här

Problemet är: du använder Aspirin varje dag och fungerar inte längre. Så, vad gör du nu? Ät bär.

Läkemedel som kan hittas i naturen är färgglada och små precis som de som erbjuds av farmaceuter. Dock är naturliga läkemedel förpackade i små frukter bär som är mycket välsmakande, och har inga obehagliga biverkningar.

Blåbär

Blåbär är packade med fytonäringsämnen. De innehåller ontain ellagsyra, katekiner, antocyaniner, och salicylsyra. Blåbär är faktiskt ett naturligt aspirin. Ja, nästa gång du har huvudvärk, bara äta blåbär! De hjälper också minska antalet proteiner som är associerade med sjukdomar i hjärnan såsom Alzheimers och Parkinsons. De förhindrar farliga och neurologiska sjukdomar.

Björnbär

Björnbär innehåller ett viktigt näringsämne som kallas - den ellagsyra. Den skyddar hudcellerna mot skadliga UV-strålar. Den saktar ned nedbrytningen av kollagen i huden. Du bör äta dem så ofta som möjligt - det sätt du absolut inte skrynklas lätt.

Bär

Bär är särskilt uppskattad eftersom de innehåller gamma-linolensyra. Denna syra stoppar den allergiska reaktionen i kroppen genom att isolera substanser såsom pollen. Om du äter bär ofta, kommer det att minska kliande ögon och tilltäppta bihålor.

Hallon

Hallon agerar även aspirin. Äta hallon kan bota huvudvärk, eftersom de innehåller en viktig förening som effektivt minskar smärta och inflammation, ännu bättre än aspirin gör. Vissa näringsämnen i hallon skydda cellerna från föroreningar som finns i bearbetade livsmedel och tobaksrök.

Jordgubbar

Visste du att jordgubbar innehåller mer C-vitamin än apelsiner? De kallar dem fabriker av antioxidanter, och äta dessa bär kommer att bidra till att förhindra artrit, minnesförlust, olika former av cancer och hjärtsjukdomar. Dessutom är de så läckra med vispad grädde - bara göra det sockerfritt.

Du ska veta att alla mediciner som finns på apotek har biverkningar. Dessutom, kan använda dem för ofta skadar dina organ. Frukt är långt hälsosammare, har inga biverkningar och är definitivt mer delikat!

Ät dina bär och kasta bort dina aspirin! Biverkningar av acetylsalicylsyra är magsår, magblödning och tinnitus, speciellt i högre doser. Det är mycket skadligt för levern också.

Å andra sidan, biverkningar av bären är - den läckra smaken, viktnedgång, inget behov av bantning, minskat suget efter choklad och pannkakor (även om de två kan vara allierade), idéer till kulinariska underverk, lusten att blanda bären med drinkar på en ensam kväll... Den går på.

Försumma inte naturen - det ofta innehar nycklarna till lösningen.

Aktuella artiklar