4 enkla sätt att göra ditt ansikte klart snabbt

Mediciner och dyra kemiska produkter för oren hud visar sig ofta vara mycket nedslående, liksom fruktansvärt långsamma sätt att göra ditt ansikte tydligt. Varje kvinna drömmer om att hitta en naturlig och effektiv metod för att bli av hud fläckar och akne. Om du vill upptäcka fyra otroligt snabba sätt att göra ditt ansikte tydligt, läs följande tips och hålla sig till dem under minst 10 dagar.

4 enkla sätt att göra ditt ansikte klart snabbt

Ett. Klipp ut raffinerade kolhydrater och socker och öka frukter, grönsaker och yoghurt

Äta raffinerade kolhydrater och socker kommer spike blodsockernivån och utlöser frisättning av insulin, för att sänka den. Stora mängder insulin kommer i sin tur leda till ett överskott av manliga hormoner som kommer att orsaka utsläpp av en enorm mängd av talg. Denna oljiga sekret kommer att främja tillväxten av bakterier som ansvarar för bildandet av akne, finnar och pormaskar.

Så varför inte omedelbart skära ned på att äta raffinerade kolhydrater och socker och börja konsumera massor av vänliga mat istället!

Råa grönsaker och frukter har depurating och närande egenskaper. De utvisa toxiner från din kropp och samtidigt fylla det med vitaminer och mineraler som är nödvändiga för hudens hälsa.

Yoghurt och kefir förbättra tarmfloran genom att slåss mot dåliga bakterier som ansvarar för många magsjukdomar, som speglar direkt på vår hud, orsakar akne och andra brister.

2. Ge din hud en djup behandling för att driva ut föroreningar

Vit och grön lera har alltid varit kända för sin absorbera och rena egenskaper, medan tea tree oil har alltid använts för sina antibakteriella och antiseptiska effekter.

Varför inte kombinera dem. Du kommer att få en kraftfull mask som djupt kommer att rengöra huden och frigöra överflödig olja och smuts infiltrerats i porerna.

Följ instruktionerna nedan för att upptäcka en av de bästa sätten att göra huden klar och bli av brister snabbt.

Att få igång den reningsprocess, tillämpa denna mask varannan dag, under en period av 10 dagar. Fortsätt en gång eller två gånger i veckan. Kom ihåg att använda en fuktighetskräm som passar din hudtyp efteråt, för överdriven torrhet kan orsaka andra biverkningar.

Tre. Hur man förbereder och tillämpa en mask renande lera

Grön lera är bra för fet hud, medan vit lera passar torr och känslig hud bättre.

  1. Kombinera 3 matskedar av lera med tillräckligt trollhassel vatten för att erhålla en krämig blandning. Du kan också använda kamomill eller ringblomma infusion om din hud är för känslig. Tillsätt 4 droppar tea tree olja och lämna åt sidan.
  2. Hetta upp en stor kastrull med vatten, täcka huvudet med en handduk och placera ditt ansikte direkt över potten. Steam huden från 5 till 10 minuter att öppna upp porerna och låter smuts och olja att komma ut, samt för att möjliggöra bättre absorption av mask ingredienser.
  3. Medan huden fortfarande är varm, applicera masken över hela ansiktet och låt stå tills det är helt torrt.
  4. Skölj noga med ljummet vatten och torka av rester med en bomullstuss lätt indränkt med trollhassel vatten eller kamomill och ringblomma infusion.
  5. Applicera en fuktighetskräm

4. Drick kardborre te att rena inifrån och ut

En av de mest effektiva sätten att göra huden klar är att rena inifrån och ut. Överskjutande toxiner i kroppen ansamlas ofta i perifera ställen, såsom hud, och kan orsaka defekter, störningar och mörka och svullna cirklar.

Kardborre har anti-inflammatoriska, antifungala, urindrivande och egenskaper antioxidant och anses vara en utmärkt blod reningsverk. Det är allmänt används för att behandla inflammationer, akne, eksem, psoriasis och andra sjukdomar hudbesvär.

Det dödar många typer av bakterier och minskar talg sekretion. Men viktigast av allt, renar kardborre levern och hjälper utvisa toxiner ansvariga för huden brister.

Kardborre te kan konsumeras oralt (2 till 3 koppar per dag på fastande mage) eller appliceras lokalt med en bomullstuss. Kardborre rötter finns också i kapselform tas på en daglig basis.

För att förbereda infusion, blötlägg en matsked kardborre rötter med kallt vatten, täck över och lämna åt sidan i 2 timmar, om du har tid. Om inte, direkt koka på låg värme och låt sjuda i 10 minuter. Ta sedan bort och låt det stå i 1 timme.

Om du vill veta mer om hudvård du kan läsa 4 måste veta tips för rättvis hy.

Om du följer de 4 tips som beskrivs ovan kommer du säkert att lyckas göra du ditt ansikte klart och uppnå en perfekt glöd! Men om du har några andra förslag, vänligen dela dem med oss, så att andra läsare kan prova dem också!

Aktuella artiklar