Bästa Eckhart Tolle citationstecken

Finna inre frid, och stimulerar din ande med inspirerande citat från den tysk-kanadensisk författare.

Bästa Eckhart Tolle citationstecken

Eckhart Tolle (64) är författare av andlig vägledning böcker som "The Power of Now" och "En ny jord", och förra året utsågs han till den mest andligt inflytelserika personen i världen av Watkins översyn.

Han har sålt miljontals exemplar av hans böcker i hela världen, så många människor finner hans tankar och tror relatable och helande. Tolle har offentligt talat om hans kamp med depression i tjugoårsåldern, som han botas med en inre förvandling, de metoder som han undervisar i sina böcker. Stillheten i anden, återknyta kontakten med naturen, omfamnar ditt liv i här och nu några av de saker Tolle råd för ett bättre, rikare liv.

På tänkande

"Inte för att kunna sluta tänka är en fruktansvärd åkomma, men vi inser inte detta eftersom nästan alla lider av det, så det anses normalt. Denna oupphörliga mentala störningar hindrar dig från att hitta den rike inre stillhet som är oskiljaktig från Being "(" The Power of Now ")

Alla har haft detta problem minst tusen gånger i sitt liv. Du vet hur det känns när du går till sängs utmattad, men kan inte somna på grund av tankar racing genom ditt sinne. Ställa ut detta buller, sluta besatt om saker du inte kan förändra, och fokusera på ditt inre välbefinnande.

På visdom

"Vishet kommer med förmågan att vara stilla. Bara titta och bara lyssna. Inget mer behövs. Att vara stilla, titta och lyssna aktiverar icke-begreppsmässig intelligens inom dig. Låt stillhet styra dina ord och handlingar "(" Stillhet talar ")

Låt dina sinnen vägleda dig och glömmer över-analysera allting. Var i kontakt med din omgivning, både fysiska och abstrakta, och låt dina instinkter bestämma dina handlingar, i stället för din multi-tasking medvetande.

På gång

"Den eviga nu är det utrymme inom vilket hela ditt liv utvecklar sig, en faktor som förblir konstant. Livet är nu. Det var aldrig en tid när livet var inte nu, inte heller kommer det någonsin att bli "(" The Power of Now ")

Många stora tänkare, liksom gurus liv, påpeka att vi spenderar för mycket tid att tänka på det förflutna, framtiden och vad-ifs, i stället för att omfamna det ögonblick vi lever i. Omfamna det, med start just nu.

På lycka

"Sök inte lyckan. Om du söker den, hittar du inte det, eftersom söker är motsatsen till lycka "(" En ny jord ")

Var försiktig med vad du önskar, men vara nöjd med och njuta av vad du behöver. Ta en stund att uppskatta alla bra saker i ditt liv, istället för att sträva efter de saker som du inte har, och troligen inte ens behöver.

På naturen

"Titta på ett träd, en blomma, en växt. Låt ditt medvetande vilar på det. Hur fortfarande de är, hur djupt rotad i Vara. Låt naturen för att lära dig stillhet "(" Stillhet talar ")

I dagens samhälle är det mänskliga naturen relation en konstig en. Vardagliga vi förstör vår planet och omgivning, oavsett orsak, i stället för att njuta av den underbara värld som vi lever i. Ta ett djupt andetag av frisk luft, att fascineras av den ständigt föränderliga natur omkring dig. Få en växt, promenera i skogen, lyssna på vattnet i bäcken... Det var en gång en tid då livet var inte allt om pengar, utseende och teknik, och ekon av denna världen kan fortfarande hittas genom att ansluta med naturen. Prova det idag.

Aktuella artiklar