37 skäl till varför du inte har en pojkvän

Du är singel, och du hatar det. Du håller undrar... hur kommer andra kvinnor har framgångsrika relationer, medan du fortfarande singel, även efter att ge ditt bästa för att hitta Mr Right?

37 skäl till varför du donand # 8217, t har en pojkvän

Det finns massor av skäl som du inte har en pojkvän, en del är enkla, vissa mer komplicerade. Här är 37 skäl till, och lösningar på ditt singledom.

Förhoppningsvis när du vet varför, kommer att ändra din status vara en piece of cake.

Jag vet att du kan vara bra på att förföra en kille. Du kan enkelt få honom att gilla dig. För de flesta kvinnor, är det problem att få inte, men att hålla rätt kille.

Någon tjej kan gå ut där, klä varmt, få berusad och koppla upp med vissa dude i en klubb - frågan är, kommer han ringa dig dagen efter? Kommer han stanna kvar efter den andra dagen, eller kommer han att köra för sitt liv?

Det är därför detta inlägg är här. För att hjälpa dig att undvika att göra de misstag de flesta ensamstående kvinnor gör. Dessa misstag är de saker som kvinnor brukar göra i de tidiga faserna av en relation - och sedan finns bristningsgränsen från "vi precis börjat dejta" och "vi är i en seriös, engagerad relation."

Det bristningsgränsen är det ögonblick där du antingen få dumpad eller fortsätta med kärlek. Tipsen nedan ska hjälpa dig att överleva tills det ögonblicket, så att bryta upp aldrig korsar hans sinne.

Du har inte en pojkvän eftersom...

Ett. Du vill inte ha en

Inte vill ha en pojkvän är den enklaste anledningen till att du inte har någon.

Du gillar att vara singel, du gillar din frihet, och du inte tror på kärleken.

Du tror på "Jag är född ensam, jag dör ensam" mantra, och det är helt bra.

Problemet är när du inte göra ett tydligt beslut. Du mår dåligt att du är singel, och tror att du ska ha en pojkvän, men du egentligen inte vill ha någon alls.

Eller vill du ha en, är du alldeles för stolt och vill inte erkänna det.

Hursomhelst, att vara ärlig mot dig själv. Det kan vara möjligt att innerst inne, vill du inte en kille runt just nu.

2. Du är galen

Kanske är du en psykopat brud som skrämmer killar bort med henne obehagligt skratt och "jag ska hugga din manlighet av om du fuskar på mig" titta på ditt ansikte.

Ingen gillar psykopatfågelungar.

Tre. Du är en slampa

Killar älskar slampor. De bara vill inte vara i en relation med någon.

Om de ser att du ansluter med varje snubbe i stan, och det är känt att du är "lätt" - då är det bara inte "coolt" att vara med en tjej som har ett dåligt rykte.

Visst, de vill ta dig till sängen, en gång, två gånger, men inget allvarligt efter det.

Ditt rykte är allt. Så skydda den med ditt liv!

När du sover med en kille, han ska berätta för sina vänner om det (vi älskar att skryta), så om du bara vill ha kul - Gör det på ett annat riktnummer.

4. Du är en guldgrävare

Vissa killar bryr sig inte. Så länge du är fantastisk i sängen och du har en stram kropp, kommer han bryr sig om att du blåser bort sina pengar på skor, väskor, smycken, oavsett.

Å andra sidan, kan de flesta vanliga (ej laddad) killar står inte du spendera sina surt förvärvade pengar. Om du förväntar dig att han ska betala för allt, beställa dyra drinkar och vill att han ska ta dig till lyxiga restauranger - han gillar dig, men hans plånbok bara inte kan hålla jämna steg med den.

Antingen hitta dig själv en rik pojkvän som inte bryr sig och stanna som du är, eller tona ner din aptit, flicka.

Fem. Du är självcentrerade

Mig, mig, mig, mig, meee. Universum inte kretsar inte runt dig. Andra människor har behov och önskemål också, du är inte den enda.

Att ha en pojkvän är att vara partner, stödja varandra och hjälpa varandra att växa. Ett förhållande handlar om tillväxt, inte krossa livet ur den andra personen.

Visst kommer vissa killar låter du gå över dem - men vill du verkligen vill ha en pojkvän som? Tänk om hans behov av en minut, inte bara din egen. Ju mer självcentrerad du är, desto mindre troligt att du kommer hålla Mr Right runt, "orsaka Mr Right har valmöjligheter!

6. Du är självisk

Att ge är namnet på spelet. Att hålla en kille (som du verkligen gillar) kräver att du fokuserar på att ge, inte ta.

Ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Sluta med "vad betyder det för mig?" sätt att tänka. Flickorna som håller killar i kärlek är de som har en tilltalande personlighet. Inte född med det? Utveckla det. Lita på mig, det ska löna sig i längden.

7. Du parti för hårt

En flicka som du hittar i klubben, lämnar du henne i klubben.

Visst, kan du möta ditt livs kärlek i en bar, men hur ofta händer det?

En tjej som regelbundet blir bortkastade, ett par gånger per vecka, dansar på borden och älskar att få uppmärksamhet är inte typen killar vill gifta sig.

Vara en kvinna, inte en klubb-hora. Visst, det är viktigt att du är "där ute" och trevligt ut, men om du träffa en kille och du ändå fortsätta att gå ut hela tiden, kanske din kille har svårt att lita på dig.

8. Du är kall och känslolös

Om han är tillgiven, söt och kärleksfull... och du är den raka motsatsen, det ska vara svårt för honom att öppna upp ytterligare om han inte får någon kärlek i gengäld.

Var inte rädd för att öppna dig för nya människor. Kanske har du blivit sårad i det förflutna, och du tror att "alla killar är svin" - men ändå, ge kärlek en chans.

Ge den nya killen en ren skiffer.

9. Du tar inte hand om dig själv

Du måste stanna kvinnan han förälskade sig i första hand - eller bättre än så - men aldrig värre.

De flesta kvinnor tar hand om sig själva när de är singel och letar efter Mr Right, när de hittar honom, bara en månad eller två senare, får de också bekväma, och sedan de sluta ta hand om sig själva.

Bli bättre, inte sämre.

10. Du dricker öl

Titta, det är bara min personliga åsikt. Flickor dricker drinkar, vin eller juice - men inte öl. Öl är en killes drink, det ger dig en inte-så-sexig mage, och det är inte feminin för dig att dricka det.

Du kommer rapa, fisa och luktar illa. Detta kan vara min åsikt, men miljontals killar där ute är med mig på det. De flesta killar vill ha en kvinna, inte Homer Simpson (duh!).

11. Du är en feminist

Du har inte en pojkvän eftersom du är en hardcore feminist.

Kvinnors rättigheter, jämlikhet och allt det...

Okej, vi har hört det en miljon gånger, vill du att dina rättigheter! Och det är bra, tills du passerar linjen och bli freaking galen med det.

Var är världen när kvinnor var kvinnor, när en kvinna var en kvinna.

Nu vill du vara en byggnadsarbetare, och du hatar alla män omkring dig. Du klandra oss för alla dina problem i livet. Du skulle aldrig göra något " förnedrande "i sängen och du älskar att vara ansvarig.

Det är allt bra, men de flesta killar kan inte stå ut med det.

Visst, till viss kärlek få slagen och torterad, men det är en liten andel av killarna.

Självklart behöver du inte en pojkvän när du tror att en avsugning är för "slampor."

12. Du kan inte sluta tjata

Det är all kärlek från början, då du räkna han gillar dig och plötsligt känns som om du äger honom.

Då kan du ta ut de stora kanonerna.

Varför gjorde du det, varför gjorde du det, varför inte du ringa mig, säg mig, text mig, bjuda in mig? Varför lämnade du dina strumpor på soffan? Varför, varför, varför?

Vad... den... fan gör du?

Detta är oftast en brytpunkt, där killen antingen beslutar att ge upp och bara leva med ditt tjat, eller han dumpar dig (om han är man nog).

Tjat är bara att vara negativ. Det kommer inte att få dig någonstans, förutom enstaka, igen.

Hitta ett smartare sätt att motivera din pojkvän att göra som du vill. (Ja, det finns effektivare sätt att få vad du vill).

13. Du är negativa

Livet är skit... Om du gör det skit genom att ständigt klaga och göra en stor grej av ingenting.

Drama, drama, drama.

Oh... min... Gud!

Håll käften och sluta med meningslösa drama.

Du behöver inte vara negativ hela tiden och du behöver inte sprida den hemska energi runt... Du kommer aldrig att ha en pojkvän som älskar dig om du inte kan titta på den ljusa sidan av livet, och honom också.

Ändra ditt fokus. Tänk på vad du vill om din pojkvän, och livet.

14. Du vill förändra honom

Visst kan det vara trevligt saker som... kanske han är fet och vill hjälpa honom att gå ner i vikt, eller han är rökare och vill hjälpa honom att sluta.

De är alla trevliga saker som han kommer att uppskatta senare.

Problemet inträffar när du vill ändra vem han är.

Du gillar den här killen, hakade du bara upp - men nu vill ändra på detta, och det, och den andra saken, och ta bort de saker han älskar och lever med.

Killar vill bryta sig loss från beteende som detta.

Han är den han är, låt honom vara och hjälpa honom växa - tvinga inte ditt sätt att tänka eller önskningar på honom, speciellt inte om du bara fick tillsammans. Sluta försöka "fixa" honom.

Ändra andra genom att ändra dig själv först.

15. Du är diktatorisk

Han är din pojkvän, inte din anställde.

Lugna ner dig, kvinna.

Vi kan leva i en liberal värld, men de flesta män fortfarande inte kan hantera det när en kvinna bråkar med sin ego, höjer sin röst och bossar runt honom som en hund.

Behandla honom med respekt och du får samma tillbaka.

Män bryter ofta upp med kvinnor som inte respekterar eller värde dem tillräckligt.

Varför skulle han slösa sin tid och energi med dig, om han kan hitta en flickvän som kommer att älska och respektera honom för den han är?

16. Du är alltför krävande

Han är din pojkvän, men han är inte din egendom.

När en relation börjar kännas som om du blir strypt, killar köra för frihet.

Kalla honom 24/7 och väntade honom att tillbringa all sin lediga tid med dig kan vara för krävande.

Ge honom lite "ensam tid" - och rymd.

Han ringer när han vill vara med dig. Ge honom det alternativet och inte sätta honom under press. Han kommer att skryta för sina vänner att han har en "normal" flickvän som inte är galen eller possessiva.

17. Du är för kräsen

Självklart behöver du inte en pojkvän när du ser fel i varje kille där ute.

Brad pitt tas. George Clooney är ur din liga.

Så du behöver för att lösa med dina realistiska alternativ. Sänk dina krav lite. Jag menar, ingen är perfekt, inte ens du.

Du kan vänta på Prince Charming hela ditt liv, men han kanske aldrig kommer. Hitta en kille du vill - ge honom en chans och lära känna honom bättre. Kanske med tiden, du sluta älska honom långt mer än du förväntat.

Så, ge människor, och dig själv, en chans. Du kan inte hitta den sanna kärleken, om du inte är villig att ta risker.

18. Du har för många problem

Ingen kille gillar att starta en relation full av problem.

Om han ständigt har att lösa dina problem, kan det tyckas för honom att det är bara inte värt det.

Var en stor flicka och hantera dina egna grejer, om han erbjuder dig hjälp - bra, men förvänta dig inte att han ska vara din superhjälte från start.

19. Du umgås med fula kycklingar

Japp, dina väninnor driva bort killar som kanske gillar dig.

Du går ut i en förpackning. Dina fula flickvänner är avundsjuk om någon närmar dig, drar de bort dig ("du kom med mig, du måste gå hem med mig!") Och blockera någon kille som kommer nära dig.

De kan vara dina flickvänner, men en del av dem egentligen inte vill att du ska vara lycklig.

20. Du har dumma regler

Jag kysser inte på första träffen. Inget sex tills xyz tidsfrist. Jag inte ringa, jag gör honom vänta tills jag tillbaka texten, visar jag inte intresse... regler, regler, regler.

Glöm de regler och vara spontan för en minut.

Dina regler kommer inte att få dig långt. De är till för att brytas när Mr Right dyker upp. Annat än att vissa killar bara inte kommer att ta din skit längre än en vecka, då de är av det.

21. Du är svåra att få, men inte riktigt värt priset du säljer dig själv för

Du beter dig som du är skit. Och kanske du är, till viss del. Men kanske är du bara full av dig själv.

Visst kan du vara varm, men det är inte allt om utseende. Även om du ser ut som en diva, efter en tid, killar komma över din varma utseende och din personlighet kommer i fokus.

Vissa flickor är alltför lätt, vissa är så svårt att få - men inte värt ansträngningen. En kille kan jaga efter dig under en tid - sedan slutligen när du hamnar i sängen, du är inte så bra som han trodde du skulle vara.

Och det är i slutet av den. Du måste leverera vad du säljer. Antingen vara lättare, eller vara värt det.

22. Du suger i sängen

Det kanske låter ytlig, men det är den främsta anledningen till att du inte har en pojkvän.

Om du blåser hans sinne bort i sovrummet, kommer han att vilja komma tillbaka för mer, mer och mer - för en lång, lång tid.

Du kan vara smart, rolig, ser fantastiska, och har en stor personlighet - men om du är sämre i sängen än hans ex flickvänner, kanske han inte vill bo med dig.

Killar döma dig efter sina ex flickvänner. Du behöver inte vara bäst i världen, bara bättre än vad han upplevt tidigare.

Få din missfoster på, eller kommer han att leta efter tillfredsställelse på annat håll.

Inte bara det... men, om du använder sex som ett verktyg för att manipulera med en ny kille, om du ser det som något som du ger honom som en "gåva" - då är du allvarligt ur ditt sinne och det är därför du inte kan hålla en kille. Sex ska vara bindande, inte något han borde vara tacksam för.

23. Du ger inte oralsex

Om du är en av de kvinnor som känns som att kasta upp när hon tänker på oral - så det är därför du inte har en pojkvän.

Om du inte ger ditt bästa för att behaga honom, kommer någon annan kvinna, och om han kan välja mellan några avsugningar och mind-blowing orala, kommer han väljer det senare, kan jag försäkra.

24. Du har inte tid för en pojkvän

Kanske du inte har en pojkvän eftersom du är alldeles för upptagen med ditt liv, arbete och andra saker.

Du hittar en kille, men du kan inte ägna honom nästan tillräckligt med tid hur mycket du behöver för att utveckla en god relation, så han lämnar.

Tja... antingen göra tid för honom, eller acceptera det faktum att allt du är kvar med är tillfälliga flings och roligt.

Eller - hitta en kille som är så upptagen och som karriär driven som du är. Han kommer inte att klaga på din brist på tid och uppmärksamhet.

25. Du letar efter ditt ex pojkvän

Du har inte en pojkvän eftersom du ständigt letar efter ditt ex.

Kanske han lämnade dig, eller saker bara inte fungerade - men du fortfarande älskar killen och du vill ha honom tillbaka - så nu när du går på en dag, är du jämföra den nya killen på ditt ex.

Du vill att den nya killen att vara som ditt ex. Men han är inte.

Så du kallar honom aldrig tillbaka.

26. Du är fet

Du fick lata och sedan fett, du titta på TV-serien hela dagen och äta skräpmat.

Sen undrar du varför du är fortfarande singel. Det finns någon för alla där ute, och vissa killar bryr sig inte om du är överviktig.

Men om du vill behålla en cool kille som har val, du bättre gå av din rumpa och på gymmet.

Ser bra ut och tar hand om sig själv är en förutsättning för att hitta högre kvalitet killar.

Ju bättre du ser, desto lättare blir det att attrahera och behålla honom.

Fick förolämpad? BRA! Det betyder att jag är nog rätt.

Du ska känna dig vacker i din kropp och du är verkligen vackrare än du tror. Jag säger inte knubbig tjejer inte kan hitta en pojkvän - men verkligheten är att killar lockas till snäva, snygga brudar. Period. Om du vill hitta en top-notch pojkvän måste du vara top-notch själv.

Det finns inget sådant som en gratis lunch, så får man inte någonting för ingenting.

För att attrahera och behålla de bästa du också måste vara det bästa både fysiskt och personlighet klokt. Man kompletterar den andra. Du kan ha den vackraste personligheten i världen, men han kan inte ha sex med din personlighet.

Hur du ser är din front - det är det som lockar en kille i första hand. Hur du beter är ditt inflytande, det är det som håller killen du gillar.

27. Du rakar inte

Vi är inte på 70-talet. Vissa killar kan gilla en buske där nere, men de flesta föredrar när du får en bikini vax.

Jag vet att det gör ont, och det ser bra kostar pengar, tid och energi - men sånt är livet.

Skyll inte på oss. Skyll porr och reklam för våra höga förväntningar på kvinnor.

28. Du är osäkra

Ingen gillar osäkra kycklingar. Du får också svartsjuk, du inte gillar dig själv, vill du inte att prova något nytt... det är bara svårt att vara med en kvinna som dränerar energi ur dig känslomässigt, och som ofta kommer med otrygghet.

Lär dig att älska dig själv och bygga upp ditt självförtroende så att du är ljuset i rummet - då folk älskar att vara omkring dig... Detta är det enklaste sättet att hitta en bra pojkvän - bara tror att du kan och du kommer.

29. Du är inte ute

Jag menar... Hur förväntar du dig att hitta kärleken i ditt liv när du inte lämna ditt hus?

Kanske det blir brevbäraren, eller poolen killen?

Jag tror inte det.

Du måste lämna din komfortzon. Gå ut och vara lättillgänglig. Var inte i en förpackning med tjejer när du går ut. Killen du gillar, ge honom en blick, sedan ett leende, om han ler tillbaka - coolt.

Han behöver veta att du inte kommer att avvisa honom. Sedan, om du är med ett gäng flickvänner, försök att vara ensam för en minut, gå på toaletten (ensam), så att han kan vända dig.

Du måste gå ut och vara öppen för att träffa nya människor.

30. Du är alltför lätt

När du möter bara en kille... och du gillar honom, och du ser att han gillar dig också... du faller inte in i hans händer på natten.

Okej, kan det kännas som du borde - men vad betyder det berätta om dig?

Vad händer om du gör det här enkelt med andra killar också? Var inte för lätt eller för svårt att få.

Sov med honom när det känns rätt att göra så, men ändå - har vissa normer.

Ge det lite tid. Låt honom vara frestad och arbeta för dig - åtminstone lite. Detta sätt en kille värderar dig mer och det är mer troligt att han kommer att vilja bo med dig än om du har sex på dagen du möter.

Saker som kommer lätt gå lätt. Detta betyder inte att du ska vara så svårt att få - bara hitta en balans. Gör honom att undra.

31. Du vill ha en kille som är ur din liga

Lyssna, jag är säker på att du är vacker, på ditt eget sätt, men de killar som du vill kanske inte gillar dig så mycket du gillar dem. Du måste komma in där du passar i. Tråkigt men sant.

Hitta den bästa killen du kan inom din liga. Eller förbättra dig själv och då kan du räkna mer.

Du kan hitta en kille som är fantastiskt - men hans vänner förväntar dig att bli bättre eller åtminstone liknar hans ex - han har grupptrycket att motivera varför han är med dig.

Visst, bör du vara säker. Du kan få vad du vill, men ändå - det är bättre om du är med en kille du gillar som avgudar dig, än om du är med en kille du gillar som bara tycker att du är "OK."

Åt helvete med OK! - Du borde vara med en kille som verkligen älskar och uppskattar dig för den du är, inte någon snubbe som tycker att du är "nice".

Så istället för att leta efter killar som du bara inte är kompatibla med, killar som kan användas för att supermodeller, hitta en kille som bryr sig om dig från start. Håll också i minnet att hans ex kan vara vacker, men hon är hans ex av en anledning - så du kan fortfarande ha en chans.

32. Du har inte ett liv

Det är svårt att ha en pojkvän om du inte har ett liv bortsett från din relation med den här killen.

Det är bara för mycket tryck. När du ansluter med en kille - inte tala om barn, engagemang, äktenskap och sånt.

Ge honom utrymme och frihet.

Ha egna grejer som du behöver göra. Hobby, yoga, arbete, flickvänner - Skit samma.

Ta in honom i ditt liv, men förvänta dig inte att han ska vara i centrum för ditt liv under natten. Det är för mycket av ett ansvar. Han behöver veta att du kan leva utan honom och att du inte är alltför beroende av honom, eller någon annan. Detta kommer att dra honom närmare dig i det långa loppet.

33. Du är för lat, princess

Du har inte en pojkvän eftersom du bara inte ger ett dugg.

Du förväntar dig att han ska göra allt, vara allt, besluta om allt och så vidare. Du är för lat för att behaga sina behov.

Varför skulle någon kille vara med dig? Du kan användas för att få vad du vill, när du vill ha det - men ofta killar bara inte vill ta itu med din skit och sedan lämnar de.

34. Du ser bitchy

Det är svårt att hitta en pojkvän när ingen närmar dig (utom berusade killar).

När du går ut - Du klär dig för mycket så ingen närmar dig.

De vackraste flickorna få kontaktats minst. Varför? Eftersom killarna få skrämmas av ditt utseende. Du verkar inte lättillgänglig när man är för varm, då killar tror att du är utanför deras liga.

Du ser så bra att de tror att du är bara "en bitch" som är full av sig själv, så pratar ingen att du.

Klä trevligt, men inte utstyra. Ser bra ut, men inte alltför bra.

35. Du ger inte honom hans frihet

När du får bara ihop med en kille... lämna honom hans frihet. Ring inte honom var femte minut för att kolla upp honom. Gör inte text honom när han går ut med grabbarna.

Ge honom utrymme och frihet så han känns som han är ansvarig.

Han kommer att skryta för sina vänner hur "normal" hans nya flickvän är.

Vara normal och du kommer att hålla ihop. Gör inte g0 psycho. Inte förhöra honom inte.

"Vem är du med, varför, när, hur?" och liknande frågor kan bara vara irriterande. Speciellt om du frågar honom här när han är med sina vänner, då han kommer att se ut som en lam vekling.

Respektera hans "killen tid" och inte försöka kedja fast honom.

Det enklaste sättet du kan hålla en kille är genom att låta honom gå.

Om du gör ditt bästa för att kontrollera honom, kommer han alltid känner behovet av att bryta sig loss, vilket leder till att hata, inte kärlek.

36. Du tar aldrig initiativ eller fatta beslut

Du har för många förväntningar. Låt oss göra detta, låt oss göra det. "Vad ska vi göra ikväll?" - Du förväntar honom att fatta alla beslut, och komma med magiska trick för att hålla det intressant för dig. Det är en stor press.

Från tid till annan, är det OK om du ta ansvar och fatta beslut. Låt honom andas.

37. Du är desperat

Försöker alltför hårt aldrig hjälper. Jag menar, visst, kan du vara singel - men det är bättre att vara singel och frisk, än aggressivt söker efter en kille, som om du inte kan leva utan en.

Du måste kunna leva med dig själv, innan du kan dela ditt liv med någon annan.

Acceptera din singledom.

Gå ut med ett öppet sinne och en positiv attityd - då killen du kommer att bli kär i kommer tillsammans när du minst anar honom.

Allt som jag har sagt ovan gör en stor eller liten effekt på varför du inte har en pojkvän, men ett genombrott ny video avslöjar överraskande faktor som kan göra hela skillnaden i en relation och få, om några kvinnor (eller män ) vet om det.

Nyckeln till att hålla din man i kärlek är att förstå honom på ett djupare, psykologisk och känslomässig nivå, och lära sig hur de subtila saker du säger till honom påverkar honom långt mer än du kan föreställa dig.

Om du är frustrerad med din man kommer kallt, tappa intresset, eller drar sig undan, då den här videon är ett måste titta på:

Klicka här för att upptäcka vad män i hemlighet vill, men de kan aldrig berätta.

Aktuella artiklar