5 DIY gåvor du kan göra för din kille

Det är de små sakerna, de knasiga saker, de smaskiga saker... Visa din kille du tänker på honom och uttrycka hur du känner med dessa kreativa DIY gåva idéer för män.

5 DIY gåvor du kan göra för din kille

Varför vänta på hans födelsedag eller jul? Ibland kan en liten slumpmässig tanke går en lång väg, och kan bidra till att berika din relation genom att visa att du bryr dig, eller genom att föra in lite välbehövlig roligt!

Presentera din partner med en gåva du har gjort själv säger att han är värt din tid och ansträngning. Han kommer att känna sig smickrad och rörd. Plus att du får så mycket glädje av att göra det och titta på hans reaktion, eftersom han kommer från att ta emot din gåva, och den bästa biten är att han förmodligen kommer att vilja visa dig hur mycket han uppskattar dig också. Det är en win-win situation!

Gåvor behöver inte vara spännande eller dyrt när det finns hemgjord känsla. Så kreativ och tänka utanför lådan för att skapa en gåva som är unik för er relation.

Här är några roliga och tankeväckande idéer att komma inspirerad...

Ett. Foto collage av stunder du både skatt

Foto Collage av Moments Du Både Treasure (via kimstahnkephotographyblog.blogspot.com)

Detta är en sådan enkel, men kreativa och flott gåva för en pojkvän eller make. Det är så billigt som du vill göra det, och kommer att hålla en livstid. Beroende på hur du väljer att rama in ditt kollage det kan också vara en användbar gåva samt en attraktiv.

Jag föreslår att du tar din digitalkamera med dig på en dagstur eller en händelse som du både vill njuta tillsammans, som en konsert, eller en resa till kusten. Du kan ta snaps på din telefon om du föredrar. Ta så många slumpmässiga bilder som möjligt för att fånga allt det roliga man har tillsammans.

Sedan i hemlighet tryck bort bilder i svart och vitt, eftersom detta kommer att ge slutprodukten en strömlinjeformad och professionell finish, och skär upp dem i olika former och storlekar, med tanke på storleken på vad du tänker montera dem på. Du kan också klippa upp och använda andra saker du har samlat in för att påminna dig om tillfälle, till exempel klipp från en meny av vad du hade att äta, du visitkort i ett hotell kan ha stannat i, lämnar du kanske har plockat upp från din romantisk promenad i parken tillsammans...

[Läs: Topp 5 coolaste första årsdagen presenter till din man ]

Vid montering alla bilder tänka på vad du vill fokusera på. Vill du arrangera bilden så att de alla omger en mer framträdande bild av er båda i centrum? Vill du till collage för att få en klippbok effekt eller vara mer ordnad?

Tänk på hur du vill skriva ut bilderna av för, till exempel, kanske du kan skriva ut varje bild ut som ett passfoto bild med en tjock ram. Vill du inkludera några typografi cut-outs från ett magasin för att inkludera några ord eller ett meddelande som betyder något för er båda?

När det gäller utformningen av collage kan du ge en gåva en dubbel-användning genom att plocka en tjock dubbelsidig glas ram som kan dubbla upp som en pappers-vikt för hans skrivbord. Eller scanna den färdiga collage i datorn och använda bilden för att skriva ut på ett annat objekt. En snabb google-sökning kommer att ta upp alla möjliga alternativ för personliga kalendrar, muggar, t-shirts och mycket mer!

2. Publicera din egen bok eller komiska med print on demand

Om din kille är en litterär typ och du vill sätta dina skriftliga färdigheter att använda, kan du imponera på honom genom att skriva en liten samling av kärlek poesi, och med hjälp av en "Print on demand" self-publishing service du kan få en ordentlig bunden liten bok göras och levereras. Det finns olika online webbplatser som ger möjlighet att skriva ut endast en kopia till dig själv från så lite som under en tenner, beroende på vilken storlek du behöver.

Om du skriver är inte din sak du kan uttrycka din "poesi" via bilder. Blurb.com erbjuder dig möjligheten att designa och skriva ut egna lilla foto-bok. Om boken du skapar är inte för kommersiellt bruk så är du fri att inkludera några dikter eller gräsklipp litteratur du vill uttrycka dina känslor för din partner. En annan plats för att kolla in är Lulu.

Om din forte är konsten däremot, så varför inte designa en kort humoristisk komisk remsa med din kille som superhjälte? Du kan skissa varje sida för hand på papper och scanna in bilden i datorn och sedan använda blurb.com importera bilderna för att skapa en serietidning!

[Läs: 3 awesome första årsdagen presenter till honom ]

Tre. En trendig man-halsband med sladd

En trendig Man-halsband med Cord (via www.etsy.com)

Om du går in i någon sybehör butik eller smycken leverans butik kommer du att kunna köpa väldigt billiga längder av endera materialet eller läder sladden i antingen svart eller brunt. När du har det, allt du behöver göra är att tänka på vilken typ av hänge kan tilltala honom.

Du kan hitta massor av idéer på ebay. Eller du kan bli mer kreativa och plundra hans verktygslåda, letar efter alla typer av muttrar och skruvar med hål för att passera sladden genom. Kolla på nätet för några häftiga hopknytning tekniker och du är sorterade!

Du kan även göra ett matchande armband och nyckelring.

4. En handgjord slips

Om du är händig med en symaskin, sedan en slips kan vara en riktigt enkel och elegant DIY present till din partner, för att inte tala prisvärd! Du kan använda något material du känner dig inspirerad av, oavsett om det är ett lapptäcke av T-shirt Logotyper för en trendig yngre kille, eller en fin slips för att gå med hans kostym.

Allt du behöver göra för att göra det är att använda en gammal slips som en guide för tillskärning och sömnad. Köp en posh låda fylld med silkespapper från din lokala stationära butik för presentation, och jag garanterar att han nätt kommer att bli imponerad om han gillar att bära alla typer av jazziga band till jobbet!

Fem. Jätte hemlagad kakburken

Killar älskar mat! Gå ut och köpa den största lufttät burk du kan hitta. Ju större desto bättre, eftersom det kommer att ge honom tillfredsställelsen av att vara en liten pojke stjäla kakor från kakburken igen! Titta i billiga pund butiker och allmänna hushållsartiklar butiker. Sedan avstickare till snabbköpet och köpa alla ingredienser du behöver för att göra ett spännande utbud av hembakade kakor och kex.

Du kan vara kreativ med glasyr pennor och rita roliga ansikten och meddelanden på varje kex så han har ett fniss med varje gång.

Glöm inte att sätta på en gigantisk etikett som anger dessa cookies är strikt för * din pojkvän namn * bara!

Omslagsbild: http://www.corksandcaftans.com/

Aktuella artiklar