5 romantiska sommar datum idéer

Det är sommar, och nu är det dags att vara romantisk med din pojkvän, eller pojkvän-till-vara. Här är några bra idéer för en sommar dag.

5 romantiska sommar datum idéer

Sommaren ger dig fantastiska möjligheter till olika aktiviteter som du inte kan göra i någon annan tid på året. På sommaren behöver du inte bära massor av kläder, och vara rädd för att du kommer att frysa eller bli blöt. Om ljusa kläder, solen och havet att du känner dig romantisk, kommer dessa sommar datum idéer att du känner dig ännu mer romantisk.

Ett. Picnic

Finns det något mer romantiskt än att dela en måltid? I den öppna? Leisurely ligger i gräset? Det behöver inte vara en riktig måltid, smörgåsar och saft är fullt tillräckligt, men det viktiga är att du lägger dem i en riktig picknick korg, så att du skapar en riktigt romantisk atmosfär.

Platsen för din picknick bör inte vara för trångt, och din picknick filt bör inte vara för stor, så att du inte kommer att vara långt från varandra.

2. Promenad vid floden / havet

För denna typ av ett datum jag föreslår på kvällen, eftersom vattnet är mycket mer romantiskt på natten. Tänk stjärnorna, vattnet gnistrar i månskenet och ni två promenader längs hålla händerna. En av de bästa sakerna för denna typ av datum är att på natten, det alltid blir kyligt, och du kan alltid glömmer att ta med din tröja.

Det är en chans för din kille att vara en riktig hjälte, och låna hans tröja, och lade sin hand runt din axel för att värma upp dig. Vad behöver du?

Tre. Middag & film

En traditionell middag & film dag kan få super romantiskt om du noga välja en film. Välj inte en lätt romantisk film som du vill se på en bring-a-pack-i-vävnader fest med dina väninnor. Satsa på en film som också kommer att ha en kraftfull berättelse så att den är riktigt romantiskt för honom också.

Här är några förslag:

Du behöver inte gå på bio, kan du hyra en film, och se den på din bärbara dator i din trädgård, eller på någon plats i det fria. Och bo nära varandra hela tiden.

4. Playground

Detta kanske låter barnsligt, men en lekplats kan vara mycket romantisk. Med detta menar jag inte "Hej, låt oss gå till lekplatsen och gosa med alla barn runt", för det är verkligen konstigt.

När du fånga upp till en drink, på vägen hem kan du stöta på en gungbräda, eller en gunga, och ha kul. Båda kommer du definitivt att känna mycket avslappnad på en plats där du brukade spela när du var barn. Och när du är avslappnad, du uttrycka dina känslor lättare och öppet. Du kan förvänta dig att höra något, från oväsentligheter, till ett allvarligt jag älskar dig.

Fem. Konsert

Eftersom det är sommar, gå till en konsert i det fria, eftersom det kan bli trångt inne, och det är allt annat än romantisk. Så, om du väljer denna typ av ett datum, välj en artist som ni båda gillar.

Musik har en speciell inverkan på allas sinnen, och du blir romantisk utan att ens veta om det. Och när du börjar sjunga och svänga ihop, ser honom rakt i ögonen och gör den till den mest romantiska ögonblicket i hans liv. Och naturligtvis gör dig redo för en fransk kyss som snart kommer.

Aktuella artiklar