5 saker män verkligen vill ha från kvinnor

De säger att kvinnor är från Venus och män är från Mars - men det är egentligen inte så komplicerat som det ibland verkar. Ja, det finns en hel del missförstånd mellan de båda könen, men det är det som gör spelet sexig. Ja, det gör det förvirrande då och då, men det är förvirrande även med dina väninnor. Men vad gör män vill verkligen från kvinnor? Här är fem saker.

5 saker män verkligen vill ha från kvinnor

Ett. Ser

Tror inte att vi är ytliga. Det är helt enkelt sant - män som ett vackert ansikte och en vacker figur. Vi pratar inte supermodell. De flesta män som en Fyllig tjej, men när vi säger fulla tänkte vi inte menar fett. Män gillar en tjej som tar hand om hennes utseende - hennes hår, hennes hud... En flicka i hälarna i en klubb, och en tjej som ser bra bär tennisskor. En säker tjej som vänder huvuden.

2. Kön

Människor, inte bara män, vill och behöver bra sex. Det frigör spänningar, är det bra för dig... Det är sex.. Men vi pratar inte ". Jag gör det för att hedra dig" Vi pratar passionerat, sinne blåser sex bra slag jobb, ditt ansikte fylld med glädje, dina upphetsade drag - tanken att han ger dig njutning. Känslan av att det finns inget utanför sovrummet, att ni två är de enda människorna i världen.

Tre. Intelligence

Ja, du kan få en människa intresse med bara utseende och kön. Men att hålla honom intresserad i mer än tre veckor tar intelligens. Män gillar kvicka, utbildade flickor som kan hålla konversationen vid liv och har något intressant att säga. Kvinnor som kan avsluta en mening som inte handlar om skor, garvning, honom eller Kim Kardashian s ass.

De gillar du att vara mer kreativa i att prata än "Vad har du gjort idag", "jag ringde dig och du svarade inte", "hur kan du gillar fotboll" och "du bryr dig mer om dina vänner än du gör om mig. "

4. Oberoende

De gillar och respekterar en tjej som kan göra lika bra utan dem. En kvinna med en sin egen värld. När han känns som han är centrum för ditt solsystem, kommer han vilja försvinna. De gillar en tjej som har för mycket saker att göra för att kunna kalla honom 20 gånger om dagen för att diskutera vinden. En tjej som kan ta hand om sig själv och kommer inte att kalla honom mitt i natten för att hon såg en kackerlacka.

Fem. Mystery

En kvinna utan mystik är som kaffe utan egentliga koffein. Det kommer inte hålla dig på nätterna. En kvinna måste hålla vissa saker för sig själv - prata inte för mycket. Håll honom undrar om dig. Säg honom inte din hud är så smidig att du har två behandlingar per månad. Säg inte till honom att du behöver köpa en ny låda med tamponger eller hur du tror att det bästa sättet att hålla magen platt är att undvika kolhydrater. Det är inte något han borde veta. Håll blick av mystik mellan er - han är inte din psykiater ergo han behöver inte veta alla detaljer.

Och en sak varje kvinna måste ha för att vara tilltalande är - själv. Inte någonsin förlora det. Precis som Oscar Wilde sa en gång "Var dig själv -. Alla andra redan har tagit"

Aktuella artiklar