Är det han? 4 frågor som du måste ställa dig själv

Hur vet du att du har hittat den rätta? Vi kommer att bryta några vanliga myter om kärlek, och ge dig några råd. Dessa är de frågor som du måste ställa dig själv, för att avgöra om din kärlek har en ljus framtid.

Är det han? 4 frågor som du måste ställa dig själv

Med några undantag, de flesta av oss upplever mer än en stor kärlek. Varje sådan person, som verkar för oss i detta liv, kommer att lära oss en läxa, och ge oss ovillkorlig kärlek. Den som verkar som kärleken i ditt liv är en av dina själsfränder.

En annan myt är att sann kärlek kan identifieras inom tre till sex månader. Gör dig själv en tjänst och inte falla för det - under inflytande av dessa hormoner är du förmodligen inte tänker tillräckligt tydlig.

När du passerar denna fas, kommer dessa frågor hjälper dig att avgöra styrkan i er relation.

1st - bredvid honom, är du själv?

Jag förstår (eller åtminstone acceptera med ett leende) dina tvångstankar, till exempel, med väskor eller skor? Vet du verkligen hur mycket du dricker, röker, köpa eller äta godis, och om han är riktigt bekvämt, bredvid dig? Beter dig på samma sätt bredvid honom jämfört med hur man beter sig när han inte är i närheten?

2nd - är han själv bredvid dig?

Vet du hans fetischer? Vet du hur mycket tid han tillbringar spela spel, och är det ok för dig? Ett möjligt sätt att se hur äkta han är, är att kontrollera om dina vänner uppfattar honom på samma sätt som du gör. Naturligtvis vet de inte honom så intimt som du gör (hoppas vi), men det allmänna intrycket ska vara densamma. Slutligen behandlar han dig på samma sätt som när du är ensam, och då i sällskap?

3rd - tror ni honom?

Inte bara prata om monogami, men litar ni honom med dina hemligheter, önskningar och ambitioner? Förtroende är svårare att uppnå, än känslan av kärlek. Förtroende är den viktigaste barometer för en god relation.

4 - Hur du slåss?

Nämner du ett gammalt sår, eller tala om vad du är för närvarande kämpar med? Kan du visa olika åsikter utan att attackera varandra? Överens om att vara oense, eller försök att släta ner saker? Par i sunda relationer måste lära sig att argumentera produktivt. Om du inte har sex, hur mycket skulle du gillar honom?

Tro det eller ej, kommer din partner inte alltid vända dig om, hur han gör nu. Det är normalt att lågan avtar, och det blir lättare att tända lågan igen om du gillar saker utanför sovrummet i er relation.

Folk tror ofta att kärlek bara händer. Kanske du inte kommer att gilla denna uppenbarelse, men långvarig kärlek kräver ansträngning. Det kommer inte bara hända, men om du tillbringar din tid och energi på att upprätthålla en sund relation, kommer ditt liv att vara glad.

Aktuella artiklar