Debatt citat som kan förstöra din (kärlek) liv

Det kan vara sant eftersom Notebook säger att varje stor kärlek börjar med en fantastisk historia. Men det är förvisso sant att många relationer med stor kärlek potential skruvas varje dag, på grund av överdrivet melodramatiska filmer som sätter förväntningarna, inte hög, bara orealistiskt.

Debatt citat som kan förstöra din (kärlek) liv

Debatt i min bok har gott om dessa patetiska rader som vi ibland vill tro, men vi vet alltför väl, att de är så inte sant.

Det är överdrift som gör att vissa tror att Notebook sortens kärlek är äkta. Men Notebook är ett perfekt exempel på det overkliga filmen kärlek. För den verkliga förhållandet, titta på (återigen) Dirty Dancing LINK.

Det finns tecken som inte representerar verklig kärlek i Notebook. Vad Noah inte får vara mindre än kärlek. Men tragiska deras öde inte ska förväxlas med "största kärlek av alla". Och alla de poetiska (eller patetisk) linjer definitivt inte bör förväxlas med sublima ömma känslor.

Debatt citat som kan förstöra din (förälskelse) Liv (via glloyd.com)

Romantikerna skulle kalla detta en kärlekshistoria, skulle cynikerna kalla det en tragedi.

Jag kallar det, helt enkelt, melodrama. Det är alltför hårt försöka få oss att gråta så det inte kan bli någon av mina tårar.

För min ex-pojkvän filmen var mästerverk. Han ville att jag skulle se det, och han såg den igen med mig. Han var helt inte en vekling, men det gjorde han gråter under filmen. När efter de slutar krediter han såg att jag inte var imponerad och jag sa lugnt att det var för mycket av en melodram han blev allvarligt förbannad. Han sa att jag inte visste något om filmer, oavsett att jag har studerat film teori. Men det är inte anledningen till att vi inte är tillsammans längre.

Och nej, jag är helt inte ledsen vi inte kunde sluta att leva Noas och Allies slags kärlek.

I fall någon inte kunde gissa, de närmaste raderna jag skulle aldrig vilja höra.

Du är all anledning, varje hopp, och varje dröm jag någonsin har haft.

Jag vill inte vara den enda orsaken, drömmer och hoppas på någon. Om jag är den enda du kan hoppas på, jag vill inte ha något med dig. Och, nej, det är absolut inte brist på självrespekt. Jag har gott om det. Kanske det är därför jag behöver någon att vörda mig.

Du är svaret på alla böner jag har erbjudit. Du är en sång, en dröm, en viskning.

Vad betyder allt detta ännu? 'Fint' packad ingenting?

När du gråter jag gråter och när du skadar jag sårad.

När jag gråter, du behöver inte gråta, tack. Det kommer inte att hjälpa om vi gråter tillsammans, om du inte vet att gråta av lycka. Lycklig tear-shedders är en sällsynt sort. Men det är vad jag upplever i mitt verkliga liv. Det är inte något jag ser eller leta efter i filmerna.

Jag tänker på henne hela tiden.

Detta är inte kärlek. Detta är besatthet. Om detta händer dig, och den varar mer än influensa, be om hjälp.

Debatt citat som kan förstöra din (förälskelse) Liv (via glloyd.com)

Det skulle aldrig ha varit en annan.

Det finns alltid mer än en möjlig träff för oss, så oromantiskt som det låter. Det finns ingen perfekt pussel att passa oss.

Jag vet inte hur jag kunde ha levt utan dig så länge som jag har. Jag älskar dig, Allie, mer än du någonsin kan tänka dig. Jag har alltid, och jag kommer alltid att göra.

Jag kommer alltid att vara din.

Hur i helvete vet att han kommer att älska för evigt? Kanske om han är döende just nu att säga det, kan uttalandet motiveras och ses som sanningsenlig.

Det roar mig att människor efter flera relationer som de trodde skulle vara för evigt, fortfarande använder det "för evigt", som om de visste att det skulle hända. Anger det som en känsla (i detta) är en sak, om att som ett faktum är en helt annan sak.

Go! Nej, nej, vänta bara en minut, vi är inte riktigt bryta upp är vi? Kom igen. Detta är bara en kamp vi ska ha och i morgon kommer att vara som om det aldrig hänt rätt?

Vissa människor känner sig glad och stabil relation när de får bra överens. För några stabila innebär att känna till att striderna inte betyder slutet.

De var inte överens om mycket. I själva verket gick sällan på någonting. De kämpade hela tiden och de utmanade varandra varje dag... Men trots sina olikheter, de hade en viktig sak gemensamt, de var galna om varandra.

I fall du fortfarande inte vet - kärlek är inte tillräckligt! Det är aldrig.

Även om du ser kärleken som det viktigaste i världen, även om din är kärleken av århundradet, älskar fortfarande inte kan betala räkningar, kan kärlek läka inte cancer, och kärlek på något sätt kan bryta alla hinder.

Förr du inser att, mer din kärlek potential kommer att bli.

Aktuella artiklar