Döda vän zonen och förvandla din bästa vän i din pojkvän

Vill fånga dig ofta själv dagdrömma om hur det skulle vara om din bästa kompis var faktiskt din pojkvän? Du trivs så bra och du har inga problem att föreställa er två som ett riktigt par?

Döda vän zonen och förvandla din bästa vän i din pojkvän

Om detta är sant, och försöker få ut ur vän zonen är något som har varit bostad på dig under en tid, kolla vad vi tycker är det bästa sättet att göra det!

Kanske dessa tankar försöker lämna vän zonen skrämma även dig lite. Jag menar, är det fortfarande någon som du har haft i ditt liv som en vän och du är typ av van vid det. Massor av tvivel kan ytan om du överväga att försöka växla upp det!

Speciellt om du är osäker på var han står när det kommer till er två. Även om detta är en person som har varit en riktigt god vän under åren och betyder mycket för dig, det finns alltid att rädslan för att fumla upp saker och att förlora dem helt och hållet.

Det är inte lätt att besluta att du vill ta det steget ur vän zonen, jag vet, men vet du vad? Om det fungerar kommer det att vara så värt det tycker du inte? Visst, gör saker obekväma och äventyra din vänskap är en av de möjliga utfall - och det är oftast det som är det som hindrar oss från att ens få våra känslor ute i det fria.

Men vad händer om det inte går söderut från det ögonblick du låta honom veta att du gillar honom mer än bara som en vän? Hur är det med andra möjliga utfall, det positiva? Skulle inte det vara bara en fantastisk ögonblick i ditt liv? I det ögonblick du inser att personen du gillar gillar dig tillbaka, och du har redan fått denna fantastiska vänskap du kan basera din relation på!

Om att göra det första steget fortfarande oroar dig ta det lugnt! Det finns olika sätt att sortera testa vattnet innan du vanligt ut komma och säga "Hej, jag gillar som du! Jag vill prova något mer än att bara vara vänner!"

Hitta din insinuation!

Du vill inte att plocka upp modet att säga vad du vill säga precis när din kompis uppenbarligen är förälskad i en annan tjej. Om du är goda vänner eller om du är i samma grupp av vänner du förmodligen vet vad som händer i hans kärleksliv. Så, hitta rätt tid för att försöka starta upp saker!

Du gör ett drag på honom kommer att bli något av en chock, åtminstone, så att du inte vill att fånga honom under en dålig stund. Du har väntat så länge, kommer det inte döda dig vänta bara lite mer, speciellt om det kommer upp dina chanser lämnar vän zonen med den här killen!

Inte sitta på två stolar!

Precis som du inte vill att han ska vara upptagna på annat håll när du bryta nyheter till honom, du vill definitivt inte ha några olösta kärlekshistorier på din sida. Speciellt om han, som din vän, vet om dem.

Om du har pratat om andra killar med honom bara några veckor innan du visar ditt intresse för honom, det förmodligen inte kommer att gå så bra som det kunde. Som jag har sagt, du gör ett drag på honom kommer att bli lite av en chock först, så du vill komma ut som allvarligt om det som du kan.

Släpp lite tips!

Om ni är vänner bör det inte vara svårt för dig att gratulera honom då och då! Bara lite "Du ser söt idag!" Eller "Du är en trevlig kille" här och det finns tillräckligt för att berätta för honom att du gillar vem han är, om det inte redan var tillräckligt tydlig. Detta avsevärt kommer att minska chocken av du vill ha något mer, plus, det ger dig en chans att sorts läsa honom baserat på hans reaktion.

Du vet, det är mycket möjligt att han gillar dig tillbaka, men också att hålla det hemligt, så dessa små kommentarer kan ge honom mod att berätta några saker. Och det kan vara en enorm förtroende booster när det gäller hela den här komma ut ur vän zonen sak.

Bryt touch hinder!

Det finns casual sätt att röra någon, och det finns sätt att göra det på ett mer romantiskt-liknande sätt. Du vet vad jag pratar om! Inte fist bump hans lika mycket som ni gjorde förut, och kanske byta till några kvardröjande, mer intensiva handen följt av några ögon låsning.

Oavsett hur löjligt och planerade ut det än kan låta - våra hjärnor är programmerade att läsa alla dessa signaler kroppsspråk och han kommer definitivt att få en uppfattning om att du är en tjej. Liksom, en kvinna, en sexuell varelse, någon som han kan tänkas ha känslor för - inte bara hans galna vän!

Imponera på honom!

Om du är goda vänner han har förmodligen sett så många av ditt utseende, inklusive rörigt I-just-rolled-out-of-bed-inte-vård-om-att-presentabel utseende. I själva verket är det förmodligen den han får se oftast, när du bara koppla av, chilla, hänga hemma, prata, som vänner. Och när din kille vän han förmodligen lossnat från den kvinnliga, sexiga sidan av din personlighet.

Så, varför inte visa honom att du kan göra alla typer av vän-grejer med honom och ser den delen, men också få alla framträder upp ibland! Om han inte är van att se dig ser denna heta, visar honom den sidan av dig är definitivt kommer att sätta några idéer i hans sinne. Och dessa idéer kan bara hjälpa dig med ditt mål att undkomma vän zonen en gång för alla.

Upfront är rätt väg att gå!

Nu när du har alla, eh, förberedelser, gjort med - det finns bara en sak kvar att göra. Jag menar, om han inte redan har gjort flytten på dig! Vad? Det kan hända! Iaf, om han fortfarande är lite omedvetna om vad som faktiskt händer, är ditt nästa steg att låta helt enkelt ut allt. Det finns inte mycket du kan göra med situationen om du inte samla upp modet att berätta för honom hur du känner.

Titta på det här sättet - på den punkten du är klar. Det är upp till honom nu. Och åtminstone hela tortyren av att vara där med honom, men inte på det sätt du vill - är över. Du kommer att känna dig som en enorm börda för att hålla det hela i hävts av din axel, om inte annat. Dina kort är nu på bordet, det är hans drag, och allt du behöver göra är att hoppas på det bästa och förbereda sig för det värsta.

Har du någonsin försökt att få ut av vän-zonen? Hur gick det? Ångrar du det? Dela dina berättelser i kommentarerna nedan!

Aktuella artiklar