Hur att hitta en kvalitet pojkvän som inte kommer att krossa ditt hjärta

Att hitta en kvalitet pojkvän kan vara som att hitta en bit av äkta guld mitt i en platta av falska grejer. Du vet att det finns där, men alltför ofta du hamnar plocka upp fel bit och inte inse det förrän du är på smycken butiken försöker hävda din förmögenhet. Gör det gång på gång, och någon gång du bara vill ge upp och gå iväg med din stolthet något intakt.

Hur att hitta en kvalitet pojkvän som inte kommer att krossa ditt hjärta

Det finns bra män där ute. Problemet är att försöka dechiffrera vilka som kommer att hålla fast vid din sida och lägga till klarhet i ditt liv och vilka som ser ut som the real deal, men är bara fasader som inte har ämnet att backa upp dem. Hur vet du det?

Även om vissa män är bra på att spela den del, det finns sätt att du kan berätta om han är intresserad av att vistas i ditt liv eller om han bara vill ha din uppmärksamhet tills han finner någon annan att leka med.

Ställ dig följande frågor och du kommer att kunna berätta materialkvalitet pojkvän från en smuts väska i förklädnad, lätt och enkelt:

Hur behandlar han sin familj?

Hur får han tillsammans med sin mamma, pappa och syskon? Är han respektfull och slag, eller är han elak och oförskämd? Och, ärligt talat. Han kan ge dig någon ursäkt han vill till varför han inte kan vara trevligt att hans familj, men människor som är anständigt innerst inne är snäll mot andra människor eftersom det är vem de är - inte för att andra människor förtjänar det.

Titta hur han är vid familjesammankomster eller när man talar till familjemedlemmar på telefonen. Se om han förlorar sin svala lätt eller om han kan hålla ihop trots alla negativa omständigheter. Dessa är de människor nära och kära till sitt hjärta så om du har förmånen att göra det i den cirkeln, kommer du troligen att behandlas på samma sätt.

Hur behandlar han andra människor?

Precis lika viktigt som hur han behandlar folk nära honom är hur han behandlar människor han kanske aldrig se igen. Är han den typen av kille som försöker att förgylla deras dag, eller är han mer intresserad av att trampa på dem att göra sig se bättre?

Till exempel, när du är ute för att äta, hur han behandlar vänta personal eller om du checkar ut i en butik, är vad hans uppträdande mot teller? Är han snäll och medkännande (även om det finns några misstag), eller är han snabb att döma och säger elaka och tanklösa saker?

Återigen kommer detta att ge dig en ledtråd till vilken typ av kille han är innerst inne. Var uppmärksam på hans sanna färger nu så du inte är förvånad på vägen när han använder dem på dig.

Är han ett "i" eller "oss" typ av kille?

När han talar om saker som tydligt involverar dig, talar han brukar använda ordet "jag" eller ordet "vi"? Nu, kanske är ett par är ny och för tidigt för att vara tillräckligt stark för "oss" terminologi så, om så är fallet, då uppmärksamma på hur han talar om tidigare relationer, eller ens nuvarande icke-intima relationer med andra människor. Är han ser alltid ut för sig själv eller tar han andra människor i beaktande?

Om han är villig att titta på sin partner (er) som del av ett team som han vill vara på, så han kommer troligen att behandla dig med värdighet och respekt. Han kommer att hålla din lycka lika viktigt som sin egen eftersom han får se dig som jämlikar. Ju mer han kopplar från dig som ett par, den mindre engagerade han kommer att vara att din relation.

Vilka är hans prioriteringar?

När han talar om saker i sitt liv, vad ordning han placera dem i? Detta kan vara svårare att plocka ut om du pratar om en massa saker, så det är bara att komma ut och fråga honom om du inte kan berätta på egen hand. Se vad som är viktigast och vad som är minst viktigt för honom.

Om han arbetsplatser, sociala evenemang och hobbies över tid för familjen, då är du förmodligen bara väntar på honom att krossa ditt hjärta. Du kommer inte att bli först på hans lista, i själva verket är du inte ens kommer att vara i topp fem. Det betyder att han kommer att förvänta dig att "förstå" när han gör allt men tillbringar tid med dig. Det är ett annat sätt vet du att han har problem.

Som en god vän en gång sa, "Gör inte någon annan en prioritet när allt de gör du är ett alternativ." Ge honom mer än han ger dig och du ställer dig upp för ingenting men bitterhet och harm - och en relation som inte kommer sist.

Vad säger din intuition?

Nog om de frågor om honom, vad säger din gut du om den här killen? Är det en varning om att faran ligger framför eller är det lugnt och bekvämt med allt du ser i honom?

Som kvinnor vill vi ofta att ignorera vår intuition. Vi vill inte lyssna på vår inre röst som talar om för oss att något kan vara fel. Vi trycker dessa varning tankar åt sidan och fortsätter gå vägen även om vi känner att något inte står rätt.

Intuition är inte bara en tanke. Det är vårt sinne plocka upp subtila ledtrådar som vi inte har möjlighet att registrera sig. Till exempel, om du frågar någon en fråga och du tror att de svarade med en lögn, kanske du inte har insett att deras ögon snabbt avledas uppåt och till vänster när de svarade. Detta är ett bedrägeri kö att din hjärna registrerat, men det hände så snabbt att du inte inser det ens hände.

Det innebär att du måste börja lita på din intuition eftersom den är baserad på verkliga händelser inte bara tankar som inte kan bevisas. Om han höjer några röda flaggor med dig, kanske det är dags att du höjer din vita flaggan och överlämnande innan du får ännu mer delaktiga.

Det finns inga garantier när det gäller att bli inblandad i en relation. Även om det börjar bra, det betyder inte att någon av er (eller båda) inte kommer att förändras, och det kommer inte att bli bra längre.

Men karaktärsdrag är ingrodd i människor och sällan förändras. Du kan ändra honom tufft, men inte tvinga den. Titta på vem han är djupt ner och du kommer att kunna berätta om han är kvalitet eller en billig imitation. Ju förr du vet, desto bättre. Lär dig vad män vill ha från kvinnor att bli mer framgångsrik i ditt kärleksliv.

Aktuella artiklar