Hur att imponera på en kille

Du gillar verkligen honom, men han har en massa tjejer efter honom. Du vill inte vara bara ännu en av dessa flickor - du vill imponera på honom, så att han aldrig har ögon för någon av dessa tjejer som jagar honom hela tiden. Du vill vara något annat - något speciellt, något han aldrig glömmer. Det är inte lätt, men det är genomförbart. Läs våra tips som alltid fungerar när du vill imponera på en kille, och som kommer att sudda hans vision för allt utom dig.

Hur att imponera på en kille

Agera som en dam

Inte jaga honom, det är meningslöst. Han vill inte ha en groupie, han vill ha en kvinna. Så - lätt på stalking! Å andra sidan, göra reda hans gelikar, smaker och aktiviteter. Det måste vara något ni båda gillar - låt honom veta. Kanske ni båda talar spanska? Ha en konversation på spanska, då! Kanske du både dela passionen för musik? Spela en gitarr på en fest. Möjligheterna är stora. Det är förvisso ett sätt på vilket du kan fästa hans uppmärksamhet. Ändå försöker inte alltför hårt. Det kommer inte att få dig någonstans utan att Desperate Town.

Vara en bra tjej

Glöm "Wonder Bra" taktik. Att sätta ut allt det kommer inte att få dig någonstans, och kön är inte särskilt imponerande i dessa dagar. Sova med en kille är egentligen inte en garanti att han kommer att bli kär i dig - han hade sex innan, kommer han att ha sex efter dig. Sex är inte imponerande längre. Säger inte att du ska vara en nunna - sova med honom när du känner för, men inte ligga med honom bara så att han vill att du. Det är lamt, redan sett och mycket, mycket, mycket sorgligt. En tjej som har självrespekt, å andra sidan är mycket imponerande.

Var en kompis

Inte agera som en Cosmo-tik, ursäkta min franska. Och en Cosmo-Bitch, ursäkta min franska igen, är en tjej som läser en taktik på hur man får en kille att falla för henne. Som bygger på dålig pop psykologi och ger råd som "behandla honom till en avsugning om han är fin" eller "göra honom sex-berövas, om han har varit dåligt".

En tjej som vet redan vad hon ska ha på sig, säger och gör vid sitt nästa dag. Å andra sidan, är en Pal flicka en flicka som kommer att lyssna på en kille, umgås med honom, sova med honom när hon känner för, och kommer inte att lämna in sina känslor till en Cosmo pop quiz. Om det är på riktigt, hon behöver inte en frågesport för att berätta för henne att, och om han älskar henne tillbaka det kommer att bli eftersom hon är rätt för honom, inte för att hon följde Cosmo tipsar om hur man kan manipulera honom till att älska dig. En icke-beräkning, kärleksfull flicka är verkligen imponerande i dessa dagar.

Alla är unika. Det är inte ett plus eller ett minus - det är så det är. Låta saker vara hur livet vill att de ska vara är ofta det bästa sättet att imponera på honom och alltid det bästa sättet att bli imponerad av livet självt. Ibland livets planer är långt bättre än vad vi planerat för oss själva.

Aktuella artiklar