Hur att kasta en stor födelsedagsfest för din man

Det finns inte en massa saker som kommer att göra dig så lycklig som att kasta en födelsedagsfest för din man eller pojkvän. Men var försiktig, även om en part kan vara kul, det kan också enkelt förvandlas till en fullständig katastrof. Förhindra detta genom att läsa om 5 saker du behöver veta när man kastar en födelsedagsfest.

Hur att kasta en stor födelsedagsfest för din man

Ett. Var kreativ

En nyckel till en stor fest är kreativitet, så inkluderar allt det du har i planeringen av födelsedagsfest för din man. Gör ditt bästa för att göra det till en fest att minnas.

Nu finns det ett stort antal möjligheter och det du ska välja beror oftast på mannens önskemål. Jag skulle alltid välja ett tema part. Om din kille är i 20-årsåldern, kan du till exempel ordna en fest med ett tema i hans favoritfilm eller tv-spel. För en man i 30-årsåldern, kunde en fest med ett tema i hans favoritlag vara en bra idé. Om din man är i hans 40s och 50s, ett allvarligare tema, som till exempel 1920-talet Hollywood är vad du bör gå till.

2. Köp en present i tid

Du vill inte köra mer än du måste, och tro mig det finns några allvarliga drift när man planerar en födelsedagsfest. Kontrollera att du har en present klar redan innan du börjar planera festen.

Du kommer att ha så många saker att göra, få mat och drycker, bjuda in folk, dekorera... Du vill inte hamna inte ha den perfekta presenten till din man, eftersom du inte får det i tid. Försök att ordna detta par veckor före sin födelsedag. På så sätt kommer du att ha tillräckligt med tid för att planera ett perfekt party och du kommer inte bli stressad över att köpa en present.

Tre. Hur man organiserar det på ett bästa sätt

Bra organisation ligger i god tid management. Så beroende på hur stor festen du planerar kommer att vara, måste du börja planera i förväg.

En fest för 50 gäster kräver ungefär 10 dagar, åtminstone i min erfarenhet. Här är hur man gör det hela.

Boka en plats om du inte gör partiet i ditt eget hem och meddela människor 10 dagar innan festen. Glöm inte att nämna om parten är en överraskning, vill du inte det förstört. Köp dekorationer och ordning mat en vecka innan festen. 5 dagar i förväg få dryckerna och förvara dem någonstans säkert. 3 dagar i förväg är reserverade för sista förberedelserna, vilka de än må vara. Försök att inte spara någonting men själva partiet för den sista dagen.

Om partiet kommer att bli en överraskning endast anmäla människor du har med om det. Ju fler människor känner större är chansen att någon kommer att förstöra överraskningen på grund av deras pladder mun. Så om din kille inte kommer att ha någon chans att stöta på hälften av dina gäster, behöver dessa människor inte vet att du gör en överraskningsfest.

Tala om för din kille att du ska vänta på honom hemma (eller på en plats du har bokat) var bara två av er kommer att fira sin födelsedag. Ta en kostym för honom om partiet är teman och få en matchande för dig - Ni två är värdar för festen trots allt.

4. Kom ihåg att du gör det för honom

Många fruar och flickvänner tenderar att bli lite ivrig när man planerar en födelsedagsfest för sina partners. Var inte en av dem, gör det allt om honom.

Om din man gillar varma vingar och öl, få heta vingar och öl för hans parti. Oavsett som du kanske föredrar snittar och vitt vin, är detta parti inte om dig, det är om honom. Samma sak gäller för kakan, musiken och de människor du kommer att välja att bjuda in. Du måste sätta dina egna önskemål åt sidan för den dagen, och att göra ditt bästa för att göra din makes önskningar gå i uppfyllelse.

Det kan vara en bra idé att förbereda en speciell överraskning för honom. Du kan försöka att få sin favorit basebollspelare signera ett kort på hans födelsedag till exempel. Om du känner dig modig nog - hell yeah, kan du hoppa ännu ut ur kakan, varför inte?

Fem. Be om hjälp

Att kasta en födelsedagsfest är inte ett lätt jobb. Det finns en hel del saker att tänka på, en massa saker för att förbereda och en hel del som kan gå fel. Så, be om hjälp. Du är inte en superwoman och du behöver inte göra allt själv. Efter allt, du måste ha lite styrka i dig kvar för att festa när allt är förberett.

Om du planerar partiet som en överraskning, naturligtvis du inte kan be din man att hjälpa dig med något. Å andra sidan kan du be sina vänner och dina vänner. Det viktiga är att slappna av och delegera. Du behöver inte övervaka allt och godkänna varje enskild detalj. Din makes vänner är fullt kapabla att föra drycker till festen.

Försök att samla ett par människor som kan hjälpa dig och ge dem alla separata jobb. Det är bättre att delegera ett jobb till en person än till flera. Se också till att ingen av dem är en blabbermouth om partiet kommer att bli en överraskning, vill du inte det förstört.

Att kasta en födelsedagsfest är egentligen inte så svårt som du kanske tror. Naturligtvis finns det en massa saker som behöver göras, men så snart du lära dig om dessa tre saker, ser du att det kommer att få en mycket enklare. Kasta din make en födelsedagsfest han kommer att minnas för resten av sitt liv.

Säg mig - han var helt förvånad eller vad?

Aktuella artiklar