Hur man älskar en yngre kille

Du har blev kär i en yngre kille? Hittills allt är bra, de sex, spänning, långa samtal. Han säger att han avgudar dig, att du gör honom klar och du känner på samma sätt också. Denna maj-december relation, men oroar dig då och då, hur länge varar den, kommer han träffa någon yngre och lämna dig? Att älska och hålla en yngre kille, här är 5 saker du bör uppmärksamma.

Hur man älskar en yngre kille

Ett. Var självsäker

Yngre killar blir förälskad med äldre kvinnor främst på grund av sin mognad och självförtroende. Äldre kvinnor, till skillnad från de yngre, är nöjda med sig själva, sina liv, utseende, karriär, vilket är en riktig magnet. Tack vare detta, är de mycket mer avslappnad i relationer. Lämna svartsjuka och osäkerhet till behövande yngre kvinnor, det är precis vad som har drivit din man ifrån dem.

2. Håll oberoende

Du har haft ett liv innan du har träffat honom, eller hur? Missa inte fredagens flicka pokerspel bara för att han ville tillbringa kvällen tillsammans. Att stanna hans objekt av intresse främja dina hobbies, talanger, och alla de saker du gör på fritiden. Visa honom att du behöver honom och att han intar en viktig plats i ditt liv, men behålla en slöja av mystik, tiden för dig själv är helig. Han kommer att älska och beundra dig ännu mer för din självständighet.

Tre. Gör arbetet åldersskillnaden för dig

Med liv och relation erfarenhet är din stora fördel. Att veta vad män gillar och hur snälla dem gör dig till en önskvärd partner in och ut ur sovrummet. Passion, plus möjligheten att leva ett meningsfullt samtal om ämnen utöver parterna, ser etc, är det yngre killar finner oemotståndlig. Det är en blandning av positiv attityd, mognad, öppenhet och frihet de känner omkring dig som gör dig speciell.

4. Vara sexig

Ta hand om ditt utseende. Fundera några smärre förändringar i din frisyr, kläder och smink - inte på grund av honom, men eftersom det kommer att få dig att känna sexig och nöjd. Det finns ingen anledning att konkurrera med unga flickor och kopiera dem - det sista du vill är att se löjlig. Justera modetrender till din unika stil - ett bra par jeans eller ett par höjdpunkter i ditt hår kommer att fräscha upp ditt utseende.

Fem. Behandla honom lika

Aldrig, men aldrig nedlåtande honom och beter sig som du är hans mamma. När han ber om råd eller en åsikt vara avslappnad och uttrycka din åsikt, men undviker jag-vet bättre - inställning med alla medel. Detta är särskilt viktigt om du har en framgångsrik karriär medan han fortfarande klättra på stegen av professionell bekräftelse.

Sällsynta är de män som känner sig bekväm bredvid en kvinna som har uppnått mer än dem, särskilt när det gäller karriär och pengar. Kämpa lust att betala varje lagförslag i restaurangen eller att ge honom saker som han inte har råd-hans reaktion kan vara ganska motsatsen till vad du ville.

Cherish varje ögonblick av din relation och inte vara rädd för att vara sig själv. När allt är det ju att han är kär i, och att vistas sann mot dig själv är vad som kommer att hjälpa dig att hålla honom.

Aktuella artiklar