Topp 5 komplimanger varje kvinna älskar att höra

Komplimanger kan vara miraclous för er relation. Bara några uppskattande ord, om nämnda under rätt omständigheter kan enkelt förvandla ett argument i din favorit make up ritual.

Topp 5 komplimanger varje kvinna älskar att höra

Killar kan generellt ta upp ett snäpp genom att tillämpa några enkla regler för att gratulera en kvinna. De grundläggande reglerna för att ge en bra komplimang är rätt timing och uttryckte sitt stöd och ärlighet. Men det är komplimang att ingen tjej kan motstå. Detta är vårt urval av topp 5 komplimanger varje kvinna älskar att höra:

Ett. Du är perfekt

Den "precis som du är" en del antyds här. Dessa tidlösa ord har visat sig fungera varje gång är att det budskap de skickar är i huvudsak sant. Ingen är perfekt, men när någon säger att du är, är chansen att de tillämpade en av de ovannämnda enkla regler - den är ärlig.

2. Du ser bra ut

Komplimanger hennes utseende är alltid rätt väg att gå - en omedelbar förtroende booster på bara några få enkla ord. Killar behöver inte ens säga något. De kan bara titta på henne på ett sätt som tydligt visar att de gillar vad de ser.

Hearing allt från "Hey Baby, du ser het" till "du ser så... Jag är mållös" kommer att göra varje kvinna känner sig bättre i en ren ögonblick.

Tre. Jag är så stolt över dig

Kvinnor har mål i livet. De älskar att ha en man vid sin sida som kommer att stödja dem i alla bemärkelser. När vi åstadkomma något, är det vi absolut älskar att höra att vår älskade är stolt över oss.

4. Du är bra i sängen

Hon känns som en gudinna när hon hör dessa ord. Inte bara kommer detta att göra henne att känna sig mer säker i säcken, men hon kommer att bli spännande att veta att hon vet hur att tillfredsställa sin man. Varje kvinna gillar att henne att hennes partner uppskattar allt arbete hon lägger in i att krydda saker i sovrummet.

Fem. Du kommer att göra en stor mamma

Även om hon inte vill ha barn just nu, tycker varje kvinna att höra att hon har potential när det gäller föräldraskap. Detta betyder inte nödvändigtvis att hennes partner funderar på att göra barn med henne, men det faktum att han ser alla de egenskaper en kvinna måste ha för att göra en bra mamma en dag i hennes är mycket mer än bara oväsentligheter.

Vad är den vackraste komplimangen du någonsin fått? Dela kärleken! Låt oss veta i kommentarerna nedan. Om det finns några killar som läser dem, kanske de får en idé eller två på komplimanger deras älskade ordentligt.

Aktuella artiklar