Varför du bör överväga fusk

Jag fuskar sällan. Det finns några orsaker till detta. En är att sällan jag är i ett förhållande. Den andra är att mitt längsta förhållande var öppen.

Varför du bör överväga fusk

Det jag fruktar mest är att låtsas att du inte skulle och inte kunde göra det någonsin, men du vet att det andra du säger det som du säger en ren lögn.

Och de levde lyckliga... tills

I ett par veckor min vän ska gifta sig. Hans hustru-till-vara, säger att hon skulle lämna honom den andra att han skulle kyssa en annan tjej. Jag råkade veta att han mer än kysste en annan tjej. Inte vid ett tillfälle. Ganska mycket varje gång hon är borta, han vet vem du ska ringa. Även när hans tjej är runt han kunde ta lite ledigt från jobbet och stanna till vid en annan flicka plats.

Vid ett tillfälle jag satte på min FB vägg - om du visste var din man-till-vara arbetar efter på kvällen, skulle du fortfarande gifta dig med honom? Sedan markerar jag posten som bara visas för mig.

Jag visste att det skulle ta en sekund för att hindra äktenskapet från att hända. Men jag ville inte leka Gud. Det är inte mig att besluta om deras öde.

Min väg är rätt väg

En annan flicka lever med en kille i 4 år. Han är för bra, säger hon. Men för bra är inte tillräckligt för henne. Hon behöver mer. Självklart behöver hon några inte alltför bra. Hon behöver några andra som hon kan vara dåligt med.

Hon är säker på att hennes kille skulle aldrig fuska på henne. Egentligen tror hon att allt man skulle fuska, bara inte hennes Leo.

Men hennes Leo tycker också att hon inte skulle fuska på honom. Och hon gör. Hon gör det ofta. Hon gör bara att han inte reda på.

Häromdagen hon berättar om en kille: han är inte en bra person. Han är otrogen mot sin tjej.

Jag tror inte att hon är den att säga det. Men då hon förklarar att hon gör det på ett smart sätt. Hon gör det bakom ryggen. Den andra killen gör det framför hans tjej.
Det är där hennes och min uppfattning om rättvisa skiljer.

Om du är öppen med din vistelseort du inte är en fuskare. Fusk innebär att göra motsatsen till vad du förväntas göra. Men inte bara väntat, motsatsen till vad du sa att du skulle göra.

Mitt skäl är det giltigt skäl

Den andra killen har sin tjej gravid och han reser för att besöka familj och längs vägen att ha en affär. Och anledningen är? När jag träffade dem, trodde jag att de var det sötaste paret. Men paret har träffat i folkskolan och tänkte att de saknade något. Nu, bestämde han sig för att göra det igen den förlorade tiden.

En annan vän till mig anser sig fullt trogna men hon hade 3 år lång affär. Hon säger att hon gjorde det bara för att hennes man nästan aldrig velat sex med henne. Hon är fortfarande säker på att han aldrig skulle vara otrogen mot henne. Hon är också säker på att han aldrig skulle kolla upp på hennes telefon men hon har aldrig någonsin lämnat något meddelande om det.

Hon har inte ens erkände att hennes bästa vän. Hon ville inte att någon ska ge sin man en konstig blick. Jag råkade veta eftersom jag inte har några kopplingar till hennes make. Och jag håller hemligheter. Jag berättar aldrig historier med riktiga namn. Jag använder dem bara som ett exempel när jag skriver mina berättelser och hoppas att de kommer att bli storsäljare.

En annan flicka är i en mycket kärleksfull relation men kön är inte bra. Han har inte en stark sexualdrift. Eftersom hon är mer än ett decennium med killen, säger jag att hon inte är så sexuell typ heller. Fortfarande, ibland tycker hon att ha bra sex inte skulle vara en dålig idé. När idén var på väg att förverkligas hon tänkte snabbt att hon är egentligen inte en otrogen typ. Hon är dessutom inte upp för att lämna vad hon redan har bättre sex.

Ska jag nämna att hon är 100% säker på att hennes kille skulle aldrig fuska? Och han tror också att hon inte kunde göra det. Ja, det är sant att hon inte kunde göra det ofta. Hon tycker inte om att göra det. Och ändå har det hänt. Och det har hänt mer än en gång.

Ha kakan och äta den

Jag är sexuellt explicit flicka. Jag har lite brokig historia. Jag möter nästan oskuld kille som berättar att han aldrig någonsin skulle fuska.

I slutet, berättar han för mig att du vet att det hände en gång. Då får jag tänka... lustigt hur det enda förment bra kille jag någonsin daterad säger mig något sånt. Kan det vara så att mina dåliga killar var bättre eller de var bara bättre på att hålla sin mun stängd?

Efter alla ställa frågor som skulle du fuskar, ljuger du och sådant är helt meningslöst. Liar kommer inte säga att jag ljuger. Spelare kan skämta och säga kanske jag gör. Och ändå kommer du inte vet om det är ett skämt eller verklighet.

Det finns miljoner skäl till varför människor fuskar. Det finns alltför många människor fusk som jag tror att hela idén med den fruktansvärda svek bör omprövas. Det är uppenbarligen något som är naturligt för (vissa) människor som samhället vill att de ska gömma sig. Det är samma sak som att ha ett leende i det offentliga som betyder inte att du är nöjd. Det är samma sak som att vara snäll även om du kanske inte bryr sig om någon. Det är samma sak som att fråga hur är du när du egentligen inte vill veta.

För att uttrycka det klart jag är 100% mot fusk. Om du inte kan följa upp monogami, föreslår jag inte bestämmer sig för det. Du kan välja en av de många sorter av polyamory.

Aktuella artiklar