7 smarta sätt att klä på en budget

Av pengar men vill fortfarande se fantastisk ut? Det är helt möjligt. Här är 7 smarta sätt att klä på en budget.

7 smarta sätt att klä på en budget

Låt aldrig en så trivial sak som pengar står i vägen för din inre fashionista! Ja, inte pengar kommer in i ekvationen och är nödvändigt, men avsaknaden av det behöver inte vara som en inskränkning som du tror, ​​speciellt inte när det kommer till mode.

Du kan vara på modet, djärv och hisnande, bära söta kläder, uttrycka din egen stil, och njuta av mode även på en budget.

I själva verket kan vara på en budget faktiskt gör du steg ut ur lådan och bli mer kreativ med dina kläder och stil. Kolla in några bra sätt att klä på det sätt du vill när du handlar på en budget.

Ett. Raid din garderob

De flesta tjejer bara fokusera på en viss del av sin garderob och glömma resten, oavsett orsak. Men om du verkligen tog en ordentlig titt på vad du har tillbaka dit du skulle förmodligen hitta massor av saker som kan användas för att skapa en outfit, massor av saker som bara behöver en liten fixering, eller bara saker som du brukade älska men bara glömde. Dessutom är många trender kommer tillbaka, och kommer tillbaka stort. Det är därför en del av de saker du äger som var hett vägen tillbaka skulle förmodligen vara hip idag med lite modifiering.

2. Gå vintage

Och när jag säger "gå vintage" Jag menar, plundra din mammas garderob också. Allvarligt, kan jag satsa du hittar några allvarliga mode pärlor i det från när hon var yngre och in klä upp. Som jag sagt trender kommer tillbaka och några av hennes gamla saker kan vara ganska värdefulla fynd - du får något som är unikt, som har en historia och att vintage känsla som är ganska hype dessa dagar och perfekt för att skapa vackra kläder.

Tre. Se upp för försäljning


Försäljningen kan definitivt vara hektiskt men det är ett bra sätt att få stora fynd utan din plånbok ta en stor hit. Så håll ett öga öppet för försäljning i märkesbutiker du gillar men kan inte riktigt råd med det mesta, eller bara din favorit butiker, så att du inte missar ett tillfälle att få de bästa erbjudandena.

4. Outlet gallerior och butiker

Sale hela tiden, vad kan bli bättre? Visst de vanligtvis inte har grejer från de nya kollektionerna eller vad som helst men som verkligen bryr sig om det? Om du tror att en klänning är söt bryr dig verkligen om det är våren / sommaren 2011? Naturligtvis inte.

Fem. Investera i uttalande bitar

Det är här du betala. Det är helt normalt att ställa in lite mer pengar på sidan och spenderar dem på en fin hög kvalitet handväska, ett par bra skor, ett snyggt bälte, eller nåt sånt. Tänk på dem som en investering, för de är priset i princip bör garantera hög kvalitet, och det betyder att du får stor nytta av dem. Och det är inte allt, kommer dessa att bli de objekt du bygga din hela outfiten från och om igen i framtiden, eftersom de är tidlösa och vackra. Om du har en stor par skor på, allt du behöver är skinny jeans och en enkel vit tee för att titta fab!

6. Accessorize

Ingen outfit är komplett utan bra tillbehör, de gör en enorm skillnad och kan ta ditt utseende till en helt annan nivå. Och det bästa är - de behöver inte vara dyrt alls! Du kan hitta bra grejer till bra pris i princip överallt, även i märkesbutiker.

7. DIY

Varför inte? Du är fri att göra vad du vill. Skär några gamla jeans och gör shorts, gör slitna jeans själv, slå en oversized T-shirt till en söt klänning, möjligheterna är oändliga. Om du är osäker på hur man gör det, tro mig, kommer kreativa YouTubers visa dig. Det finns så många DIY tutorials du hittar något som hjälper dig säkert.

Aktuella artiklar