Hur man klär upp för din pojkvän

Du har en pojkvän som gör dig yr. Den typ som du vill behålla. Och, för att hålla saker fräsch, kan du inte bara slappna av och förvänta sig att han kommer att älska dig ändå, naken, i en träningsoverall eller i en Elie Saab klänning. För att citera Beyoncé, "Då och då du har att sätta det freakum klänning". Få honom att känna att det är den första dagen hela tiden. Och hur gör du det? Hur klär du dig för din pojkvän? Tja, här är några tips.

Hur man klär upp för din pojkvän

Ett. Var inte slampiga

Klä upp är inte samma sak som att vara slampiga. Män idag har sett tillräckligt bröst i deras existens att älska dig bara för att du har dem. Försöker för hårt säger att han inte behöver försöka alls. Om du lägger för mycket där ute, kommer du verkar som om du har en allvarlig brist på självförtroende och behöver en hjärnskrynklare, inte en pojkvän.

Vara en dam-det är vad han inte kan se att kommer att göra honom vill veta mer.

2. Klä sig därefter

Ja, bör en kvinna ser alltid bra. Men, bär du inte 6 tums klack till en baseballmatch. Dessutom bär du inte träningsbyxor till en restaurang. Klä på tillfället - det finns tillfällen när en röd klänning är lämplig, och andra tider när det verkar alltför extravagant.

Tre. Ställ inte till hans smak

Som Dr Seuss gång sa "Idag, du är du, som är sannare då sant. Det finns ingen levande som är Youer då du." Och Dr Seuss är oftast rätt.

Han ville inte bli kär i en projektion av hans smak - han blev kär i dig. Bara för att han har en cykel betyder inte att du ska köpa en skinnjacka. Var dig själv i alla lägen. Om du är en sofistikerad dam som alltid bär pärlor och han är en rappare, det är inte en anledning för någon av er att ändra.

4. Ta hand om ditt utseende

Ser bra ut är inte allt om att sätta på sig ett par höga klackar eller använda rött läppstift. Det handlar om att aldrig glömma att sätta din favorit doft. Det handlar om att alltid använda mjukgörande kräm på morgonen. Inte hoppa över ett vax bara för att det är vinter eller du är singel. Det handlar om att inte äta skräpmat hela tiden och gör sport för att hålla formen.

Fem. Vinnaren outfits

Om du är en av de kvinnor som verkligen inte får mode, finns det några outfits som du kan använda om och om igen. Saker du alltid behöver: mörka jeans, en svart cocktailklänning, en vit enkel skjorta, en t-shirt, ett par eleganta lägenheter och ett par klackar.

Alla dessa objekt kan mixas och matchas, och då du bara shoppa med en fin väska eller några juveler. Glöm mode - tror evig stil. Känn dig inte illa eftersom det verkar ni att andra kvinnor är mer fashionabla. Mode förändringar, men är fortfarande stil.

6. Nyckel

Nu när du har en fin outfit, behöver du några andra saker som är nyckeln till bra utseende. Välj en bra frisyr för natten - kanske några lås? Använd subtila makeup, förstår de flesta män inte överdrivet. De säger alltid "klä upp för din pojkvän" som om allt du hade att välja var en klänning. Nej - du måste ha fina naglar, luktar gott och gör håret.

7. Underneath allt

När du tar bort den perfekta röda klänningen, kan du inte vara klädd grannie trosor. Välj en sexig siffra som kommer att överraska honom.

Om du gör allt detta, kommer du att slå säkert honom om hans fötter. Och det är vad du ska göra varje dag för den man du älskar.

Aktuella artiklar