3 inspirerande böcker för kvinnor

Alla behöver en liten boost och lite inspiration från gång till gång. Och vad bättre sätt att hitta det än att läsa en bra bok? Här är top 3 inspirerande böcker för kvinnor.

3 inspirerande böcker för kvinnor

Smarta kvinnor avslutar rika genom David Bach

David Bach är en europeisk ekonomisk författare och inspirationstalare. "Smarta kvinnor Finish Rich" är den första bok han publicerade 1999. Denna bok är en obligatorisk läsning för varje kvinna på planeten.

Med dagens ekonomiska situation, behöver vi alla lite råd om hur man kan förbättra vår budget. Det är ännu svårare för kvinnor, eftersom, låt oss inse det vi fortfarande lever i en män värld. Det är inte lätt. Tja, om du behöver hjälp, kommer den här boken att ge dig exakt vad du behöver. Det kommer att hjälpa dig att utvärdera din ekonomiska situation samt att ge dig användbara råd och verktyg om hur man kan göra dina pengar arbeta för dig.

Boken kan köpas via Amazon.com, och det är verkligen värt din uppmärksamhet. Det är tydligt skriven, och även om det är lite gammal, den innehåller alla de universella saker som varje kvinna som vill ta hand om sin privatekonomi behöver veta. Ge denna bok ett försök, kan du hitta precis vad du behöver.

9 saker du bara måste göra för att lyckas i kärlek och liv av dr. Henry moln

Denna bok är skriven av en kurator och från sina erfarenheter med sina patienter. Det ger dig historier om verkliga människor och verkliga problem - som liknar dina, liksom lösningar.

Boken ger svar på de mest populära frågan där ute som varje kurator möter sina patienter - relationer, karriär, självförverkligande, mening, smärta, förlust, förtvivlan och missbruk. Oavsett vilken av dessa du kanske har problem med, hittar du en lösning för det i den här boken.

Den är skriven på ett mycket enkelt språk och erbjuder mycket tydliga lösningar. Det är för varje kvinna där ute som söker svaren, men är inte att hitta dem. Sluta tortera dig själv och sluta göra samma misstag om och om igen. Denna bok är precis vad du behöver och du kan få det från denna länk.

Idag ärenden från John C. Maxwell

De flesta människor tenderar att fastna för mycket i det förflutna och oroa sig alltför mycket om framtiden. Tänk på det - hur många gånger har du hållit agg på grund av något som hänt många år sedan? Hur många gånger har du varit oroande om de saker som inte kommer att komma i år? Inget mer!

Vi tenderar att glömma den viktigaste delen av våra liv, och den delen är i dag - just nu, detta ögonblick. Den här boken ger dig 12 enkla dagliga beslut och discipliner att varje person i planeten borde lära sig. Det är de som hjälper dig att släppa taget om det förflutna och fokusera på ditt liv, just här och just nu. Lär dig dessa kunskaper idag och du är garanterad att nå framgång i morgon.

Om du vill beställa ditt exemplar av denna inspirerande bok, kan du hitta det här. En annan bra bok om att leva i är nu Eckhart Tolle s Tolle är The Power of Now - en fantastisk bok som förändrat miljontals liv och inspirerat miljontals människor att tänka över sin livsstil och upptäcka deras liv ändamål.

Har du läst redan en av dessa böcker? Finns det några andra böcker som du tycker är inspirerande för kvinnor? Snälla dela din åsikt med resten av oss.

Aktuella artiklar