4 tips för att göra ett bra visitkort

I företagsvärlden kan ditt visitkort säger mer om dig än något annat. Du kommer att bedömas genom uppkomsten av denna lilla bit av tunn kartong och det måste företräda dig på bästa möjliga sätt. Ta reda på om 4 tips för att göra ett bra visitkort.

4 tips för att göra ett bra visitkort

Ett. Den information som

Informationen på ditt visitkort är kärnan i själva kortet. Det bör vara klart, koncist och bestod av ditt företag information. Din personliga information har ingen plats på ditt visitkort.

En bra visitkort bör innehålla tydlig information om dig. Ditt namn, din yrkestitel och ditt företag titel är en start. De ska följas av ditt telefonnummer, mobilnummer och e-postadress. Om du har någon annan relevant professionell information du tror att du ska dela, gärna lägga det.

2. Business vs Personlig

Många människor skulle vilja klämma in lite personlig information på sina visitkort. Detta är faktiskt en fel sak att göra, eftersom näringslivet inte riktigt vill veta om ditt privatliv. Jag vet att detta kanske låter hårt, men det är så det är.

Men om du verkligen vill ha ett kort med din personliga eller hemtelefonnummer eller annan personlig information, finns det en väg. Helt enkelt göra två kort - du kommer att ha ett kort med din affär info om det och en med din personliga information. En annan lösning skulle vara att göra en flip över kortet, men två separata kort är fortfarande en bättre idé.

Tre. Utseendet


Välj inte för många färger eller typsnitt som är svåra att läsa för. Du bör ta med företagets logotyp på kortet och göra all information tydlig och lätt att läsa.

Å andra sidan har det visat sig att röd färg på visitkort fångar folks uppmärksamhet. Du kanske vill lägga till en liten röd detalj på ditt kort eller har röd färg i bakgrunden. Fortfarande, undvik röda bokstäver eftersom de är svårare att vass än svart.

4. Stilen

Använd din fantasi när du bestämmer stilen på ditt visitkort. Det beror helt på företaget du arbetar för och dess allmänna stil, men om du kan välja ett par saker själv, här är några tips.

Du kan lägga din bild till visitkortet som en avatar. På så sätt människor kommer lätt förknippar namnet med ansiktet. Du kan göra en taktil detalj som kommer att göra ditt kort att stå ut. Du kan också ändra form, som säger att ett kort måste vara rektangulära. Men håller den standard storlek så att människor kan bära den i en plånbok. Annars är du riskera ett gäng av dem förlorar ditt kort.

Dessutom, om du inte vill ändra formen och stilen för mycket, men ändå vill ha ditt visitkort för att vara annorlunda, vända den vertikalt. Dessutom, om ditt arbete kräver att du reser utomlands och arbeta med människor från andra länder, är det en bra idé att göra ditt visitkort tvåspråkig.

Oavsett vad du väljer, kom ihåg att ditt visitkort kan presentera dig på bästa och i värsta sätt. Välj en djärv design bara om du är säker på det. För mer användbar information om hur man gör en bra affär kort besök Business vet hur. Om du väljer en djärv och unik stil, kan du hitta kreativa visitkort samlingen här.

Aktuella artiklar