5 coolaste platser för piercing

Piercing är inte så marginell något mer. Många människor har det, och alla av dem bär den med stolthet. Om du vill skaffa dig en piercing, här är 5 coolaste platser där för att få det.

5 coolaste platser för piercing

Ett. Navel

Tja, det ser sexigt inte det? Det slags innebär att du bör ha en perfekt platt mage, men vem bryr sig egentligen? Du kan ha det även med en belly dancer-liknande magen, kommer det fortfarande ser häftigt.

Ha i åtanke att navel piercingar är lite svårare att underhålla och du kan bli sårad lättare med dem. Se till att du tar bort det medan du tränar. Du vill inte din t-skjorta för att trassla in det, eftersom du kan dra bort det när du tar skjortan.

Det finns ett enormt antal riktigt vackra ringar navel, så du kommer säkert att hitta en som passar just dig.

2. Kinder

Piercade kinder är egentligen bara ökar i popularitet, men i min mening de ser helt fantastiskt. De görs oftast symmetriskt på båda kinderna, men naturligtvis, kan du välja att bara ha en.

Kinderna är genomborrade antingen på plats redan existerande gropar eller på ett sätt att likna med gropar. Oavsett om du väljer att ha två eller bara en, kommer de ser cool. Om du har alltid velat ha gropar i kinderna - du kan ha en piercing där nu. Det är ännu bättre än bara gropar.

Tre. Öron

Jag vet, så många övriga delar av våra kroppar håller genomborrade nu, än ingen ens anser hål i öronen som piercingar. Ändå var den första upproriska sak som jag har gjort i mitt liv att genomborra en andra och en tredje hål i mitt vänstra öra och jag är typ av sentimentalt fäst örat piercingar.

De coolaste örat piercingar jag sett var tro det eller ej på min kompis mammas öron. Kvinnan har totalt åtta piercingar och åtta riktigt små prick-som örhängen. De fyra första är genomborrad på en plats där varje tjej får hennes hål i öronen, men de bildar en rektangel, och de andra fyra är genomborrade längs hennes örsnibb, i rad.

För de mer äventyrliga finns det så kallade örat bårar i form av pluggar eller tunnlar. Fortfarande, om du väljer dessa, ha i åtanke att en gång sträckt, kan örat aldrig återvända till sitt tidigare tillstånd utan plastikkirurgi.

4. Ovanför överläppen

Jag har alltid funnit dessa speciella piercingar väldigt söt och ganska coolt. Det är för att de associerade jag till den berömda Cindy Crawfords tecken på skönhet - den lilla mullvad över hennes överläpp.

Denna piercing naturligtvis måste vara små och enkla. De smycken ska vara knapp, som, kanske med en färgglad kristall. Sätt bara på ena sidan, nära hörnet av läppen.

Fem. Näsa

Jag har alltid trott på näsan piercingar som ganska ful, tills jag såg min lärare som har en liten liten knapp-liknande smycken på hennes högra näsborre, intill näsben. Jag fann att ett mycket vacker och riktigt coolt.

Jag fortfarande gillar inte att ha någon form av hoop formade nosringar, antingen genom din näsborre eller ännu värre genom din septum. Att man såg alltid ut som snorkråkor för mig. Men de riktigt små är så coolt.

Kom ihåg, gör inte en piercing om du verkligen inte säker på det. Visst, kan det alltid tas bort, men varför bry sig med smärta och det förfarande i första hand om du ska ta bort det. Ta mycket väl hand om hygienen efter piercing, för att minska eventuella risken för infektion.

Har du redan en piercing? Skulle du rekommendera andra tjejer att göra det?

Aktuella artiklar